teraz wogóle dzieciaki maja zdjecia,filmiki i wogóle bedą mogły sie pooglądac jak dorosną ,a ja mam moze ze 4 swoje foty jak byłam taka mała:/ jak nie było kasy to i zdjęc sie nie robiło
Ciacho, ja też mam tylko kilka zdjęć z mojego wczesnego dzieciństwa. Dopiero jak kupiłam sobie aparat z pieniędzy komunijnych to mam ich więcej. Zazdroszczę tym, co mają nagrane na kasety magnetofonowe jak śpiewają.
Ja z dziecinstwa mam mnostwo zdjec i 2 polki filmow wideo z dziecinstwa...wtedy rodzicom sie powodzilo to mogli sobie na to pozwolic, dzis takie rzeczy to codziennosc. Jak ogladam sie na tych filmach, to jestem w szoku, to tak jakbym patrzyla zupelnie na jakies obce dziecko. Cudowna pamiatka
ja jedynie wiem jak wyglądałam mając około 11 lat bo na filmach z kroniki rodzinnej mojej cioci widziałam o matko nie dosyc ze pulpet taki to jeszcze jakas naburmuszona cały czas a kłaki do pasa grube jak ....no nawet nie wiem jak co
Witam laski! Ależ sobie pogadałyście - wkońcu miałam co poczytać hehehehe Aga u mnie też taka pogoda - w marcu jak w garncu - raz pada, raz świeci słonko - wieje jak za cara do tego :(((( A dzisiaj będą te fotki domku, bo jak tak to muszę zajrzeć wieczorem!
Aga zdolna ta twoja corunia a z Pita napewno bedzie gwiazda z kremikiem bo widziałam ze gdzies tam lezał jego przyjaciel u nas słonce wieje pada i spac sie chce poszlam mała połozyc i 45 min mnie nie było
ciacho nie ustawne ale ladne a jak nie masz duzo mebli to tez nie ma duzo sprzatania hehe
Ciągle coś wymyślam... a teraz zaczął marudzić, że do pracy ma ciągle kanapki... Francuskie podniebienie ma ;) Dzisiaj tosty (ja objadłam się mięskiem z dzika, więc zrobiłam coś na szybko, bo już nie jadłam). Jutro hamburgery albo pizzę zrobię.
wlasnie czytam na forum watek, jak uzytkowniczki mowily swoim polowkom o tym ze sa w ciazy...nie moge przestac plakac, takie to wzruszajace...
ale za to przed sekunda padlam na cycki i na zawal, tak mocno zaczelam sie smiac. Czytam sobie wzruszajacy opis jak to pewna uztkowniczka powiedziala swojej polowce i nagle na dole przeczytakam jej opis: "Zesram sie, ale sie nie dam!!!" Az sie poryczalam ze smiechu
Mojego mamusia nauczyła, że jedzenie robi kobieta. Jedyne co umie zrobić to niedosoloną jajecznicę No ale poza tym to jest bardzo pracowity i nie powinnam na niego narzekać.
No i to byłoby na tyle :) Na czesć dalszą Was zaprosze jak się zrobi :) Dzięki Izuniu- tez mi się podobają kolory. W rzeczywistości są bardziej stonowane