100 latek dla Pietruszki....:) hehe Ciacho a ja pamietam jak Ty sie porodu balas a tu juz 2 lata zlecialy hihihi.....i zdjecia z porodowki tez pamietam :)
nie no... idziemy dzisiaj z mamą na spotkanie, bo mama dostała zaproszenie... no wiecie z serii - polecamy państwu produkt - tyle, że mama niby ma gwarantowaną nagrodę - albo ze sprzętu gosp. domowego albo sprzet medyczny za 150 zeta.... a chcialabym cisnieniomierz :D moze beda mieli ?! :D
No widzisz, nic nie mówiłaś, że masz wolne, a że z rana zawsze bywasz, to się martwiłyśmy :P Jeszcze Trisha mogłaby się odezwać, bo długo jej nie było.
moje dziecko dzis wstalo o 6 20..... niesamowity jest raz spi do 10 a raz do 6.... nie wiem od czego to zalezy....ale jak to mowia..nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...jest poludnie a ja mam juz caly dom wysprzatany ( no prawie caly)...teraz lecimy po jakies zakupy na obiad i na spacerek piekna pogode wykorzystac :)
NovemberRain: Dziewczyny - co dla 10 latka na urodziny? Ma być tanie
Tanie tzn do ilu? Może cośz klocków typu Lego (Cobi są tańsze i pasuja potem do Lego) Albo ze szkolnych - pióro, piórnik zestaw gumka, ołówek temperówka coś tam jeszcze?... zegarek... piłka do nogi czy kosza
Solą i szałwią płucze już 2 dzień ale zero poprawy, ssa tamtum... wrrrrrrrrrr
OOO GRATULACJE!!!,DLA SKORPIONKI...mòj M chce zapuscic jej wlosy,ale moim zdaniem kròtkie sa praktyczne,bo chodzimy na base.latem nad morze ,a to suszenie i czesanie ,trwa troche...