Pomysl, że niektóre chociaż na ten moment wytykania cię palcem przestaja koncentrowac się na sobie ;) A co do projektu to tak, jesteśmy na tym etapie czyli hen daleeeko ;) Alexi, garaż osobno odpada. Ze względu na koszty i wygodę :)
Ja jakoś nie miałabym ochoty mieszkac pod jednym dachem z samochodem. U naszych znajomych u których garaż jest na tym samym poziomie co mieszkanie czuć te mało przyjemne zapachy :/ No ale wiadomo - Ty tu urządzasz ;)
Aga! Nawet mi nie mow, bo ja marze o zimnym gazowanym gorzkim piwie!!! I drinku Long Island Iced Tea :D:D:D Nawet zakupie chyba bezalkoholowe i troszke sie napije
JEMMA tak tez napisałam ze to dodatkowe koszty ostatnio sie nawet o tym przekonalam bo mamy garaz w gospodarczym budynku i chceilismy wymienic drzwi na segmentowe no i od razu sie pytali gdzie on jest jak w domu to 7% vat a jak nie to 22%
A poza tym jakie daleko, Jemma? Ja rok temu byłam na tym etapie co Ty. Zleci- zobaczysz :) Trisha- ja jak się skonczył 1 trymestr to pozwalałam sobie czasem na reddsa :)
O tematach vat nie rozmawiajmy, dośc mam tego na codzień ;) Aga, u nas to potrwa - będziemy budowali się w tempie ślimaczym :/ Bierzemy pod uwagę kilka lat. Nie bierzemy ekipy... Kolega M będzie budował. Ja tez pozwalałam sobie czasem na piwko w ciąży, chociaż nie zachęcam bo podobno nawet mała ilośc szkodzi.
A ja bardzo chcę o vacie :) Znasz jakąś dobrą , sprawdzona wyszukiwarke nr PKWiu? MUsze sie zabrać za rozliczenia vatu budowlanego i az mnie dreszcze przechodzą :/
Cześć! To się dziewczyny wczoraj nadyskutowały. AniaM mówiła, że w tą sobotę wystąpi jej uczeń w Mam talent, ale nie zdradziła co będzie robił. Pogoda paskudna, dzisiejsza droga do pracy, to droga przez mękę - deszcz leje, ciemno i jeszcze do tego wielkie ciężarówki wożące piach na budowę obwodnicy - masakra.
Za równy miesiąc Wigilia. Właśnie dzwoniła mama, że będzie u nas (czyli u rodziców), bo w ostatnich latach była u mojej siostry, ale że w tym roku zmarła jej teściowa, to wszyscy (jej mąż, teść i szwagierka) wolą do nas przyjechać, żeby wspomnienia troszkę mniej bolały. Lubię jak jest dużo osób na Wigilii.
Ja jeszcze nie myślę o Świętach i nie mam planów czy pomysłów
Na 1 w Kawie i herbacie czy czymś tam jest o "Celiaki" wg tego co mówili moje dzieci to bezglutenowcy - szczególnie Kuba i Gabi... czyli coś co już dawno podejrzewałam po cichu. hmm chyba na nowo podrzucę temat pediatrze a może wtedy skończą się ich problemy brzuszkowo / skórne (??)
czesc w pochmurny ranek moje dziecko wczoraj zasneło o18.50 to obudziło sie rano o 7.20 juz myslałam ze cos jej sie stało bo z regoły to troche pozniej zasypia i wczesniej sie budzi
ja jeszcze tez nie wiem co bedzi w swieta w sumie teraz wypada kolej na wigilie u tesciow ale ale nie wiem czy pojdziemy a 26 mamy zamowiona msze z okazji roczku Amelki i na ten dzien tez przenieslismy impreze bo nie wiedomo kiedy M wroci i dlatego robimy to pozniej
już 4 godziny za mną ! wklepałam do siebie wykresy mojej mamy z lat 1982-1983 :)))) zauważyłam kilka zależności. Cykle mamy, podczas brania CLO stały się dwufazowe, po czym znów stały się długie i jednofazowe… miesiączkę mamy podobnej długości i obfitości. Tożsame są również późne owulacje.
teraz robilam tylko mocz ogolny, cukier na czczo i cytomegalie wczesna, bo nie zrozbilam tego ostatnim razem, wyniki po 15tej ale mysle ze bedzie dobrze bo poprzednie badania byly w porzadku :)))
No własnie tak pytam bo wiem ,że te badania różne np ten wasserman czy jakies choćby głupie oznaczenie grupy krwi sa drogie:/ mi sie ,ze tak powiem,udało bo na poczatku wylądowałam w szpitalu i te wszstkie najdroższe badania mi tam zrobili za free
Aga tak?????? Jessu jakie Wy macie zdolniachy ,mój to by tylko tanczył i śpiewał i do ksiązek go zagaduje i ni cholery