to trzymamy mocno kciuki!!! jak wrocisz to daj znac jak poszlo. Glowa do gory, pozytywne myslenie to 50% sukcesu. Pomodlilam sie i wierze, ze bedzie dobrze!
Cześć babki:) Jak dla mnie robotnicy są, delikatnie mówiąc, średnio pociągający. Wolę popatrzeć na krajobraz:) Trzymam kciuki, Alexi, żeby nic złego nie wykazało badanie.
A mnie dziś łeb pęka ... nie wyspałam się. Juniorzy się budzili i marudzili ... A od 8 przez jakieś 2,5h słyszałam tylko odwierty, przewierty, zawierty i uwierty w ogóle takie wrrrruuuruuiiiiii
eh nie wiem, bo ja teraz wczesnie sie spiaca robie wiec polozylam sie ok 23.30 a on do mnie doszedl jakies 20 minut pozniej, ale jeszcze z lapkiem na kolanach lezal, pewnie nie spal do minimum 2! Za pozno chhodzi spac, denerwuje mnie to :(
pracuje, ale ma elastyczny czas pracy. Ogolnie to pracuje 6 dni w tygodniu prawie 250-300h miesiecznie. Z reguly wstaje o 9:30 jaks tak. Ale jak wstac nie musi to spi do pozna
ja juz zdazylam pojsc do sklepu, gary umyc, zrobic pranie, zrobic grafik na caly miesiac do pracy :)) Zaraz znowu musze do sklepu po jakies metki isc do pracy na promocje.
eno Aga, te rzeczy zrobilam w chwiilunie, od tamtej pory sie przy kompie obijam. To meble ogladam do salonu bo poszukujemy za jakis czas i takie tam ;]
no ja jak bylam w PL to dostalam sms-a o tresci "dam Ci nareszcie sie wyspac chociaz raz tylko juz wroc" i myslicie ze pospalam???? heh marzy mi sie jeden dzien spania do oporu.... bez budzika o imieniu Dominik...
no ja ostatnio tez szukam mebli do salonu...planujemy conieco w koncu kupic do tego domku...ale to dopiero po grudniowych wakacjach.....