Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    hmmm znam kilka osob, ktore wlasnie tak twierdza.... :/
    ja sama tez mialam ten problem (pomimo tego ze wlosow troche mam).... dlatego od pantene trzymam sie z daleka....:)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeNov 14th 2009
     permalink
    moze byc rowniez inny powod wypadania bo nie slyszalam zeby od danego szamponu wypadały no ale sa rozne przypadki
    --
  2.  permalink
    byc moze to nie wina szamponu....ale byc moze faktycznie cos w tym jest...
    --
  3.  permalink
    ok uciekam
    zajrze jeszcze pozniej...mam nadzieje ze kogos zastane:)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Mnie b. wypadały po starym Ultra Doux. Jedno użycie już było skuteczne, aby włosów było pełno na grzebieniu.
    Z innymi szamponami tak nie było.
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Zmienię szampon i napisze wam, czy widze jakąś zmianę. Już chyba z miesiąc cuduję, żeby coś zrobić z tymi wypadającymi włosami. Szczerze mówiąc, to nawet mam nadzieję, że to będzie wina tego szamponu.
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Mi po Pantene nie wypadają. W ogóle mi za mało wypada, chętnie bym kogoś moimi obdzieliła.
    --
  4.  permalink
    Ja przez długi czas używałam pantene i dla mnie był świetny
  5.  permalink
    dla mnie tez jak juz wczesniej napisałam jest najlepszy
    mam rozjasnione włosy a mimo to nie wypadaja

Fiu to ja wezme kilka garsci bo mam cienkie takie pióra...
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    uciekam, strasznie wymęczyła mnie dzisiaj szkoła
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja tez bym chetnie komus troche oddala bo mam grube i geste wlosy do tego falujace czego nie nawidze wole proste i dlatego tez ściełam na krotkie

duzo kolezanek chwalilo sobie merz special na włosy i paznokcie ale wiadomo na kazdego dziala co innego:wink:
    --
  6.  permalink
    Alexi ale mocno krótko sciełąs?
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    no mialam za łopatki a teraz okolo 3cm moze kiedys sie wam pokaze jak było przedtem i jak jest teraz:wink:
    --
  7.  permalink
    Na mnie chyba tez już czas...
    Dobranoc dziewczynki
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    no na mnie tez ...

dobranoc wszystkim
    --
  8.  permalink
    dobranoc
    alexi-koniecznie pokaż nam zmiane
    najwyzej potem na koniec fotki usuniesz
    --
  9.  permalink
    alexi no ja tez mam falujace wlosy i tego nie cierpie...dlatego kazdy dzien rozpoczynam od przywitania sie z prostownica.... :/ no i czekam na foty z niecierpliwoscia:)
    JEMMA czekamy na relacje...:)
    musimy tez pamietac ze na kazdego ten sam produkt inaczej dziala.... ja tam pantene juz podziekuje....chociaz tak jak pisalam wczesniej na brak wlosow nie narzekam...:)

Ciacho i jak ?? pijemy cos jeszcze???
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeNov 14th 2009 zmieniony
     permalink
    ostatnie pytanie bylo raczej z tych retorycznych....:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Pati ja się chętnie napije ale w realu a nie wirtual :) Mam nerwa na męża i nie tylko
    --
  10.  permalink
    no to Agus dawaj na piwo...:)
    --
  11.  permalink
    no i pouciekaly wszystkie...:(
    to ja tez spadam....
    dobranoc
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 15th 2009
     permalink
    DZIEN DOBRY...
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    witam sie...
    --
  12.  permalink
    czesc z rana
    dzisiaj nic nie pisze o niedzieli bo mam zamiar dzisiaj spedzic wiekszosc czasu na dworze poniewaz mamy 13 stopni
    super
    lece zaraz do Biedrony po body dla Mikołaja bo kupiłam mu jedne i okazały sie ponoc super wiec ide wykupic reszte :p
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a do nas o 10 ,przyjda klienci zobaczyc mieszkanie,szkoda mi sprzedawac ale chce sie przeprowadzic blizej tesciowej.
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    dziec juz z ciocia na dworze bo takie dziwne chmury sie zbieraja wiec trzeba wykozystac poki nie pada

ewa oby transakcja doszła do skutku:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Hej
    u nas szpitala ciąg dalszy ja trafiłam w piątek do ambulatorium a wczoraj po rz drugi bo goraczka zamaist spadać rosła ale dostałąm tylko kroplówę na duszności. I na razie nie widzę poprawy po antybiotyku u Hubcia tak samo. Musze z nim jutro do kontroli iść, ciekawe czy mi przedłużą umowę jak ja choruję(choć na razie nie brałam l4)
    Ciacho po co satelita nie pakuj sie ani w cyfrę ani w polsat kup sobie cos takiego jak TVN na kartę o ile nie pokiełabasiłam to podstawowy pakiet około 30 złotych chyba 6 kanałów
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam :)
    lecę na śniadanie :p
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dzien dobry kobbiety :))

U nas pochmurno, nie wiem w sumie jak na polu. ja tez dziewczyny mam krecone wlosy i zawsze je prostuje i tez tydzien temu scielam z dlugich na takie do brody :D Musze prostowac oczywiscie ;]
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    wszyscy u mnie spia czyli maz i mama z ktora nie gadam od wczoraj....niech juz wyjedzie!!!:devil:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    mama dalej sie wtraca i czepia??
    niech juz jedzie bo nie mozesz sie teraz stresowac:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Miala wyjechac w sobote, ale zrezygnowala z tej pracy a wziela inna to wyjezdza 21/22 listopada jakos tak.

