Aga jak Piotrus miał rok to juz byłam na czasie wiec musisz koniecznie nadrobic! :) dzieci lubią piosenki a jeszcze z teledyskami to juz wogóle króliczek Titou albo Bebe Lilly to chyba takie na czasie najbardziej chociaz Pit jest wybredny i słucha różnych "dorosłych " piosenek a i tak najbardziej lubi Erica Hermana
chyba sie wybiore z Pitem do centrum H jest tam taki ejden sklep mój ulubiony,nie zaden firmowy ale maja pojedyncze ciuchy tylko w róznych kolorach poza tym musze wejsc do drogerii po nowe szczoteczki do zebów dla nas
Bry A ja też czekam az wybije sliczna godzina 16 i bedę gnac do domu, telefon mi sie popsół po raz 4 w ciągu całej umowy a jeszcze z 9 doładowań mi zostało do końca umowy, nie wiem co zrobią ale mam miec fona albo powiem że przechodze do konkurencji. Zjadłabym coś dobrego a ta galaretka pysznie wygląda. Muszę popatrzeć za tą zbozową bo lubię sobie od czasu do czasu wypić
no włąsnie teraz leci,zmienili godziny bo przeciez później zawsze był
lubie takie seriale ja to wogóle lubie ogladac jakies obrzydliwości ,wnętrznosci czy jakies deformacje poprostu jestem taka nieobrzydliwa ,ciezko by mi było gadaniem czy oglądaniem obrzydzic jedzenie
a mi zostało 5 doładować(miałam na 24 rok minie dopiero w lutym-dobra jestem co?) ale nie bede przedłuzać mixa dla nowego fona bo M sobie kupił nowy jakis i powiedział ze moge wziasc ten co kupił w wakacje czyli jakas tam Nokia ,nie bede wybrzydzac bo też niezły
Ciacho a ja choć mam zawsze nokie i choc innym padały u mnie nie to ta co mam jakaś felerna, zresztą niech coś z tym robią żeby mi naprawić bo nie będę doładowywać i nie móc z tego skorzystać :) powiem wprost jak nie wymienią to przechodze do innej sieci i już Ja tez uwielbiam wszelkie filmy i te np horrory i tez dokumentalne gdzie grzebią w ludziach:)
Wróciłam ze spacerku - ech i w sklepie mała mi się przewróciła i uderzyła główką w półkę - ale chyba nie mocno bo miała czapeczkę i dość spory kołnierz od kurtki więc bardziej chyba się wystraszyla - niż uderzyła ale się rozpłakała bidulka - na szczęście chwilka i już było dobrze:)
Poza tym poznałyśmy dwie nowe mamy z wózkami i rówieśnikami Julci :)
No ja też rezygnuję z mixplusa - mam jeszcze 10 doładowań i kończe z tym, bo mam z nimi na pieńku. Juz im pismo w ubiegłym tygodniu wystosowałam, bo pól roku nie moge swojaka wklepać na domowy i gadam płacąc jak za zboże. Zażyczyłam sobie zwrot kosztów i natychmiastowe rozwiązanie problemu!
ja zawsze miałam nokie dopóki nie trafił mi sie felerny egzemplarz a teraz mam samsung u 900 soul i jestem zadowolona w czerwcu biore nastepny jak bedzie w ofercie tylko ze ja w erze jestem no i juz od dobrych paru lat...
Cześć Ciastuś - mam ten sam problem -> co robić?? o 11 mam egzamin wewnętrzny na prawko. Może nie tyle że się boję ale jakiś stresik jest. no i nie wiem jak zająć czas dzieciakom :(