no ja za 30 minut mam koniec.... a jutro i pojutrze SZKOŁA i w nd egzamin z Historii Sztuki. a w przyszłym tygodiu siedzę sama w pracy koleżanka do szpitala na zabieg idzie...
Ja Wam napiszę teraz tylko 2 zdania - rehabilitant i neurolog zaskoczeni postepami Antosi! Pani neurolog mówi że czarne myśli można pożegnać - nie wyklucza porażenia ale jeśli jest to jest bardzo lekkie. Minus że Antoś ma słabe nóżki i kuli palce u stóp - ale ogólnie NADGONIŁA i choć czeka nas dalsza ciężka praca jest rewelacyjnie!! Rehabilitant wydał polecenie że uczymy Tosię chodzić - odpuszczamy raczkowanie bo może dojdzie do tego jak zacznie chodzić a jak nie nauczy się to trudno - zasady naprzemiennosci zna i to jest najważniejsze i będziemy musieli zadowolić się tymi 2-3 kroczkami jakie robi raczkując
Iza no to juz wiemy gdzie mozemy kiedys sie trafic przypadkiem jak bedziesz u rodziców ja tez lubie makarony , ekrany wszelkiej masci i łapance wydziwiance z organtyny i kreszu
Aga, wrzucę jeszcze raz, nic nie kasowalam nie wiem czemu nie ma..mój oczojebny duzy pokój:))) w całym mieszkniu tylko ON taki jest:) reszta kolorowa ale stonowana i nie strasznie mocna..a ten pokój cholernie spodobałó się moich fachowcą, zwąłszcza te gipsowe odzoby i puścili wodze fantazji w malowaniu
Alexi, jakby to było takie proste to już dawno zmieniłby aptekę;)) niestety nie ma co skakać bo można "wyskoczyć" i to na dobre;) ważne że praca jest;)
CIACHO..a ja to tam mam juz w nosie czy on jest czy nie;) mam z nim na pieńku więc wisi mi to..gorzej ze moja siorka przyjechała i znowu się panoszy i rzuca jak wsza na grzebieniu;))
heh..no neistety:( najgorsze jest to,że wcale szef dobrze nie płaci, nie moze M jeździć na zastępstwa itd..bo ma ZAKAZ..a w innych aptekach, np zarabiają 2-3 tyś a oprucz tego jeżdżą na zastępstwa za mgr do innych aptek (mówię o mgr farmacji) i dodatkowo np za tydzień mogą zarobić nawet tyle co mająpensji, a za zastepstwa na wakacje jeszcze więcej..fajnie by tak było...no ale co zrobić;) my ogólnie raczej mamy pod górkę niż z górki to i taka praca się trafiła..może nie praca, ale szef;)
towidze laski ciekawe zajecia macie ja siedze i zimno mi chociaz w domu ciepło poza tym Pitmi nakruszył nadlapem i spacja mi nie chce wchodzic musze walic w taklawiature wrrrrr
boże, żeby to nie było karalne to normalnie pierdol...łabym mojej siostrze porządnie w łeb..tragiczna ona jest..ona w życiu sobie faceta nie znajdzie bo żaden z nią nie wytrzyma..nic tylko współczuć jej charakteru
sorki za zwrot, "pierdolca" trenuje...wiesz to taki rozmamłany bachor, pupilek tatusia, zero obowiązków, ale za to wszystko się należy..rzuca mięsem ,zachwouje się jak idiotka-ale i tak jest świeta..szkoda gadać..