I jeszcze krzyczy i robi awantury.

A bylo tak pieknie. Wiedzialam ze z czyms wyskoczy jak zawsze...;/ Bardzo chcialam zeby przyjechala mi pomoc po porodzie na ok miesiac, ale powiem szczerze, ze ja sie nie bede denerwowac i bede wychowywac i ubierac dzieccko po swojemu. Ona zawsze zyje w przekonaniu, ze jej prawda jest jedyna i zawsze ma racje:devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    jak masz fajna tesciowa to moze ona ci pomoze po porodzie i nie bedziesz sie musiała znow denerwowac jak by mama musiala do ciebie przyjechac....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Trisha: Ona zawsze zyje w przekonaniu, ze jej prawda jest jedyna i zawsze ma racje:devil::devil:

zupełnie jak mój szef :wink:
    --
  13.  permalink
    witam sie niedzielnie w wysmienitym nastroju..... doczekalam sie.... Połówek dal mi sie wyspac....znaczy sie wstalam rano do mlodego ale pozniej jeszcze sobie tak przysypialam a on wstal, zabral malego na dol i spalam do 12:30 :D troche glowa mnie pobolewa ale daaaaaaaaaaaaawno tyle nie spalam....:)

Trisha no takie przydlugie wizyty nawet najblizszych po jakims czasie bywaja meczace....
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    przyszli klienci ogladac mieszkanie z psem ,a sasiadka obok wstydu narobila ,bo zapukala do mnie i wydarla sie ,ze ona psòw na pietrze nie chce,no czujecie!!!!!!!!!!!na szczescie ,to mlodzi ludzie i zasmiali jej sie w twarz,no chora baba,my wychodzimy z domu a tu na przeciwko na jej drzwiach pisakiem wypisane NIE CHCEMY WIECEJ PSòW...maja dac odpowiedz z poczatkiem grudnia,bo beda ich rodzice i tez chca ,zobaczyc to mieszkanie...ALE MAM NERWA NA TA WARIATKE...
  14.  permalink
    no niezle Ewa.... :shocked:
    --
  15.  permalink
    ooo kurde co za baba
    co że ona nie chce psów-nie jest włascicielem wiec moze sobie chciec czy nie chcieć
    wcale sie nie dziwie ze sie zdenerwowałaś
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    nieźle pojechała sasiadka....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    laski macie jakis sposob na kaca??? umieeeeeeraaaaaam
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehehe Aniu znam bardzo "brutalny" - klin ... czym się zatrułeś tym się lecz
    poza Alka... pomaga PONOĆ miód - zjeść solidna łyżkę - nie próbowałam
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    :shocked: musiała byc wczoraj niezła imprezka Ania:wink:
    jedni lecza sie klinem:wink:

a czasami mojemu M pomagała woda z miodem i duza iloscia cytryny ale to tez nie zawsze zalezy do jakiego stanu sie doprowadził hehe
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    klina nie dalabym rady. na sam widok butelki mam dreszcze. moj maz twierdzi ze teraz to juz mi nic nie pomoze :confused:
    impreza byla do rana ale ja odpadlam ok 2. najpierw wczoraj kiblowalam i dzisiaj od rana. w sumie dopiero probuje zjesc sucha bulke a samoloty zrobily sobie z glowy i zoladka pas startowy niczym na okeciu :devil: w sumie to taka moja pierwsza jazda w zyciu az do tego stopnia. dopiero przed 19wstalam z lozka. kosmos normalnie
    ale ja w odroznieniu od naszych gosci w lustrze sie poznaje chociaz wole sie nie ogladac :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Współczuję Aniu ale bardzo śmiać mi sie chce z twojego opisu, a najbardziej ze zdania
    AniaM: ja w odroznieniu od naszych gosci w lustrze sie poznaje
    :rolling:
    --
  16.  permalink
    To oznacza tylko jedno Aniu-wyluzowałaś sie i imprezka sie udała
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ooo tak imprezka przednia chcialam sie zresetowac i sie udalo ale wiecie co... dzisiaj to ja bym zresetowala wczorajszya noc najchetniej :P jak juz bylam gotowa na stole tanczyc to musialo byc ciekawie. powtorka za tydzien tyle ze ja dzioba w kieliszku juz nie umocze...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aniu mój na kaca ale to zaraz rano je loda big milka i pije soczek kubuś i jemu pomaga, a "tańczę na stolę , kieckę zadzieram ..." mogło być nie złe
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie nosze kiecek :P

dziewczyny Gabrysia miala 39.7 godzine temu, dalismy nurogen i slabo spada bo dalej ok 39. po jakim czasie moge jej podac paracetamol???
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja bym poczekała ze 4 godziny przynajmniej, ale nie wiem na pewno, zawsze używam paracetamolu tylko
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 15th 2009 zmieniony
     permalink
    ANIA .,nie mam doswiadczenia...VEVE na szczescie nie choruje...MIlego wieczoru kobitki...VEVE kupy nie moze zrobic ,biedna...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.