jest jest tylko ze on jeszcze ma dusze wariata i nie bardzo chce sie piescic takie psy podobno do 4 lat wariuja suczki podobno jak maja male to sie spokajaja
ja to cale zycie marzylam o psie.... mama mi zawsze mowila "na wiosne" i tak wiosna za wiosna mijaly a ja psa nie mam do dzisiaj.... teraz to Połówek mi powiedzial ze jak chce to ok....ale ze to bedzie moj pies.... tyle ze ma byc taki zeby on sie z nim nie musial wstydzic pokazac.... no i tak razem doszlismy do wniosku ze takiego buldoga angielskiego bysmy chcieli... tyle ze w uk taki zakup to koszt rzedu 2000 funtow.... nie liczac wizyt u weterynarza bo tez tanie nie sa....tak wiec chyba najpierw kupimy jakies mniejsze zyjatko...
Właśnie skończyłam zabawę z Miką w chowanego i nareszcie poszła spać. Tak to strasznie marudzi, bo jej się nudzi. Mój M się uczy, bo pt ma egzamin na ratownika medycznego, a ja próbuję troszkę popracować.
a nie łatwiej by ci bylo kupic w polsce psa i załatwic mu paszport i w szystkie inne sprawy do wywozu psa?? jedni wlasciciele juz sprzedaja szczeniaki z wszystkimi zezwoleniami na wywoz
A ja mam uraz do świnek morskich bo jako dzieci mieliśmy dwie, były owszem kochane ale przenosiły grzybicę i co tylko mnie zaraziły i ledwo z zyciem z tego wyszłam a pamiatkę mam do konca zycia. Idę cosik wszamać , korzystająć że młody tatusia polubił na moment
laski a wy to sie dzisiaj obijalyscie caly dzien czy jak? prawie 200postow do nadrobienia, nie da rady... ide walczyc z wypisywaniem kartek z ocenami, zejdzie mi do polnocy pewnie
hej kobitki,nie mam czasu ostatnio,mysle ze u was wszystko ok,kupilam sobie dzic sukienke bo z pracy dzwonili i zaprosili na kolacje,wiec musze jakos wygladac...
Aga a ile kosztują? bo M mi przywozi takie też tanie ze sklepu Rimi -takie wiesz od nich ,nic firmowego i kosztują 9 koron czyli jakies 4,50 PLN za 300 gram
hehe Trisha ja to w ciazy jadlam frytki w mcdonaldzie z lodami z polewa toffi....znaczy sie tak maczalam frytki w tych lodach i polewie....mniam....:) a orzeszki z tesco sa super...nie wiem czy w pl takie same jak tutaj.... ale innych raczej nie kupuje