Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeNov 11th 2009
     permalink
    Patrycja, skorzystałabyś z zajęć i wiedziałabyś więcej o sobie w tak młodym wieku. Szkoda było marnować tę szansę. Inni znacznie dłużej żyli w totalnej nieświadomości i uprzedzeniach.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ooooo Iza to tak jak ja - bosko sobie leniuchujemy w trojkę i jest super!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmileMiłego dnia laski!
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    czesc rowniez miłego dnia
    ja tez nic nie robie mala sie bawi a ja mam wszystko w nosie:updown:
    --
  1.  permalink
    Cześć!
    Ja narazie w pidżamce śmigam. Wczoraj się spiłam drinami z przyszłą szwagierką, bo i ją wczoraj szef podkurzył. Faceci mieli z nas ubaw, ale co tam. Dzisiaj tylko troszkę głowa bolała.
    A plany na dziś? Koniecznie jakiś spacer. Za oknem słychać pilarki i widać ludzi pracujących w swoich ogrodach.
    Miłego dnia!
    --
  2.  permalink
    a ja tez w pizamie jeszcze,Pit zaraz idzie na drzemke
    mam mega doła z powodu tego dnia i wogóle nie chce mi sie nawet pisać
    pogoda taka ze nie ma gdzie isć,do kogo tez nie
    jak Pit wstanie to przejedziemy sie gdzies autem chociaz bo oszaleje w tym domu:cry::cry::cry::cry::cry::cry::angry::angry::angry::angry::angry:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho zapraszam do mnie :D
  3.  permalink
    Ciacho, możesz mi napisać pracę zaliczeniową :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    witam i ja :)
    przed chwilą zwlekłam się z łóżka , umyłam i ubrałam ;)
    i dowiedziałam się ciekawej rzeczy :confused: mój wujek spał u nas na strychu... wyważył drzwi :neutral: zostawił szczyny w kuble, pełno petów i butelkę od wódy :/
    moja ciotka ma go dosyć i wyrzuca go z domu :confused:
    a on sobie znalazł melinę.... :confused::confused::confused::confused:
    --
  4.  permalink
    alepracy bym nie napisała bo to tez nudne
    chyba sie połoze z małym to mi dzien szybciej minie
    Talinka oj to nieźle ,a jaks ie dowiedziałas o tym tzn kto to odkrył
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mama szła na strych po coś tam... i zobaczyła po 1. rozpierdolone drzwi.. po 2. wódę na stole...po3. szczyny po 4. pety....
    a on sie wszystkiego wyparł babci... że on tam nie był....
    --
  5.  permalink
    Współczuję Talinka, nie łatwo będzie się go pozbyć.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    szkoda, że nie mamy dowodu na t, że to był on.... podałabym go na policję.
    jeśli kiedyś przyłapię go na tym, że tam śpi, to na pewno zadzwonie...
    a póki co - zamykamy szczelnie wejsciowe drzwi.... ale jesli tamte tak rozwlail to te tez by dal rade....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobra... miłego dnia Wam - ja lecę z mamą do taty :wink:
    --
  6.  permalink
    helou.... ja tylko przelotem bo mam u siebie mala i pelne rece roboty....:)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ale nudny dzien cały czas pada u nas, mala sie nudzi juz wszystkimi zabawkami tragedia:confused:
    --
  7.  permalink
    u nas to samo alexi...tyle ze ja pojechałamz małym na półtorej godzinki do centrum zabaw bo naszczescie było otwarte
    ale dzien normalnie do dupy
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    to jednak troche sie rozerwalas:wink:
    a ja w ten deszcz musialam isc ze psem na spacer i przyszłam cała umoczona brrr
    --
  8.  permalink
    no wiesz troche przynajmniej wyszlismy z domu,Pit jeszcze nie śpi a mnie cos zaczyna głowa bolec
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hek babki,ja tak wczoraj sie nudzilam ale dzis juz bylo piekne slonce,duzo spacerowlam z veve ...
