Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeNov 25th 2009
     permalink
    o już działa !
    super sprawa!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    IWA.... mówisz tak, bo nie widziałaś mnie w stroju ;-) ani w ogóle w normalnym ubraniu..... mam brzuch jak po ciąży! :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Madiarynka, hahaha, biedny chomiczek sie nakrecal, a to byl dlugowlosy, ze go czesalas? ;]
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    mi sie pokazuje tyko ta stronka, ale nie konkretna oferta
    --
  1.  permalink
    no byc moze przesadzam ale nie zmienia to faktu ze paralizuje mnie strach przed pokazaniem sie publicznie w kostiumie... tak juz mam nasrane w tej mojej glowie... :( glownie rozchodzi mi sie o moj brzuch.... skora na nim jest strasznie rozciagnieta... w ciazy przytylam 24 kg.... i mimo tego ze juz je zrzucilam to skora wlasnie pozostawia wiele do zyczenia i naprawde nie wyglada fajnie...
    --
  2.  permalink
    hahha- Madzia- ale to musiał być super widok :D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Pati - to załóż jednoczęściowy - tez sa seksi hehehehe:bigsmile:
    --
  3.  permalink
    Trisha a tutaj ???
    --
  4.  permalink
    Pati- przeginasz. Mam bardzo fajną figurę babo!!!!!!
  5.  permalink
    IWA w jednoczesciowym bede plaska jak decha....:D no i jakos tak chyba nie specjalnie bym sie czula... wlasciwie to widze siebie ewentualnie w jakims fajnym tankini.... ktorego jeszcze nie kupilam...
    --
  6.  permalink
    Dla mnie boski... byłam wtedy w podstawówce. A chomik ogólnie był dziwny, na tyłku i boczkach rosły mu kępki dłuższych włosów.

Wyświetla mi się reklama, to gdzie konkretnie jest ta wycieczka?
    --
  7.  permalink
    oj baby no pisalam Wam ze kompleksy to moja zmora... i lepiej ze mna tego tematu nie zaczynac.... hihihi
    --
  8.  permalink
    Madziarynka Luperon Beach Rst, Luperon
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Pati dalej to samo...ale moge sobie wyobrazic jak jest pieknie, bo sami z M przegladalismy wiele ofert na dominikane :( Kiedys moze tam pojedziemy ;;]
    --
  9.  permalink
    no nam ogolnie marza sie wakacje...gdziekolwiek...jak nie uda sie w tropikach to pojedziemy na narty albo do Polski :D i tez bedzie ok :) ostatni raz na wakacjach bylismy ponad 4 lata temu (nie liczac wypadow do PL ale to nie wakacje, no i w zeszlym roku bylismy 3 dni w Zakopanem)
    --
  10.  permalink
    ok ja uciekam ubrac moje dziecko bo nadal w pizamie lata.... no i trzeba po jakies zakupy na obiad wyjsc i przy okazji spacer jakis zaliczyc bo pogoda nawet dopisala...:)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    u mnie tez piekne slonce ;]
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie szaro...
    na dodatek głowa boli :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jenyyy jaki fajny psiak!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też mam brzuch jak po ciąży :tooth:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    slodzinka z tej Twojej Miki, pewnie przylepka z niej jest :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Izunia - różnica jest taka, że Ty jesteś po ciąży :peace:
    --
  11.  permalink
    Przylepa jest, ale dlatego, że ją tego nauczyłam
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jeszcze 20 minut i fajrant!!!!!!!!
    ja chcę już do domu, głowa mnie boli :confused:
    --
  12.  permalink
    A co do kompleksów, to wagowych raczej nie mam, oprócz oponki, ale to z mojego lenistwa. Wprawdzie 4 lata temu wyglądałam jak anorektyczka. A teraz ważę 56 kg przy 164 cm wzrostu.
    Ja mam, a raczej miałam kompleksy z powodu moich zębów... króliczych. Nosiłam przez 2 lata aparat, który miał mnie z tego wyleczyć, ale niestety po 2 latach zęby zaczęły "wracać". Ale tutaj uratowały mnie mojego dentystka i protetyczka. Mam koronki, ale to było najlepsze rozwiązanie no i teraz mogę się szczerzyć wszystkim dookoła.
    --
  13.  permalink
    Jadę do domku, odezwę się za jakieś 3 godzinki.
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    wow - ja dzisiaj spędziłam czas na dworze - wygrzewając się na słoneczku jesiennym - wczoraj wiało potwornie wiec siedziałam w domku

Teraz dzieć mi usnął a ja kawusie zaliczam i przyłączcie sie proszę:)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    pare godzin mnie nie bylo i tyle nadrabiania:shocked:

Madziarynka miło cie widziec śliczna z was para no i twoj psiak tez fajny...

a chomik boski:wink:
    --
  14.  permalink
    no fajniusi ten pies.... ja w ogole od jakiegos czasu zasantawiam sie nad kupnem zwierzaka dla Minika...no i dla siebie przy okazji tez :) baaaardzo chcialabym miec psa tyle ze tutaj sa one cholernie drogie... ostatnio rozmawialam z wlascicielka domu ze w schorniskach sa za darmo i na gwiazdke maja sporo szczeniakow...ale poki co mysle o jakims mniejszym przytulasku typu kroliczek czy swinka morska....marzyla mi sie szynszyla ale wyczytalam ze nie nadaje sie dla dzieci.... a wy macie zwierzaki???
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Alexio jak dopóki nadrobiłam zaległości w czytaniu od wczoraj to już mi córcia się obudziła:) ha ha

