Pati co Ty mówisz masz fajnie w tym salonie nie masz sie czego wstydzic,wiadomo ze nie od razu sie wszystko ma -my tez nie mamy za specjalnie (jak sprzatne to Wam pokaze) a chciałabym dokupic stół z 6ma krzesłami-niekoniecznie jakis wystawny duzy tylko ze jak mamy wiecej gosci zeby było sie gdzie usiasc bo teraz nie za bardzo jest gdzie
Pozatym z tymi meblami bez nóżek to też nie jest tak fajnie - ja mam tak w sypialni i jak już mi się zdarzy je przesunąć to się okazuje że jest to siedlisko dla wszelkiego kurzu itd.
ja mialam kiedys taki klebek kabli na podlodze i to wszystko od kompa i internetu. Az w koncu sie wscieklam i zamowilam bezprzewodowy a przynajmniej teraz mam tylko jeden kabel :)) za szafka.
hmm ja mam kable na podłodze... za drukarką wszystkie od kompa i plątanina jest niezła :/ Nie lubię tego ale nie mam innego wyjścia :( Innych nie widać bo za segmentem czy meblem... Nadal mnie mocno kusi zrobienie czegoś "ala komandor" i już powoli to rozplanowuje więc kto wie czy na wiosnę nie zacznę realizować swoich planów
Ciasteczko, Cyryl raczej nie ma dzisiaj imienin, bo w ogóle jest to kwestia nierozstrzygnięta. a swoją drogą - dzisiaj jest Cyryla? Bo z tego, co wszędzie znajdywałam jakieś informacje, to ostatnie "imieniny" wypadały mu chyba 8 sierpnia, może dzisiaj jest Cyryli?
Szafa komandor jest rewelacyjna! Naprawdę Aga warto :) Nasza mieści wszystko: Ubrania, kurtki, pościel, ręczniki, kosz na brudy, środki czystości, deske do prasowania, odkurzacz, książki, buty i pewnie wiele innych rzeczy bym znalazła :)
Kasiu wiem... Zresztą wiesz jak u mnie wyglada - jakby wywalić całkiem segment i zrobić coś na całą ścianę - było by bardzo pakowne... tyle ze kasa i odpowiednie "wyważenie" tego... Ale myślę o tym intwnsywnie
juz wrociłam ale natworzyłyscie musialam troche nadrobic
dzis miałam robine badania za tydzien na punkcje gruboiglowa i po tym badaniu sie okaze co to jest dokładnie no i wtedy na pierwszy rzut moge dostanc chemie a potem zalezy jak to sie bedzie zachowywac to zadecyduja.... takze nic ciekawego przedemna nie jest
Alexi bardzo współczuję, tak naprawdę dopiero biopsja wszystko wyjaśni i dopiero wtedy będzie można mówic o ewentualnej chemii. Powodzenia i trzymaj się dzielnie!
Alexi...no to oby za tydzien te wiesci byly lepsiejsze....
Fiu zgaduje ze piszesz o mieszkanku na drugim zdjeciu..... planuje zrobic z tym moim pokojem cos podobnego tylko w innych kolorach (cos z pomaranczem chodzi mi po glowie)....no i kasy tez nie bedziemy pakowac niewiadomo ile... bo w wynajete lokum (umowa co roku przedluzana o rok) moim zdaniem nie warto duzo inwestowac...
a moje dziecko tak samo jak i ja nie obchodzi imienin w ogole....