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ewa zazdroszcze ci tego słonca:cry:
    --
  9.  permalink
    ja tez,wiecie co latem my przychodzilismy do odmu tylko do spania i teraz poprostu dusimy sie w domu
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    u nas to samo non stop sie siedziało w altanie albo na hustawce pod parasolem a mała to uwielbiała uciekac na czwrakach na taras bo mamy duzy i po całym latala:smile:
    az miło powspominac:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    uciekam juz pa ciacho...
    --
  10.  permalink
    pa alexi
    ja spałam w dzien to mi sie za bardzo teraz nie chce,włąsnie wstawiłam pralke :surprised:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    to do jutra papa....
  11.  permalink
    Słodkich snów:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  12.  permalink
    tez wpadam zyczyc slodkich snow...:)
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeNov 12th 2009
     permalink
    wstawać już rano!!!!
  13.  permalink
    Hej :wink:
    Ja już pracuję
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć :)
    ja dziś mam "prawie wolne" :)
    byliśmy wczoraj na tym strychu... wujek wyrwał kawałek framugi od drzwi...
    szczęście da się to przybić z powrotem... ale... wątpię, by było to wytrzymałe. :confused:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    juz nie spimy choc mała obudziła sie 7.45 wiec dała troche pospac:wink:
    --
  14.  permalink
    ja tez juz na nogach od 7
    mam w planie o 10 jechac do miasta ale co z tego wyjdzie nie wiem bo jestem jeszcze w pizamie
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    My już też wstałyśmy - Mała dała pospać do 7.50 - ale za to poprzedniej nocki nie mogła spać - więc odrobiła - coś ją katarek troche męczy i od niego kasła co jakiś czas
    Obejrzałyśmy Brzyduje bedąc jeszcze włóżku, potem toaleta poranna,ubrałyśmy się i przeniosłyśmy się do kuchni na śniadanko. Teraz przyszła teściowa i już dostało mi się że dziecko nie ubrałam bo jest w samym body ( bez koszulki i serdaczka) i w spodniach ( grubszych na barwie) - ale bez rajstopek. Wrrrrrrr a w domu ciepło . Ale coż ona jak to mówi inaczej swoje dzieci ubierała:confused: Dla świętego spokoju założyłam jej kamizelkę bo potem by było że ja jej nie ubrałam i przez to ona ma katarek
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja z mama ide na poczte zaraz :)
    okazalo sie, ze nie musze isc do pracy ;p
    kolezanka wysle ten przelew
    --
  15.  permalink
    Zazdroszczę Ci, tego wolnego.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    szefa nie ma to...Talka harcuje :devil:
    ale jutro pójdę na tą 8... bo coś mi koleżanka "śmierdzi".... tzn. wydaje mi się, że jest zła, że dzisiaj nie przyszłam na 8
    --
  16.  permalink
    i ja zagladam sie przywitac....
    Talka no to milego wolnego zycze... jakies plany oprocz tej poczty????

moje dziecko ostatnio nie chce spac w ciagu dnia za to ok 20 wieczorem juz spi i wstaje....uwaga.....ok 9 rano.... :D tak wiec nie narzekam i witam sie wyspana juz ktorys dzien z rzedu.... tata malej Izy zmienil prace i przyprowadza mi ja ok 10 rano a nie jak wczesniej o 5 30 :) za oknem sloneczko i deszczu brak wiec spacerek jak najbardziej mamy w planie.... teraz lece sie troche ogarnac.... i lyknac jakiegos red bulla.... ehhh juz powaznie jestem od nich uzalezniona...:/ a najgorsze jest to ze wypijam jednego zaraz z rana na pusty zoladek....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    odpoczynek :)
    --
  17.  permalink
    ja mam dzisiaj nerwa na Pita:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    witam...
    pogoda do doopy, zastanawiam się czy ta plucha sie skończy, czy może nas tu powódź zaskoczy...

Ciacho - co z Pitem?
  18.  permalink
    Pit sie zrobił mega złosliwa małpą ,ze aż mnie ręka czasem swędzi
    dobrze ze zasnął-chwila ciszy i spokoju
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja sobie zaraz kawkę idę zrobić ;)
    kredyt zapłacony, to zostało tylko zapłacenie za tatę... ale to w przyszłym tygodniu.
