ja bym chciała... ale kiedyś kupiłam sobie taki tani i duży no i klapa.... dostałam takiego łupieżu, że szok.... palmolive też kupuję te duże... z małych już dawno zrezygnowałam :D
Alexi - gratulacje dla Amelki z okazji 11 miesięcy
Talka ja tez mam dosc dlugie i myje codziennie.... :) tak jakos z nieumytymi wlosami czuje sie nieswiezo.... takie zboczenie dziwne.... a jak juz zdarzy mi sie nie umyc (baaaardzo sporadycznie) to od razu spinam hehe....
aga u nas za to pogoda do bani.... nie pamietam kiedy ostatnio bylo az tak ponuro za oknem.... w nocy taka wichura ze meble w ogrodku nam poprzewracalo a w kominkach wiatr huczy ze az strach....
wszsytkiego najlepszego dla Amelki....
Trisha rozczulajacy Kropek....
a ja wlasnie obzarlam sie....nalesnikami - Połówek juz od tygodnia prosil to w koncu zrobilam (ja osobiscie nie przepadam w ogole za obiadami na slodko).... zjadlam jednego z serem i pol z bananem i nutella i pekam.... zostalo jeszcze kilka....ktoras chetna????
a u nas wrecz przeciwnie...pomimo fatalnej pogody wielki dzien dzisiaj mamy…… uwaga, uwaga…… minik zrobil swoj PIERWSZY, NIEPEWNY, SAMODZIELNY KROK :d :d oszalalam z radosci :)
wiem alexi ,mój M jest bardzo oszczędny,i pewnie dzieki niemu mamyy to co mamy bo mnie sie kasa wogóle nie trzyma
ja go znam i wiem ,że jak nie bede napierać to sam pójdzie po rozum do głowy
a co do wydatków w NO akurat tego jestem mojego męża pewna ze na nic oprócz jedzenia i czasem czegos na bezcłówce dla nas-nic nie kupuje. to taki typ człowieka który baaardzo szanuje pieniądze naszczescie załozył tu konto PL i przesyła pieniadze dla nas do których sie nie czepia wogóle,ale coś takiego jak tv cyfrowa to jednak wolałabym zeby było za jego zgodą
ciekawe gdzie reszta dziewczyn dzisiaj chyba odgrzeje sobie pierożki :))) Hania Agi mogłaby wpaść na kolacje bo wiem ze to jest to "co Hanusia lubi najbardziej" pirożki z serkiem czyż nie???
no to szczesciara z ciebie ze twoj taki oszczedny moj nie powiem ze rozwala kase ale czasami jak cos chce to to musi miec a z jego opowiesci to faceci robia co innego a swoim zona wciskaja kity ze niby mniej zarobili
hahaha no wierze ze sa takie agenty możecie mi nie uwierzyc teraz ale ja nie wiem ile zarabia mój mąż wiec nie moge sie go czepiać o to ze za mało czy cus:) tzn wiem jedno-wiem ile mam na koncie dla siebie i pozapłacane rachunki - m zawsze mówi"ty sie nie martw o pieniadze" na poczatku mnie to wkurzało ale odpuściłam i mniej wiem tym lepiej śpie
co Ty alexi ja tu bede cały czas! juz mu zapowiedziałam ze ma na ten miesiac przytarac swój komputer bo nie będzie dzielenia sie on jak wieczorem zasiadzie to mnie juz nie wpusci ja zawsze jestem :)chyba ze mi net nawala
ide wykapac dzieciaka bo jeszcze tego nie zrobilam....maly zasnal w ciagu dnia wiec pewnie bedzie kino z zasypianiem.... jakby mnie nie bylo to stawiam nastepna kolejke....:)
Cześc kobiety, Patrycja brawa dla Dominika A apropos pantene to własnie ostatnio mi strasznie wypadają włosy i właśnie po raz pierwszy w życiu kupiłam ten szampon, nie pomyślałabym, że to może byc od tego. Już nawet boję się zrobić balejaż, chociaz mam mega odrost, bo chyba wszystkie mi wypadną