A ja mam labradorka - ale niestety ze względu na uczulenie na sierść jest na dworze . Ale i tak uwielbiamy go i bawimy się
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    a ja chcialabym miec male zoo i kazde zwierze mialo by nadwage, przykrotkie nozki i zeza ale za to byly by w swej brzydocie piekne no i kochane przeze mnie :bigsmile::bigsmile:
    --
  15.  permalink
    hehe Trisha usmialam sie z Twojego posta (postu?)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    no naprawde, to moje skryte marzenie:bigsmile:

a moj maz sie ze mnie smieje, ze zyje w swoim malutkim swiecie :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    aga bo albo nie ma nikogo albo sie tak rozpisza ze trzeba nadganiac:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    a to moj ulubieniec labrador Niko

[/url]
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Pati - ja miałam świnkę. Świnki są świetne, jeśli poświęci się im wyjątkowo dużo czasu to (piszę o swojej) biega na wolności, do klatki chodzi spac, bawi się w gonitwę :P, przychodzi wieczorem pod łóżko i piszczy dopóki nie zostanie pogłaskana na dobranoc. Niestety moja zdechła, bo nie przeżyła operacji. Ale nikt nam nie chce wierzyć, że świnkę można tak wytresowac, dopóki nie zobaczą filmu :)
    Nie polecałabym jednak takiego zwierzątka przy dziecku, bo one są bardzo delikatne i nawet delikatną pieszczotą można zrobic krzywdę.

Teraz mamy psa - spanielkę - Szymoniasty ją uwliebia, robi jej "misiaczka" (kładzie się na niej i z całych sił przytula), karmią się nawzajem - Luna chodzi za Szymonem z myślą, że może ciacho wypadnie z ręki, Szymon nosi Lunie swojego niekapka, z myślą - ja jej wodę ona mi chrupkę.
    Nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy psiaka nie miec, gdy widzę jak oni się bawią.
    --
  16.  permalink
    Sliczne te Wasze zwierzaki, dziewczyny !
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Aga a Ty masz jakiegos pupila? ;]
    --
  17.  permalink
    Tak. Mamy jamniczkę- Kluskę. Jest tłusta- spodobałaby Ci się Trisha :)
    Mieszka chwilowo z moimi teściami- nie mogliśmy jej zabrać do wynajmowanego mieszkania. Ale już niedłyugo przeprowadza się razem z nami :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    tlusta i krotkie nozki=moje ulubione polaczenie :D

No to super, bo na pewno za Wami teskni :))))
    --
  18.  permalink
    Alexi, przepiępkny jest Niko, a jaki dumny.
    No właśnie ze zwierzakami jest ten problem, że nie wszędzie się je zabierze. Dla mnie oczywiście to nie problem, no... najgorzej było jak już mnie M zmusił, żebyśmy jednak pojechali gdzieś na wakacje. Ale w tym roku udało mi się, bo dotarł do niego argument, że mamy oszczędzać :) Po prostu żal mi jej jak mamy ją zostawić, chociaż wiem, że z moim tatą ma czasem lepiej niż ze mną, bo da jej więcej masła.
    Szynszyla też kiedyś miałam, tak się oswoił jak świnka Poli - chodził sam spać do klatki, chował mi się, a jak się nudził to wiedział jak na siebie zwrócić uwagę, nie lubił facetów :D
    --
  19.  permalink
    Przytrafiła mi się zabawna sytuacja w związku z moim szynszylem.
    On bardzo uwielbiał migdały i rodzynki, dałby się za nie "ogolić". Byłyśmy z mamą w zoologicznym, bo chciałam mu kupić hamak taki jak mają fretki w klatkach. No więc pytam sprzedawcę czy jest, a pan mi na to: w tej chwili nie mamy, ale w przyszłym tygodniu, jeśli Pani chce, zamówię pani tv dla zwierzątka. Mówił to z uśmiechem, nie jakoś złośliwie. Rozglądamy się z mamą dalej, a mama do mnie: kup szynszylowi jakieś smakołyki, bo Daniel (mój brat) zjadł mu wszystkie migdały. Sprzedawca na to: o Boże to wy jeszcze daniela w domu trzymacie??
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    buahahaha - Madzia - to Ty Daniela trzymasz w domu?
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ahahaha :))
    --
  20.  permalink
    On raczej leniwcem jest niż danielem. http://www.newpoland.pl/pliki/Kostaryka/Leniwiec.jpeg
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    jaki pięęęęknyyy :bigsmile:
    --
  21.  permalink
    No dzisiaj się chwalę wszystkimi, więc dlaczego nie moim bratem... hehehehe
    --
  22.  permalink
    hahahah dobre z tym Danielem....:D
    a ze swinki mozna oswoic to wiem.... moja bardzo dobra kolezanka ma 2 i tez sa wlasnie takie fajne....
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    dobre z tym danielem usmialam sie:tongue:

u mnie w domu zawsze byl pies nigdy nie mialam innych zwierzat bo moi rodzice sie na to nie godzili a nawet tez mnie nie ciaglo zeby przynosic cos do domu

od 2.5 roku mamy Nika tez siedzi na dworze bo w domu mu jest za cieplo i za ciasno bo jest dosyc poterzny no i strasznie broi jak wiekszosc labradorow, moj M jak jest to z nim zapasy uprawia :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    alexi, zazdroszcze Ci takiego duzego psiaka, jest co przytulac i sciskac:bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.