Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeNov 21st 2009
     permalink
    wytłumacz tesciom ze teraz musza dbac o ciebie i nie wietrzyc tak łazienki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    moj M to przechodzi samego siebie juz czasami brakuje mi slow na niego
    jak ja juz sama czegos nie dopilnuje to nie jest zrobione
    dzis okazalo sie ze auto ktore chce sprzedac nie ma przegladu od lipca:devil::devil:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 21st 2009 zmieniony
     permalink
    TRISHA,dbaj o siebie...
  1.  permalink
    ja alexi ja juz od dawna przejełam te sprawy-mój M nie wie kiedy trzeba zapłacic ,kiedy przegląd i wogóle kiedy cokolwiek jest przy samochodzie robione.On o swój w NO dba napewno a jak przyjeżdza to tylko widze jak czasem patrzy co mam srodku i kręci nosem,ale nic nie mówi ,zreszta ja twierdze ze auto to nie muzeum,zawsze czyste być nie musi

ewa jak mieszkanie?

Trisha wszystkiego naj naj no i teraz wypoczywaj i kuruj sie
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dziekuje ciacho :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ciacho ja tez wszystkim sie zajmuje ale o auta to on dba no chyba ze go nie ma a ostatnimy czasy ja mam tez inne sprawy na glowie ...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Trisha - najlepsego :flowers: no i przede wszystkim zdrowka dla dwupaku :)

ja dzisiaj jestem egoistka, gralam w literaki, moczylam sie w wannie a teraz sacze desperadosc a mezu sie relaxowac w wannie poszedl. ach jakbym chciala miec duuuuza wanne dla dwojga:shamed:
  2.  permalink
    ja wogole nie mam wanny:sad:
    za to mam rozwalonakabine prysznicową:smile:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ciekawe kto ja tak rozwalił:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm w małej wannie też może być miło :D

Ja dziś poszłam do znajomych na chwlię i zeszło dłużej niż chwila hihihi i ponad godzinę gadałysmy jeszcze na przedpokoju
    --
  3.  permalink
    alexi jak to kto? MY
    poszlismy razem sie kąpać a mi sie zdawało ze mały płacze i jakos tak sie poślizgnęłam ,M mnie próbował chwyciś i niestety poleciałam prosto na kabine i sie ułamały takie zawiasy od góry i teraz mamy niedomykającą sie:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And moze moze ale Gabrysia nie spi to raz a dwa ta wanna jest baaaaaaaaaardzo mala. nawet nog nie idzie wyprostowac jak sie siedzi i wszelkie wannowe ekscesy koncza sie wbijaniem kranu w ramie :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    za kim jestescie w mam talent?
    ja za TAP DJ
  4.  permalink
    nie mam tvn:(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eee moj faworyt nie przeszedl..
    za tydzien bedzie wystepowal moj uczen :)))
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja bylam za stepem i kruk i blacha
    ale werdykt mnie zaskoczył...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    nie no jak Gabi nie śpi to fakt a kran idzie przeżyć

Wiecie co ja kiedyś zrobiłam...
    Na starym mieszkaniu wanna była dosyć mała, no i jak wlazł do mnie mój M wyjełam odpływ od pralki z niej bo się wbijał w plecy...
    Na drugi dzień puściłam pralkę i poszłam na spacer czy zakupy. Wracam do domu a tu woda na schodach Miałam ubaw po pachy co za kretyna zalewa... mina mi zrzedła jak otworzyłam drzwi do mieszkania i musialam tą wodę zbierać
    Już potem jak mąż wchodził do mnie bardzo pilnowałam czy odpływ odłożyłam na miejsce hihihi
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    to niezle narozrabialas:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bueheheh no to pieknie And :tooth: sasiedzi ci jazdy nie zrobili?

jej na tvn'ie piekne widoki, plaza, blekitna woda, slonko... oj tego by mi bylo trzeba :D
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja bym chciala mieszkac w jakims ciepłym kraju z pieknym morzem i palmami :wink:
    bo nie lubie zimna...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tam nawet upaly lubie ale jak przychodzi slota to lapie podly nastroj
    no i jeszcze te chorobska cholerne :devil:
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    i do tego zeby wyjsc to trzeba nalozyc na siebie tone ubran:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    kurde nie ogladalam mam talent bo tv jest w pokoju gdzie mama spi ;/

nie moge przezyc ze nie pojechalam z mezem na ta gale. Chce mi sie plakac:cry:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    głupio wyszło Trisha ale teraz ty i malenstwo musicie dbac o siebie i to jest wazne trzymaj sie tam :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: bueheheh no to pieknie And :tooth: sasiedzi ci jazdy nie zrobili?
    nie bo mieszkałam na parterze - całe moje szczęcie hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Trisha beda kolejne gale przed wami. teraz najwazniejsze zebys sie szybko wykurowala. grypa z wysoka goraczka szaleje a ze wzgledu na malucha lepiej zebys uniknela takich atrakcji...

Alexi jeszcze samemu te tone zalozyc to pikus, gorzej w nia dzieciarnie ubierac :D
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    wiem Ania moje jedno wybitnie tego nie lubi:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    wiem wiem dziewczyny, ale oboje czekalismy na ten jego awans, pracowal na to bardzo ciezko zeby zostac kierownikiem oddzialu a wiem ze jemu tez jest bardzo przykro bo wszyscy sa z kims. A ja jestem z niego mega dumna, bo trzeba miec zdrowie i zaparcie i jaja zeby osiagnac to co on, dlatego chcialam tam byc przy nim.

