Ciacho szkoda ale moze jak A1 mi otworza to w mig do wrocka dojade a do ciebie to juz rzut beretem
przeszło 2 lata temu zachciało mi sie Labradorka i jechalismy z M do Leszna po niego na mcdonalda bo tam sie umowilismy ze sprzedajacym jezeli dobrze kojarze to niedaleko jest stadion??
Ciacho zobaczysz nadrobimy to spotkanie, które przeszło nam koło nosa :P Zakupy ok, upolowałam rybaczki do kozaków i czekoladową koszulę z paskiem wiązanym na biodrach - jestem zadowolona ;D
Izunia to super no ja tez mam nadzieje ze nadrobimy
alexi tak w zasadzie to Leszno nie jest az takie duze ale faktycznie stadion nie jest daleko a ja mieszkam 5 min od Maca ja tez zmotoryzowana wiec do Poznania dojade jakby co
a ja się zastanawiam gdzie się ewakuować jutro bo M w robocie bedzie od 7, coby mojej pi pi pi siorki nie oglądać..no ta ja kstrzeli focha to tydzień bedzie nafochana i wredna na potęge..
a daleko masz Beata do tego Poznania? bo ja tak z półtora godzinki jak nie ma objazdów ja bym teraz musiała Pita ciagnac bo M nie ma ale jakby był to nawet pociagiem bym sie wybrała-pomysl nad tym! ja chetnie przyjade bo zimą to watpie ze ten panikarz mnie pusci autem (niestety taki juz jest)
co do ciaży to mi sie co chwile sni ze mam drugie dzicko juz -najlepsze ze ojcem i męzem moim wcale niejest w tym śnie M-tylko jakis inny facet! (chyba wytwór mojej wyobraźni)
tzn IZa jak bez twarzy, że był jakoś odwrócony czy od poprostu miał głowę bez twarzy?? wiesz ja to maniak horrorów i pierwsze co mi przyszło do głowy że ten facet miał głowe a twarzy nie;))heheh, dlatego wolalam spytać;)
szczerze??? jakbym spotkała faceta na swojej drodze takiegoo którym całe zycie marzyłam to wątpie ze zostałabym przy M który tyle razy mnie juz zawiódł.smutne ale prawdziwe
ja nie wiem cosie z nim stało,bardziej mi pasował jako taki niesmiały maciek niz taki jak teraz jest odwazny zaczepialski i ZBYT pewny siebie mądrala.Wiecie ze mój mąż nie umie mówic komplementów? poprostu ja je słysze od innych facetów jak juz ale nigdy od niego