Talinka, możesz się postresować ze mną. Nie dość, że nie wybrnęliśmy z jednej kontroli, to jeszcze teraz do drugiej, ale prywatnej przygotowuje mu dokumenty. Ciągły stres...
własnie! zleciał zleciał Trisha ja nie umiem za bardzo robic,zawsze mi sie rozwalaja a mama robi dobre z miesem i ryzem ja dorobie tylko sos pomidorowy ciężarnej sie nie odmawia-ile tych gołabków i gdzie???
Ano nie ma. Różnią głównie ryzykiem dla ew. dziecka. Nie każdą użytkowniczkę dobro nieplanowanego dziecka obchodzi. Talka, wiesz, czy to była spirala hormonalna czy miedziana? Podejrzewam, że miedziana.
matko i corko....8000 zl.... no niezle.... btw dzien dobry.... ja zaraz uciekam jade do tego biura podrozy zapytac czy jest opcja wplacenia dzisiaj polowy i zabookowania tych wakacji a reszte kasy wplace w sobote...myslicie ze przejdzie??? mnie sie wydaje ze powinno...ale pewnosci nie mam....
aaa i na golabka i ja sie skusze....ja to nawet nie probuje sie zabierac za gotowanie takich potraw.... zawzywczaj te bardziej ambitne mi nie wychodza a pozniej 3 dni fast foody jemy....:/
A ja właśnie wróciłam ze spacerku i moja dziecina usneła - a ja mam tyyle roboty w domu, że nie wiem od czego zacząć i chyba zaczne od porządkowania szuflad w kuchni - bo tam mam dopiero sajgon
mi sie przysnelo na 2h, poszlam pod prysznic a o 17 ide do gina. Strassznie mi sie nie chce, bo nie sadze zebysmy dzis USG robili a musze mu badania doniesc ;]
a ja dzisiaj gosciłam koleżanke moją która miała przyjsc we wtorek i nie dotarła ma synka z tego samego dnia co Pit o matko ile ten dzieciak mówi! normalnie sie z nim dogadac mozna,wszystko wyraźnie ,odpowiada na pytania i powtarza trudne nawet słowa
wiem,że kazde dziecko jest inne i m aswój czas ale gdzies w głębi troche zazdroszcze