O tak!!!! Ten co wymyslil zmywarke powinien dostac nagrode Nobla hehehehehehehe ;))) Iza ja mam 45 i jest super na nasza rodzinke - nawet jakby była 4-osobowa. Włączam raz na 2 dni hehehehehe
jestem juz moje dziecko w dzien spalo mało i padla o 19, nareszcie mam satelite naprawiona przez ten deszcz to wszystko siada ale dzis nareszcie slonce wyszło M poszedł na impreze ur i nie bedziemy dzis gadac
moje dziecko tez padło po 19 na polsacie Garfield jak ja go nie lubie My z M piszemy juz tylko bo jak mały by go przypadkiem usłyszał to juz by było po spaniu
dziewcyzny potrzebuje przepisu na jakies dobre szybkie i tanie zarlo pod wodeczke. jutro mamy reset. nie moze byc majonezu w ogole bo nasi goscie nie toleruja takowego. czosnek tez odpada. jakas salatka moze ale to tez bez jogurtu/smietany... help wanted :))
moze jakies kanapki zapiekane w piekarniku z pieczarkami lub ze szynka lub z ananasem jeszcze jakas papryka ser, jakos nic nie przychodzi mi do głowy bo przewaznie wszystko jest z majonezem
aniu wszystko kupisz w biedronce co Ci podam -sałata ta w opakowaniu różne rodzaje juz pociete fitness czy cus takiego -pomidor -ogórek -mieso w lodówce które sie nazywa gyros z kurczaka po turecku
wszystko razem tylko ze ja to mieso podgrzewam w mikrofali
2 opcje albo sos sałatkowy Knorra wymieszasz z oliwa i woda albo tak jak ja robie jogurt naturalny dopraw przyprawa Gyros i mniam poprostu pycha
pomysl na roladki w sosie pomidorowym juz kupiony i bede robila, poprzednio byly serowe i tez szybko "zeszly" z tym gyrosem to bym nie wpadla ze tak szybko i latwo mozna zrobic, ja bym glupia na piechote kombinowala wszystko a koreczki podsune kolezance, najlepiej zeby z oliwkami i serem plesniowym jeszcze byly
jak macie pomysly to piszcie dalej, zerkne pozniej bo mam przed soba sterte klasowek (ponad 60!!!) i 10zeszytow cwiczen do sprawdzenia. a chce mi sie tak ze lepiej nie mowic no ale wyjscia nie ma jak jutro chce poimprezowac..
hello dołączam : super sałatka, która sprawdziła się już na wielu imprezkach
1 owoc mango - najlepiej dojrzały tzn lekko miękki -w tesco były po 3 zł- pokroić w kostkę 1 paczka ryżu brązowego - ugotować 1 pierś z kurczaka (pokroić w kostkę i przyprawić dowolnie - ja obsypuje przyprawą kebab gyros lub na ostro papryką) niech postoi chwilke i usmażyć na oliwie z oliwek natka pietruszki (sporo)
wszystko połączyć i wymieszać a jeśli za sucha to dodać oliwę na której smażył się kurczak - ja zazwyczaj dodaję Polecam i smacznego
a ja na urodzinki Piotrusia bede miectylko kawe i ciasto.I tak nie bedzie zbyt wiele osób bo tylko mama moja i Dorota ,pewnie mój brat i kuzynka ale tort i dmuchanie świeczek będzie napewno:)
Talka kurcze oplacalam dzis konto.... a dopiero pozniej zajrzalam i nadrabialam posty...:( za 3m-ce mi przypomnij to na bank Ci sprezentuje ten miesiac :)
co do zmywarek to ja tam ich nie lubie...mialam jedna i zostawilam na starym mieszkaniu.... ja najbardziej z calego zmywania to nie lubie ukladania naczyn....a zmywarka wybitnie mi sie z tym zajeciem kojarzy...i nawet jak mialam w domu to uzywalam baaaaaardzo sporadycznie...
czesc z rana my wstalismy o 7 czyli nie jest żle tym bardziej ze syn wczoraj po 19 padł dzisiaj tez chciałabm go wczesniej w południe położyc-zobaczymy jak to wyjdzie narazie robie herbate ubieram sie i spadam do sklepu ,potem musze ogarnac chate bo przyjeżdza szwagierka
no ja troche odczekam - bliżej południa wyjdziemy chociaż mnie jakiś chyba wirus bierze - wczoraj puściła mi się krew nosem, potem jakiś katar sie pojawił i z mety garść prochów, cytrynka, miodek na noc kropelka olbasu na podusie i rano juz lepiej. Ale musze sie kurowac.
Ciacho Ty to normalnie blyskawica jestes z tymi spacerkami hehe.... ja dopiero co z wyra sie zwleklam.... ze strasznym bolem plecow.... :/ ledwo laze....masakara... :( u nas aura do spacerkow nie zacheca.... ba nie zacheca do czegokolwiek innego niz spedzenia tego dnia pod koldra....:)
Hello:) U mnie pięknie, ciepło i słonecznie, też już zaliczyłyśmy mały spacer powiązany z zakupami. Dom trochę ogarnęłam, jeszcze obiad, prasowanie i może trochę poleniuchuję sobie.
ja najbardziej lubie Pantene , a wypróbowałam juz tyle szamponów i odżywek ,że nawet ich nie zlicze jakis mam nerwowy dzien,nie wiemdlaczego,poprostu wszystko mnie wnerwia strasznie
Ciacho a nie wypadaja Ci wlosy po pantene???.. fructis tez lubie....ale ogolnie szampon jak dla mnie moze byc jakikolwiek, zazwyczaj kupuje to co jest w promocji albo uzywam tego, ktory znajomym w pracy "wypadnie" i mi przynosza .... ale bez dobrej odzywki sie obejsc nie potrafie...
ja ostatnio przezuciłam sie na duze szampony bo na długich wlosach szybko mi go ubywalo... ostatnio mialam takie cos i do tego odzywka duza z jedwabiem i powiem ze włosy sa super