U mnie też pada od wczoraj wrrr już załapałam doła przy poniedziałku, oczywiście musiałam poryczeć, na spacer nie moge iść bo nie ma pogody, samochodu nie mam chwilowo aby gdzieś pojechać a poza tym gdzie??? do marketu nie mam po co chyba że powdychać bakterie:) a jak jest pogoda toteż nie mam za bardzo gdzie wyjść bo u nas robią rondo i ruch na drodze (pod domem jest objazd) jak w centrum miasta wrrr a chodników oczywiście nie ma. Ech jesienne smuty mnie dopadły a ja jeszcze z tych co nie znoszą być uwięzione w domu wrrrrrrrr.
Ale dzisiaj tu cisza... U mnie leje okropnie, a ja nawet parasolki nie mam, a tym bardziej samochodu. M ma dziś służbę, więc dzisiaj i jutro jestem skazana na autobusy, nawet o pociągu nie myślę, bo budują obwodnicę i jest komunikacja zastępcza - fatalna 1,5 h droga autobusem.
hmm moje paznokcie też się proszą tylko że ja mam swoje (nie żele czy tipsy) ponad pół cm opiłowane i czekają na malowanie - mi się nie chce a Ania nie ma czasu :( Chyba w końcu obetnę hihihi Od wczoraj odpoczywają bez lakieru i rano miałam malować ale mnie niechęć wzięła a teraz to nawet nie ma jak
no to troche ogarnelam ten moj domek.... jeszcze troche zostalo ale zostawiam to na jutro....
alexi no ja tez sie troche bawie zelem...niestety do tej pory nie zrobilam zadnego kursu...i nie mam papieru...wiec najczesciej bawie sie na swoich pazurkach...aaaaale mysle ze moze kiedys Cie wykorzystam.... do zakupu i przesylki niektorych akcesorii (akcesoriow?) heh juz polskiego zapominam...:/
spadam jakis obiad zjesc no i zabieram sie za te nieszczesne notatki.... kurcze nigdy bym nie przypuszczala ze tak do szkoly polubie chodzic a ze bede sie na lekcje przygotowywac to juz w ogole hihihi:)
Jejku jak mi brakuje kogoś kto z radością pomalowałby mi pazurki :D Jednak zostawiać kasy u manikiurzystki to mi się nie chce :D i póki płytka paznokcia jest dosyć ładna i nie łamią mi się to mam swoje własne :)
chociaż jedna pracująca bo mnie się dzisiaj nic nie czepia - ale grunt że focha przeszła:) musze chyba M przeprosić za poranny mój humorek wrrrrrrr płaczliwy
pati nie ma sprawy ja nie mam tipsow tylko swoje utwardzone zelem bo nie lubie teraz długich pazurkow tylko wole jak sa ładnie zrobine zrobiłam sobie kiedys kurs i teraz sie tym bawie bo mi sie podoba a kokosow za to nie biore jak w salonach niestety
HEJ BABKI, a moja tesciowa jutro jedzie na 3 dni w swoje rodzinne strony i juz mi jej brakuje...pogoda tu tez beznadziejna i na pewno bedzie mi sie czas dluzyl...