ja z tych "wolejących" się upewnić i sprawdzałam w sumie w dwóch miastach, no ale ja miałam dwa nowotwory do kupy i do tego węzły poszły i więcej niż jedną operację..także ja tak ogólnie od pasa w górę to jedna wielka blizna;) ee tam no nieważne;)))
No u nas jak tylko widze słoneczko na dworze to ubieramy się i lecimy na ile się da - dzisiaj wiało więc tylko 40 minutek, wczoraj bardziej wiało więc tylko 10 minut A tak to godzine- dwie chodzimy
Dobry wieczór Alexi- przytulam mocno Trzymaj się kochana... Aniu- strasznie mi przykro :( Hoguś- a macie zapewnione w Łodzi jakieś mieszkanie czy chcecie wynająć?
ja chyba ring2 obejrze. musze policzyc dziennik ale mi sie nie chce i robie to mocno od niechcenia. no i do polnocy przynajmniej musze pokoczowac zeby zobaczyc co z temp mlodego...
do szkoly mam bliziutko wiec bardzo szybki marsz i na obcasach mi nie przeszkadza jedna z uczennic mowila mi ze ostatnio probowala mnie dogonic i jej sie nie udalo tak zasuwalam
Ania wiem co to ból ucha bo sama się co jakiś czas z tym bólem witam na nowo, a za dzieciaka wiecznie zastrzyki na nie dostawałam i sama wiem, że na prawe gorzej słyszę. Dlatego dzielna z Gabrysi dziewczynka Izunia niom blisko bym miała :) U nas też było ładnie ale ja wolałam ze sobą nie ryzykować bo jeszcze słaba jestem Aga w Łodzi najpierw będzie mój chłopina i on ma załatwić nam lokum, gdyby wypaliło konkretnie to wtedy załatwi nam kumpel mieszkanie w kamienicy. Ja najwcześniej zgarne do niego z początkiem wakacji, bo Jakub tu musi skończyć podstawówkę. A mój będzie musiał mu gimnazjum załatwić a młodemu przedszkole. Teraz juz na pewno zmykam , będe rano. :)
Cześć kobiety, ja na chwilę, zanim położe się spać; alexi strasznie mi przykro, ściskam i życzę ci dużo siły. Oby to paskudztwo szybko cię opuściło. A czemu nie mozna wyciąć, jakiś naciekający? Beata mogę zapytac ile trwało zanim usłyszałaś, że jesteś zdrowa?
Alexi..a mi to tam wisi, że jestem cała w sznytach, że przytyłam 20 kg po lekach-no to akurat mniej, ale nie lamentuje nad tym, wisi mi to że nie mam kawałka piersi i że wygladam jak poskubana;)))), że na solarium już w życiu nie pójde, że nie mogę się opalać, i można by pisać i pisać...ale cóż to jest w porownaniu ze zdrowiem i życiem...
Ważne że to gówno mi zabrali i odpukać, za co dziękuję Bogu codziennie, skończyło się jak skończyło i jeszcze w prezencie córe dostałam:))))
Mocna zaciskam kciuki:)))
AGA, no włąśnie a zdjęcia ...no nieładnie;((( wpadła pochwaliła się i uciekłą spać, a nas tu z "ciekawością" zostawiła;))heheh
Ania to Olsztynskie to moje i nie chce się go pozbywać, bo już raz życie mi pokazało że czasami może być inaczej niż na początku i gdby co zawsze mam gdzie wrócic z dziećmi
Cześć, oczywiście z samego rana. Na początek: Sto lat, sto lat... dla Juleńki
Alexi, mojej siostry teściowa pokonywała prawie całą Polskę, żeby leczyć się w Gliwicach, a tzn., że musi być jedną z najlepszych, jak nie najlepszą, w Polsce.
Alexi oj wiem ile ludzi do Gliwic zjeżdża, moja mama też tam jeździła. Dla Julci wszystkiego naj , naj z okazji skończonego pierwszego roku życia. i tyle popisałam bo HUbcio oczywiście goni mnie z fotela :)
I znowu sie nie wyspałam, bo moje dziecię wstaje w nocy dziś o 1 i o 4 rano i woła siku , z jednej strony super bo znaczy, że niedługo pozbedziemy sie i pieluch w nocy ale to wstawanie wcale mi sie nie usmiecha