November, ja tam cie uwielbiam Aga, myślę, ze w Warszawie jest lepiej ale ludziom z dobrym wykształceniem i doświadczeniem. Ale może się mądruję, bo w stolicy to ja nawet z wycieczka szkolną nie byłam
NR- ja bardzo lubię Twój styl pisania i Twoje poczucie humoru. Na biczowanie bym Cię chętnie zaprosiła, ale.... Ostatnio zapytałam chyba cos o Twoja prace mgr i odpowiedziałas mi " Nie ma się czym chwalić" Odebrałam to jako( sorry) " Nie wpierdalaj się".
A to ciekawe Aga co piszesz, bo ja zawsze myślałam, że to własnie w takim mieścinkach jak moja wszystko załatwia się po znajomości. Widać wszędzie jest tak samo.
Ja też jestem! Zwolnienie i choroba mi nie służą - wymyślam, mam za dużo czasu, analizuję i wogóle. W poniedziałek chociażby nie wiem co to ja wracam do pracy!!!!
Talinka no nie ma możlkiwości a jak dłużej się nie wchodzi to potem nadrobic , to czasu nie mało potrzeba Alexi dziękujemy bardzo Ja już w pracy teraz kawa a potem do roboty oby szybciutko zleciało. Dzis jestem do 15 bo musze się wcześniej do domu wyrobić
Cześć! Jak dobrze, że jeszcze kilka godzin i wolny weekend.
Wszystkiego najlepszego dla Hubercika!!! Bardzo podoba mi się jego imię... patron myśliwych, a ja po Technikum Leśnym jestem i mam sentyment do tego imienia.
Jestem trup, bo nie dość, że siedziałam do późna, miałam przerwę w spaniu od jakiejś 4 do 5.40 (wyszykowanie męża do pracy i problem z ponownym zasnięciem), no i Cyryl obudził się razem z moim budzikiem na termometr o 7...
Wszystkiego najlepszego Hubercik!!! jeszcze troche i my świetujemy
wczoraj nie chciało mi sie wogóle nic na wieczór-połozyłam sie z małym o 21 i poszlismy spac. dzisiaj mam znów zalatany dzien,zadzwonili do mnie z budowy ze zabrakło im cementu wiec ja pojechałam do takiej firmy budowlanej ponoc najlepszej w miescie i kupiłam te pare worków a potem mi murarze powiedzieli ze kiepski cement bo stary.Pewnie mi w tej firmie wcisneli jakis lewy bo widzieli ze dziewucha to sie nie zna achh szkoda gadac zadzwoniłam do szwagra co sie "opiekuje" ta budowa i wogóle wszystko załatwia i musiał dostac ochrzan ze robotnicy nie mieli cementu
Hej Alexi. Sprawdź proszę przy okazji listę "Przyszłe Mamusie" w Bazie Wiedzy, czy jakichś głupot przy Twoich danych nie powypisywałam, poprawiałam to ostatnio, bo było napisane, że Amelka dopiero ma się urodzić