hmmm znam kilka osob, ktore wlasnie tak twierdza.... :/ ja sama tez mialam ten problem (pomimo tego ze wlosow troche mam).... dlatego od pantene trzymam sie z daleka....:)
Zmienię szampon i napisze wam, czy widze jakąś zmianę. Już chyba z miesiąc cuduję, żeby coś zrobić z tymi wypadającymi włosami. Szczerze mówiąc, to nawet mam nadzieję, że to będzie wina tego szamponu.
alexi no ja tez mam falujace wlosy i tego nie cierpie...dlatego kazdy dzien rozpoczynam od przywitania sie z prostownica.... :/ no i czekam na foty z niecierpliwoscia:) JEMMA czekamy na relacje...:) musimy tez pamietac ze na kazdego ten sam produkt inaczej dziala.... ja tam pantene juz podziekuje....chociaz tak jak pisalam wczesniej na brak wlosow nie narzekam...:)
czesc z rana dzisiaj nic nie pisze o niedzieli bo mam zamiar dzisiaj spedzic wiekszosc czasu na dworze poniewaz mamy 13 stopni super lece zaraz do Biedrony po body dla Mikołaja bo kupiłam mu jedne i okazały sie ponoc super wiec ide wykupic reszte :p
Hej u nas szpitala ciąg dalszy ja trafiłam w piątek do ambulatorium a wczoraj po rz drugi bo goraczka zamaist spadać rosła ale dostałąm tylko kroplówę na duszności. I na razie nie widzę poprawy po antybiotyku u Hubcia tak samo. Musze z nim jutro do kontroli iść, ciekawe czy mi przedłużą umowę jak ja choruję(choć na razie nie brałam l4) Ciacho po co satelita nie pakuj sie ani w cyfrę ani w polsat kup sobie cos takiego jak TVN na kartę o ile nie pokiełabasiłam to podstawowy pakiet około 30 złotych chyba 6 kanałów
U nas pochmurno, nie wiem w sumie jak na polu. ja tez dziewczyny mam krecone wlosy i zawsze je prostuje i tez tydzien temu scielam z dlugich na takie do brody :D Musze prostowac oczywiscie ;]
Miala wyjechac w sobote, ale zrezygnowala z tej pracy a wziela inna to wyjezdza 21/22 listopada jakos tak.
I jeszcze krzyczy i robi awantury.
A bylo tak pieknie. Wiedzialam ze z czyms wyskoczy jak zawsze...;/ Bardzo chcialam zeby przyjechala mi pomoc po porodzie na ok miesiac, ale powiem szczerze, ze ja sie nie bede denerwowac i bede wychowywac i ubierac dzieccko po swojemu. Ona zawsze zyje w przekonaniu, ze jej prawda jest jedyna i zawsze ma racje
witam sie niedzielnie w wysmienitym nastroju..... doczekalam sie.... Połówek dal mi sie wyspac....znaczy sie wstalam rano do mlodego ale pozniej jeszcze sobie tak przysypialam a on wstal, zabral malego na dol i spalam do 12:30 :D troche glowa mnie pobolewa ale daaaaaaaaaaaaawno tyle nie spalam....:)
Trisha no takie przydlugie wizyty nawet najblizszych po jakims czasie bywaja meczace....
przyszli klienci ogladac mieszkanie z psem ,a sasiadka obok wstydu narobila ,bo zapukala do mnie i wydarla sie ,ze ona psòw na pietrze nie chce,no czujecie!!!!!!!!!!!na szczescie ,to mlodzi ludzie i zasmiali jej sie w twarz,no chora baba,my wychodzimy z domu a tu na przeciwko na jej drzwiach pisakiem wypisane NIE CHCEMY WIECEJ PSòW...maja dac odpowiedz z poczatkiem grudnia,bo beda ich rodzice i tez chca ,zobaczyc to mieszkanie...ALE MAM NERWA NA TA WARIATKE...
klina nie dalabym rady. na sam widok butelki mam dreszcze. moj maz twierdzi ze teraz to juz mi nic nie pomoze impreza byla do rana ale ja odpadlam ok 2. najpierw wczoraj kiblowalam i dzisiaj od rana. w sumie dopiero probuje zjesc sucha bulke a samoloty zrobily sobie z glowy i zoladka pas startowy niczym na okeciu w sumie to taka moja pierwsza jazda w zyciu az do tego stopnia. dopiero przed 19wstalam z lozka. kosmos normalnie ale ja w odroznieniu od naszych gosci w lustrze sie poznaje chociaz wole sie nie ogladac :P
ooo tak imprezka przednia chcialam sie zresetowac i sie udalo ale wiecie co... dzisiaj to ja bym zresetowala wczorajszya noc najchetniej :P jak juz bylam gotowa na stole tanczyc to musialo byc ciekawie. powtorka za tydzien tyle ze ja dzioba w kieliszku juz nie umocze...