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho :) ćwicz cierpliwośc póki mały :) a ja dziś wzięłam wolne na żądanie, młody od tygodnia miał temperaturę ale skoro nic poza tym stawialismy na żabki a od dwóch dni doszedł kaszel no i dzis w nocy to nie wiedziałam czy pogoowia nie wzywać, bo młody miał ponad 40 stopni, dreszcze i prawie lał mi sie z rąk, dzis wizyta u lekarza, byłam bojowo nastawiona, bo dzis nasza lekarz ma szczepienia i niech by mi tylko powiedzieli, ze poczekac do jutra to bym im dała jutro. Cała gorączka od gardł bo zawalone równo, chrypa i kaszel, mamy antybiotyk i syropki. I dalej ciagniemy flonidan bo znowu zapalenie spojówek się zaczyna. I choc mam spokojne dziecko to dziś jak tlko obudził się rano to leżał w duzym pokoju przykryty kocykiem i wcale sie nie ruszał przez dobre 3 godzinki aż do momentu wyjścia do lekarza
    --
  19.  permalink
    Hoga to biedulek z Hubercika,żeby mu tylko szybko pomogły te lekarstwa bo jak nasz jest chory to tez tylko siedzi taki smutny ,wogóle sie nie bawi tylko spokojnie siedzi to mi go tak żal,już wole jak rojbruje :)
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Hoguś dzielna jesteś - ja bym przy tempie 40 stopni chyba spanikowała - ech Zdróweczka Hubercikowi - a Julcia dzisiaj już lepiej z katarkiem - moze faktycznie suche i ciepłe powietrze w blokowisku jej nie służy. Dzisiaj już tak nie kicha i nie leje jej się z noska - całkiem dobrze jest - na dworek nie zdążyłam pójść , bo musiałam pojechać uzupełnić domowe braki a jak wróciłam to mała już była głodna więc zjadła i poszła spać - teraz śpi a już jest ciemno - ale może na krótki spacerek do cioci ją zabiore po drzemce - musimy ciocie zaprosic na roczek:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    o kurczę...
    zdrowia dla Huberta!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga a tam zaraz dzielna, troszkę niepokoju zawsze w takiej sytuacji odczuwam ale ja to choć szkoda mi dziecka i staram się z minimalizować wszelkie dolegliwości to jestem bardziej zimno krwista, podawanie leków, zastrzyków jakichkolwiek zabiegów przy dzieciach, wiem że w takich sytuacjach moje opanowanie więcej pomoże i to że ja jestem spokojna to dziecko to czuje i mimo własnego rozdrażnienia szybciej mi się wycisza , obserwuję,jedyne co jest najgorsze, to to że wtedy nie spię już bo nie wiem czy bardziej sie nie pogorszy i czy nie trzeba wzywac pogotowia. podałam mu czopek, , zrobiłam chłodne okłady a potem ponosiłam wtulonego i jak czopek zaczął działac młody zasnął dalej. Za godzine podam mu antybiotyk, który mu chyba nie będzie smakował :) a reszta jest znośna.
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    witam sie wieczornie
    moja Amelka boryka sie z katarem ktory nie chce przejsc a zeby zrobic jej porzadek wkoło nosa to graniczy z cudem ,nie wiem juz co mam zrobic zeby dala sobie odciagnac sopelkiem:confused:
    chcialysmy dzis wyjsc na dwor no ale nie zdarzyłysmy bo zaczelo padac

jeszcze raz zdrowka dla Hubcia
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Alexi Hubert tez tego nie lubił, najpierw psikałam euphorbium a potem tak go przytrzymałam i szybko wyciagałam i choc sie bronił to niestety musiaam mu wbrew woli wyciagać. Ale ja bezduszna mataka czasami jestem :) młody zasnął ze 20 minut temu to ja tez zmykam do wyrka,
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    słodkich snow Hoga:wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.