wiem ze nie kazdy chce wysłac tak.Ja najdrozsza rzecz jaka kupiłam to był ten dywan za 114 zł i on był za pobraniem mimo ze nie miałam za duzo komentarzy jeszcze. a ostatnio kupiłam te rózowe dzinsy do których staram sie schudnac :P ale spoko mam czas do wiosny przeciez zima takich nie załoze
hejka...wpadam poinformowac ze zyje.... :D alexi nie zazdraszczam zebologa....samej mnie sie klania ale strach mnie paralizuje..... Ciacho no to na wiosne czekamy na obiecane wczesniej foty w tych jeansach...:) co do allegro to tez bym pewnie byla uzalezniona gdybym nie miala swoich car boot`ow hehe... w porownaniu z owymi nawet ebay czy allegro strasznie drogie sie wydaja...:)
a my jestesmy po wizycie u dermatologa iiiiiii..... Dominik wcale nie ma mieczaka....tylko chorobe o nazwie mastocytoza....choroba zazwyczaj ma lagodny przebieg i dzieci w wiekszosci przypadkow same z niej wyrastaja....nie jest zakazna....nie dostalismy nawet zadnego leku tylko smarowidlo na swedzenie...mamy uzywac jak mlody bedzie sie drapal... no i mamy sie pojawic na nastepnej wizycie za 4 miesiace...dokladnie 24 lutego.....jesli kropek bedzie o wiele wiecej to skontaktuja nas z lekarzami z Londynu.... wyszlam z gabinetu uchachana ze az miesnie twarzy bola....jeszcze tylko ortopeda w poniedzialek (oczywiscie samych dobrych wiesci sie spodziewam....zlych juz w tym roku limit wyczerpalam) i jednym slowem sielanka....:)
Pati dobrze, że jesteś! Kurde zniknęłaś jak kamfora :P Cieszę się, że u Was wszystko ok. Za wizytę u ortopedy będę trzymała kciuki i też myślę, że będą same dobre wieści ;D
Nie będę Wam smęcić. Posiedzę dzisiaj cichutko w kącie. To chyba skutki PMS. Najbardziej to mnie wkurzyła temperatura, że dziś niższa niż wczoraj. To dopiero trzeci cykl, a ja już czuję się zmęczona. Ale już jestem cicho.
Madziarynka ,glowa do gòry, DZIEKUJEMY,za zyczonka ,fotka bedzie wieczorem,milego dnia...bede o 21 ,bo mam taki ekonomiczny abonament,tu NET jest drogi ,co za wies...
kurcze ja troche tez jestem zla bo dzisiaj mam wolne i chcialam pospac, ale mialam miec dzis szkolenie BHP z samegoo rana w pracy i jak juz bylam gotowa do wyjscia to pan zadzwonil, ze musimy przelozyc. No ale przynajmniej bede miala dluuugi dzien