no a jak ja przychodze to juz w ogole nikogo nie ma.... :( wiec chyba nie pozostaje mi nic innego jak..... zrobic sobie jakiegos drina..... Trisha sex on the beach jest moi ulubionym....mmmmm... ale w domu tyko jakas whisky stoi...dobre i to...:) w ogole zdjecie Malucha cudne...az mnie na wspomnienia wzielo heh... i widzisz jednak bylo USG....wiec mysle ze problem co na siebie zalozyc nagle wydal sie strasznie maly co???
aga pamietam ta sytuacje z fasolka....smiesznie bylo... :)
czesc,wczoraj juz nie dotarłam do was na pijaństwo -zasnełam z Pitem po 21 ale za to dzisiaj jestem jak nowo narodzona przyszedł do mnie baaardzo miły list wczoraj z towarzystwa ubezpieczeniowego-mój M oczywiscie był tak hojny ze zapłacił im za duzo za ubezpieczenie auta (tak to jest jak faceta sie wysyła)i przysłali mi 150 zł zwrotu!!! huraa idziemy to dzisiaj stracic z Pitem
mmmmmmmmmmm witam z rana laski!!! A ja poprosze i kawkę i deser hehehehehehehehe Od poniedziałku zaczynam delikatną przedświąteczna diete hehehehehehehehe A teraz pije kawkę i zjadam tort śmietankowy - kolega ma 55 urodziny ;))))
Bez zmian - teraz u nas w szpitalu zakaz odwiedzin.... więc się dowiadujemy tylko od kierowniczki co i jak... ostatnio tato miał wysoką gorączkę i wymiotował... teraz temperatura spadła.
A jak jak zwykle 100 lat z murzynami ech znowu mnie imprezka ominęła - ale miałam gości wczoraj i też drinka zaliczyłam - a dzisiaj od rana mam @ towarzystwo:) hi hi a jeszcze mojemu mężowi zachciało się sernika - i co tu zrobić jak mi jeszcze w życiu ciacho nie wyszło jak mam @:)
Wpadłam na pomysł, że zamiast spodu poukładam herbatniki ( tak robie jak nie chce mi się gnieść) - a reszta co tam może nie udać się??? ser wymieszać z dodatkami?? Robie wiedeński więc mega sernik dla leniwców:)
No ja z rana już pranie zrobiłam i już suszy się na słoneczku - tylko moja pralka coś szwankuje - nie pobiera z dozownika płynu do płukania???hm - wczoraj sprawdzał mąż wężyki, filtry itp i wszystko ok ? może to wina płynu bo jakieś grudy się porobiły??? Nuie chce mi się z pierdołą dzwonić do serwisu