buziaczki Babeczki ja znikam - co 10min więc nie czekam dłużej - do miłego i trzymajcie sie :) Biedronko Ty się dziś też rozdwajaj Jemma nie obijaj się i niech Bobo bierze z naszych pociech przykład i wyskakuje!!!
Właśnie dostałam eska od DRONKI !! Zaczęło się! Rozwarcie na jeden palec, wody odchodzą bóli brak. Jestem na izbie przyjęć potem na porodówkę idę pod kroplówkę! Dam znać co i jak, jak będzie to możliwe! Całusek!
No to super Izunia ty nam tu wszystko przekazuj, wygląda na to że dziś pojawią sie dwie kobietki , normalne aż mam łzy w oczach, ostatnio zreszta co rusz sie wzruszam i płaczę a na widok waszych maluszków to juz totalnie się rozklejam.
Witam babolki Od wczoraj tu z Wami siedzę po cichutku i nadrabiam zaległości powyjazdowe. Ależ się nam Dronka z And umówiły hihihihi już się nie mogę doczekać na wiadomości od nich Emocje dzisiaj sięgną zenitu :o) ale fajnie !!!
Kurcze Ledy dopadło jejuniu aż się zdenerwowałam... już niedługo będzie Julka Izunia informuj koniecznie!!! And też rodzi ... czy one muszą podnosić ciśnienie do kwadratu choroba no normalnie to się dobrały hihihih
And wielkie gratulacje Tyyyle czekania a tak szybciutko poszło hihiii Jeszcze Lady i na dzisiaj chyba już wystarczy co? hihihiihi No ... chociaż dobrych wiadomości nigdy za wiele hihiihii
And słońce ogromne gratulacje !!!! Jednak wzięła Cię dzidzia z zaskoczenia :) buziaczki dla niuni i gratulacje dla taty Teraz czekamy na wieści od Lady oby jej też szybko poszło!!!
Jezu dziewczyny ale fajnie,And juz po wszystkim-super szybciutko poszlo.Ciekawe jak tam Lady.Niecierpliwie sie .....ale fajnie w jeden dzień sie rozdwoiły.Jemma Ty sie nie martw-jestes nastepna w kolejce a jak chcesz sobie pomarudzić to my Ci chetnie potowarzyszymy.
żelkowa-już sie stęskniłam za Tobą , długo Cie nie było
gratulacje Ladybird Wracaj szybko z Julcią i czekamy na wieści. Ale cuda się tu dzieją hihii aż się wierzyć nie chce... żeby dwie baby, ciągle razem gadające, w jednym czasie rodziły
wlasnie dostalam sms od AND ze Mala lezy pod lampami i maja ja przeniesc na patologie noworodka. ma za wysokie leukocyty, szukaja przyczyny ale nie maja jeszcze reszty badan. jak cos bede wiedziala to dam znac
dostalam wiad od And "Weroniczka jest na patologii noworodka, dostaje antybiotyki, ma wysokie CRP bo 11. tak to jest ok. zjadla butle i spi. za godz dwie pojde do niej. pozdrow wszystkich"
co tez niniejszym czynie :)
a co do CRP to jesli ktoras z mam nie wie o co chodzi to swiadczy on o stanie zapalnym organizmu, norma jest do 5 wiec widac ze u Malej jakies swinstwo sie przypaletalo
moze to by faktycznie stan zapalny (np zakazenie ukl moczowego) i oby to bylo tylko to a ni ejakies podlapanie bakterii szpitalnej, niesteyt takie przypadki sa bardzo czeste ale wiadomo ci ze szpitala sie nie przyznaja i beda szukali nie wiadomo czego robiac z rodzicow przyglupkow
Cześć Babole !!! Jestem juz w domu - Mała niestety została i będzie napewno do niedzieli na antybiotyku, wiec są szanse że w pn będzie ze mną! Więcej zaraz wpiszę w nowe dzidzie i postaram się dać zdjęcie :)
Gratki dla Biedroneczki i Jemmy - ale miałyście Emocje!!!
Aniu mogłam zostać do jutra (3 doby) ale w związku z tym że "wieloródka i nic się nie dzieje a małe dzieci są w domu moze pani dziś wyjść" więc wyszłam - i tak całe dni siedziałam u małej gapiąc się w nią :D teraz będe do niej biegać ale za to nie bede musiala słuchać durnych komentarzy lekarzy. do szpitala mam niedaleko wiec spokojnie dojde czy dojade do niej w max 10min
And witaj w domciu , pewnie jak masz nie daleko to ty w domu szybciej dojdziesz do siebie dzieciaki sie pewnie ciesza a mała po antybiotyku wyjdzie do domciu. A emocji to nam koleżanki zafundowały, wszystkie jak jeden mąż
Hoguś czytałam i się śmiałam ze Bobasy się zmówiły :) Ale i tak moja Myszka jest starsza od Julci o całe 1,5 godz hahaha no i tak jak obstawiały Babeczki rozpakowałam się pierwsza :D Na chwilkę się kładę, potem umyję sie i pójdę do Małej, posiedzę z nią od jakiejś 17 do 19 - nakarmię ją, wykąpię i ululam na noc. Ścigałam trochę mleczka i jest w zamrażalniku - poczeka aż maleńka będzie w domku, a od jutra będę jej nosić butle
And222s Serducho Ty moje !! Jeszcze raz GRATULACJE Tak się cieszę, że wsio szybciorem poszło i się nie męczyłaś - córunia przeurocza dzięki za linka z fotoskami - normalnie się wzruszyłam Odpoczywaj bo Mała potrzebuje teraz mamusi barrdzo !! Spokojnego snu kobietki
P.S. Podoba mi się Twój suwaczek - po prostu śliczniusi !!