no sama nie wiem,moze mnie przewiało ,strasznie mnie dolna szóstka rwie,poszłabym do dentysty na dół ale on zedrze ze nie znów ze 200 zł wiec wole isc jutro ,jakos wytrzymam ,mam dosyc silne tabletki
Ewa dla mnie ból zęba nie jest najgorszy-mnie najbardziej boli głowa wtedy nic nie pomaga ,czasami nawet wymiotuje,jade do przychodni na zastrzyk dzisiaj mam dentyste ,nie pójde do tego Mariana co tak zdziera a jeszcze zaplanowałam sobie ze dzisiaj objade cmentarze bo jutro z małym to jak a w niedziele dostałam zaproszenie na kawe od TESCIOWEJ !
ja tu na cmentarzu nie mam nikogo,W PL mam tate,jak bylam to apalilysmy znicze z VEVE ,lubie to swieto ,zawsze zaluje ze mnie nie ma w PL..na 10 IDE na basen z VEVE...
Ja chyba też dziś pójdę na cmentarz, a jutro pójdzie Andrzej... Ania nie dokuśtyka nie ma co się czarować, dziewczynki podziębione a Antoś na antybiotyku - raz już za wszelką cenę poszłam na groby, teraz chromolę. Muszę kupić jakieś znicze i kwiatka no i muszę wysprzątać ostatni pokój bo Gabi chrzestna będzie i nie mam gdzie ich położyć
No u mnie mąż i najstarsza śpią a dziewczynki oglądają jakąś bajkę. Ja obudziłam się na zmierzenie temp i już się zakręciłam po chałupce więc robiąc mleko dla dziewczynek zrobiłam już kawę i kanapkę
witam sie i ja.... ewa ja tutaj tez nikogo na cmentarzach nie mam.... ale zawsze zapalamy w domu swieczke za najblizszych....
ale u nas szaro, buro i ponuro.... halloween dzisiaj...musze skoczyc po cukierki i jakis kostium dla Minika coby mi dzieciaki psikusow nie robily hehe...
Fiu wsio ryba imieninki ma 3 listopada bo wtedy jest śwęto patrona wszystkich mysliwych MIłego weekendu babeczki A tort wyszedł zajebisty jak to wszyscy powiedzieli :)
hej kobiety my dzis niestety nigdzie nie były mała jakas dziwna 38.3 goraczki, marudna ,goraca ,luźne kupki i wolałam zostawic ja w domu teraz juz spi mam nadzieje ze w nocy nie dostanie wiekszej goraczki
no tez mnie martwi ta cisza ze strony Agi.... mam nadzieje ze wkrotce sie odezwie...oczywiscie z dobrymi wiadomosciami....
a ja tylko wpadam sie zameldowac przedlekarzowo....dzisiaj wizyta u ortopedy....wielki dzien....mam nadzieje ze nastepna czeka nas nie wczesniej niz za pol roku :/ pokciuczycie troche????
a za oknem mam piekne slonce....byc moze z zabkami.... ale jednak slonce....:)