alexi ja nawet nie mam cyfrówki wiec znam Twój ból :) ja jestem przywiazana i przyklejona do komputera jakie macie plany na jutro? zdradzcie cos bo ja nie mam kompletnie pomysłu jak zajac dzien dziecku ,juz mnie sama myśl dobija o jutrzejszym dniu
Ciacho chyba nie chcesz znać mojego planu :D Na 11 mam jazdę więc o 10,30 się ubiorę a po niej pochodzę w rozciągniętym dresie do wieczora :D W między czasie zrobię jakiś obiad i pobyczę się z dzieciami przed TV
Tylko ze u Ciebie jest fajnie,wesoło,dzieci sie bawią ze sobą a u mnie Pit jest sam i sie nudzi dlatego uwierz mi ze chciałabym miec na jutro taki plan jak TY ale zwyczajnie mój plan nie zawsze równa sie plan Pita
Ciacho z tym zajęciem się sobą to jest różnie. Jak im się czegoś nie zorganizuje to same nie bedą się bawić... A nie mam sił już wymyślać zabaw dla przedziału wiekowego od 2-8 a czasami i 12 :/ Jutro robię sobie wolne (jak się uda hihihi)
jak nie miałam jeszcze Pita to tez tak robiłam,lezałam w pizamie ,troche ogarnełam chałupe i ogladałam filmy ale przeciez teraz nie moge tak zrobic,bez spaceru nie da rady chyba ze bedzie padac
własnie wróciłam z łązienki i zdałam sobie sprawe ze ja mam tyle kremów do wszystkeigo ze powinnam byc taka gładka i piekna i szczupła...a one tylko stoja.Kurde zaczynam je regularnie uzywac u mnie w domu oprócz kremów bambino najwazniejszy na półce jest nivea soft uzywany absolutnie do wszystkiego
Heloł :) Ja niedawno wróciłam od kolezanki- od dłuuuuuuuugiego czasu mieliśmy wilne popołudnie :D Zresetowałam się jak nie wiem- chociaż wybyliśmy z dzieciami. Tylko od jutra znów zasuw na budowie
Hania zabierz nas na ta budowe! my Ci tam bedziemy podawac wałki czy farbe,byle cos robic,isc do kogos chyba jestem żałosna juz ale ja wiem jak bedzie wygladał jutro nasz dzień
myślisz ? a tak Wam powiem ze jestem okropna bo chce zeby Pati mąż juz tez pojechał sobie ,żebysmy mogły w spokoju sie znów spotykac i odwiedzac a jak on siedzi to kurde wogóle sie nie widzimy :) dobrze ze ona tego nie czyta hahha