Izuniu- oglądałam mebelki z tego 2 zdjęcia. Sa piękne. Tylko ich cena... Nie na moją kieszonkę .... :(( Do Michała mam zarys- ale jescze szukam inspiracji. I najważniejsze,że to co mu pokazuję to on w pełni akceptuje :) Ale jakbys znbalazła coś fajnegfo to pokaz, prosze :)
No Iza - super te fotki - no widzisz Aga o tym wczoraj pisałam - jeśli już dodatki wymyślilaś tak jak w tych pokoikach co pokazała Iza to ta wanilia calkiem- calkiem ;)))))
No nie pomyslała,żeby Wam jakies przykładowe zdjęcie pokazać :) Same powiedzcie - czy do pokoju nr 1 pasowałby kolor żółty na ścianach? Albo ściany malowane róznymi kolorami?
Aga, na moją kieszeń też nie ... Wiesz ja lubię prostotę. Np. jak dla młodzieńca to jest ok, i jeszcze ten szablon z piłką do kosza co wklejałaś - ale właśnie w czerwieni wydaje mi się, że pasowałby - zamiast tych obrazków na ścianie ;D
Alexi- tez mam takie zdanie, Inne kolory własnie wprowadziłyby chaos o którym mówiłam. U Michała zostanie własnie szary. Myślę ,że będzie gfajnie- bo będzie nim malowana tylko ściana kolankowa. Skosy i sufity zostana białe. Alexi- jestem tradycjonalistką - więc schody dębowe :)
ja sie kiedys pytałam o schody debowe bo teraz mamy taraso na klatce schodoweji jest to zimne niestety - to za 13 stopni + 2 podesty musiałabym wydac około 6tys
a szwagier za wiszace z 1 podestem około 5 płacił takze troche to kosztuje u nas nie wiem jak u ciebie
No ja już chatkę ogarnęłam - mała usnęła więc sobie klikam
Ale pokoiki są super ta gra kolorów wanilia z różem strasznie mi sie podoba - może w przyszłości coś pomyśle w tym zakresie - nawet na sypialnie te kolory mi pasują.
Też muszę poszukac mebelki Julci ale to jeszcze chwilka - na razie jeszcze jest z nami w sypialni bo swój pokoik ma pod nami (piętro niżej) ale już musze sie oswajac z przeprowadzką małej na dół. Kiedyś to musi nastąpić. Tylko kiedy nadejdzie to kiedyś:) ha ha
Zamiast się wziąc za konkretną robotę top znów tu przylazłam ;) Mam starsznie słabą wolę :) Alexi- ja mam 15 stopni i bez podestów bo mam zabiegowe schody. Niestety- u mnie sa sporo droższe- ale ja mieszkam w centrum Polski, więc tu wszystko ma zajebiaszcze ceny
Aga, nie no takie połączenie "rózu" jak na tych zdjeciach powyżej są bardzo ładne;) myślałam,że o coś trochę innego ci chodzi:))..na bank kolory żółte czy inne by się gryzły:) tylko wiesz my nie dokońca wiedziałyśmy o co ci chodzi;))
my i tak dosyć często mamy przemalowywane ściany:) dlatego wiem że jak Hania "wyjdzie" z przedszkola zmienię jej wystój pokoju:)) teraz ma takie kolory bo meble mam bukowe z dodatkami niebieskimi dla niej (praktycznie nowiótkie po mojej siostrze) dlatego dopasowalam koly takie;)..jak jej zakupię inne meble to i pokój zrobię bardziej "dorosły" ale na to mamy jeszcze czas:))
no i ja mogę sobie pozwolić na kaprysy kolorowe;) bo wrazie co zostaną przemalowne następnym razem:))
ja dawniej lubiłam delikatne kolory teraz heh..mam ostrzejsze..baa nawet sufit pomarańczowy:)))hehe
ja mam narazie wszystkie sciany pastelowo zółte ale tez ni epomaluje sypialni ani pokoju ani małemu na ciene kolory.Ale korytarz chciałam bo tam ciagle brudno jednak juz chyba zdecydowałam sie na jasna zielen
ciacho..Hani pokój nie ma ciemnych tych kolorów, nasza sypialnia jest we wrzosie/fiolecie i też nie jest ciemna..kuchnia kolor gruszkowy..przedpokój jasny tynk japoński, łazienak w jasnych kolorach z dodatkami brązu..niom poszalałam tylko z dużym pokojem;)) ale efekt, zwłaszcza z tymi białymi ozdobami gipsowymi na ścianie, naprawę jest;)..a co tam jednen pokój może być "oczojebny"
ja w swoim domu sypialnie pomaluje na oczojebny róż M pewnie bedzie strzelał fochy ale moze ten róż obudzi we mie wsciekłego demona hehe a serio widziałam kiedys i bardzo mi sie podobała
fajne to łózko pod oknem ale ja bym sobie tak nie postawiła poniewaz: -musiały by byc rolety zasłoniete non stop bo jakby mnie rano obudziło słonce prosto w paczały to szału bym dostała -jakbym miała otwarte okno to potem zbierałabym z łózka rózne śmieci któe nie ukrywajmy wlatuja z dachu chociażby liscie-ja mam pełno takich niespodzianek w tych dwóch pokojach i nieraz nie było mnie wdomu a zaczeło podac wiec miałam mokro na podłodze wole miec mokro na podłodze niz deszczówke na materacu ale pokoik fajny ,strasznie mi sie podobaja te rolety rzymskie
hahaha no wiem,mi sie tez takie okna podobały ale wiesz co ja jednak wolałabym sobie zakłądac firanki:) A TERAZ mam az jedno okno balkonowe wiec za duzo do popisu nie ma ale za to potrzebuje tylko 3,5 metra firan wiec moge sobie nawet takie jakies nawet lepsze kupic