madziarynka super w koncu Cie zobaczyc....i szkola naprawede tak jakos przyjaznie wyglada.... no i baaaardzo mile otoczenie....:) nam wlasnie otworzyli nowy budynek szkoly.... teraz ucze sie w czyms takim :D
haha, moje zwierzeta byly zawsze dziwne, moze maluch tez bdzie smiesznie spal :)))
Ogolnie wszystkie zawsze musialy byc grube lub otyle (niestety dla zwierzatek jest to wpisane w bycie moim pupilem, tucze je od samego poczatku) wiec moj maz jest przerazony i mowi z wielkimi przerazonymi oczami : Prosze, prosze nie zrob tego naszym dzieciom
dzieciom tego nie zrobie , sama mialam 26 kg nadwagi ;]
w Liceum IWA. nosilam rozmiar 44, ale najgorsze jest to, ze nawet jak zrzucilam te kg, to dla siebie do konca zycia zostane pulpetem i bede miala kompleksy ;]
Trisha ile ty ważysz kobieto, bo chyba widziałam twoja fotkę pod wykresem twoim kiedyś (taka co na barana M siedzisz;))) i normalnie laska z ciebie nie z tej ziemi!
teraz niestety juz waze 63,700 bo przez ciaze podjadam, ale w dniu slubu wazylam 60/61 kg
a na tej fotce co M na barana siedze to 62 kg wazylam :D aczkolwiek, nie powiem teskni mi sie za moja waga 53 kg. Najwazniejsze, ze moj maz twierdzi, ze nie zauwaza mojego tycia a nawet jesli, to jemu to nie przeszkadza :D
ehhh kompleksy to tez moja zmora.... mimo ze waze juz tyle co przed ciaza nie potrafie sie ich pozbyc (niektore nie sa zwiazane z waga)... Połówek ma juz tego dosc...i niestety coraz czesciej sie przez to klocimy.... teraz naprzyklad jedziemy na te wakacje...Połówek w niebo wziety a ja przerazona.... ze za miesiac bede musiala pokazac sie na plazy w kostiumie kapielowym :/
Heh.. ja w te wakacje tylko raz byłam nad wodą... ani czasu ani ochoty nie było za to dużo jeździliśmy rowerami.... w sumie w te wakacje wyjeździłam z 500 km około. w tym raz 100 km w trakcie jednej wycieczki
no i praktycznie w ogóle zmęczona nie byłam :) tylko na drugi dzień bolały mnie plecy - były spieczone.... i bolały mnie ręce od kierownicy i dupa :D hehehe ale było warto!
Trisha no ta oferta ktora mamy na oku to 621 funtow od osoby na 14 nocy all inclusive.... za Dominika 60 funtow... wylot 4 stycznia...takze chyba calkiem niezle... no i ciepelko....
Trisha, chomik słodki, też kiedyś miałam. Lubiłam bardzo go czesać (mówiłam może już Wam o tym). On wtedy tak fajnie się naprężał, ogonek stawiał pionowo, tylne nogi rozkraczał i był cały sztywny. Dopiero po jakimś czasie siostra mnie uświadomiła, że go bardzo podniecam tym czesaniem. Myślałam, że to inny rodzaj przyjemności mu to sprawia