Ale macie racje, tam pewnie jest siedlisko grypy i lepiej zebym zostala w domku ze wzgledu na malenstwo :))
    --
  5.  permalink
    Trisha wiem ze teraz to mogłabys i pół nocy przeryczec
    niestety hormony szaleja w ciąży i uwierz ze dzisiaj bedziesz to przezywać jako najgorszy dramat a za rok będziesz sie z tego śmiała
    wiesz ze ja ryczałam cały tydzien-tak tak tydzien
    bo sie obraziłam śmiertelnie na M,że na 18 swojego brata zamówił mu striptizerke i mi tego nie powiedział bo bał sie że sie wygadam! i nie chodziło mi o ta dziewczyne tylko o to ze jak on mógł tak pomysleć ,ze ja wygadam!
    do dzisiaj mu to wypominam :devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ale za to mam przy sobie przepyszny popcorn :bigsmile:
    --
  6.  permalink
    a ja sie zastanawiam czy nie isc pod kołderke....
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    zegnam sie juz pa dziewczyny
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    przygotuj mu jakas niespodzianke na powrot w nagrode :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mam ochote ze szlafroczka wyskoczyc tylko moje dziecko sie uwzielo i spac nie chce. a to krople do nosa a to chusteczki a to nikt jej kolorowych snow nie pozyczyl wrrrr normalnie najlepsza antykoncepcja :devil:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    o! dobry pomysl! My jutro mamy nasza 2 rocznice wiec przyodzieje cos seksownego :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dobrej nocy Alexi :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: wrrrr normalnie najlepsza antykoncepcja
    ja mam taką tzn Anię do północy potrafi łazić :/ Maluchy juz dawno śpią - chodzą spać około 20

boli mnie potffffffffornie głowa :/ mam normalnie dosyć Ani Apap ani Ibuprom nie pomogły
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    AniuM ja tez tak robilam rodzicom jak wiedzialam co chca robic ::shamed: bylam absorbujaca az do bolu :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Trisha no ona ma 7 lat wiec nie wiem czy wie czym sie chcemy zajac :)
    a jutro 2 rocznica slubu?

And mi pomaga na bole glowy tabletka solpadeine. nurofen utraforte wysiada przy niej
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Pierwszy raz słyszę nazwę ... jak jutro będzie mnie dalej bolała poślę małża do apteki
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja jak mialam 6 lat to juz wiedzialam, dzieci sa super obserwatorami. Albo lezalam w pokoju u siebie i wytezalam sluch czy nie slysze jakis calusow :D Ja bylam zazdrosna i wiedzialam na pewno jedno, ze nie chce, zeby tata dotykam mi moja mame :D

Nieee, my swiezaki jestesmy, 2 rocznica bycia razem :PPP
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hahaha Trisha niezle.. no u mnie Gabrysia jest raczej przytulasna i sie dzieli bo jak np mezu z pracy wroci i im da buziaka a ja cos robie i on nie przyleci od razu to tatko dostaje bure ze mamy nie pocalowal. my czesto sie przytulamy, na spacerach za reke lazimy (dzieci wtedy przodem ida) no i buziaki tez sobie dajemy wiec dzieci sa przyzwyczajone. jedynie tanczyc ze soba nam nie daja bo sie miedzy nas wtryniaja :devil:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    no to moze zaraz pojdzie spac :D
    --
  7.  permalink
    trisha to niezła agentka byłas hahhaa
    solpadeine tez znam aczkolwiek mi na ból głowy NIC nie pomaga jedynie jakos działa na mnie Biprofenid którego nie mam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mam nadzieje ze moje dzieci takie nie beda :P

swoja droga czy wy widywalyscie waszych rodzicow w objeciach czy calujacych? w prawdzie moj tato mial wypadek jak bylam w 3 klasie ale wczesniej nie pamietam zadnych objawow czulosci
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: swoja droga czy wy widywalyscie waszych rodzicow w objeciach czy calujacych
    Hmm nie Aniu ale u mnie było ciut inaczej bo mój tata zmarł jak miałam 4 latka
    Za to przytulamy się przy dzieciach, trzymamy za rękę dajemy całuski
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja widywalam bardzo rzadko, ale slyszalam za to duzo czesciej :] bleeee Jednak jak bardzo kocham seks tak nie lubilam wiedziec, ze rodzice TO robia ;] zwlaszcza ochy i achy mamy :))) Matko z corka oby moje dzieci takie nie byly :D:D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no bo co innego samemu sex uprawiac a co innego myslec ze naszi rodzice lub o zgrozo dzieci to robia :)))
  8.  permalink
    to ja nigdy nie widziałam ani nie słyszałam jak moi rodzice sie kochaja -no i dobrze bo tez wole zyc ze świadomoscia ze moze nic nie robią tylko grzecznie sobie śpią:)
    my sie przy Piotrusiu przytulamy i całujemy ale jak tylko on zobaczy zaraz wrzeszczy leci do nas i oczywiscie odpycha mnie zeby to on mógł sie do taty przytulić
    strasznie jest o niego zazdrosny,czasami nie moge wejsc naet do pokoju w którym sie bawia
    troche jest mi przykro bo jak macieja nie ma to sie przytulamy i buziaczki mi daje i sie razem bawimy...no ale musze zrozumiec,ze dla chłopca tata to jednak ważny człowiek
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 21st 2009 zmieniony
     permalink
    u nas Gaba to coreczka tatusia a Krzysio synio mamusi :bigsmile: chociaz widze ze wola sie bawic z R. on im czas poswieca dopiero tak 18-20 a mnie maja dluzej wiec sie nie dziwie Pitowi ze on tate uwielbia. Ciacho przez miesiac teraz moze sie wszystko porpzestawia

no ale nic to...ja spadam, dziecko zasnelo wiec ide zrobic mezowi show :wink:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.