Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeNov 28th 2009
     permalink
    bry
    my sprzatamy, ja z Hubciem na dyżur do szpitala podjade bo dalej ma taka gułę przy pachwinach i chyba jednak przepuklina to jest.
    zapomniałam się pochwalić Jakub miał w szkole próbny test kompetencji i na 40 możliwych punktów zdobył 37 w klasie najlepiej a na forum szkoły drugi, normalnie jestem dumna jak paw :)
    --
  1.  permalink
    Aga trzymam kciuki ! dasz rade ja Ci pwoiem jak szłam na egzamin na prawko to miałam 39 stopni goraczki i dzien przed robiłam po 5 błędów w testach
    a zdałam za pierwszym razem i to bez zadnego błędu:)

Hoga to koniecznie idz i daj znac co z Hubim
    a Jakub no no wiadomo ,że jestes dumna bo masz z czego-wspaniały wynik
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej ,kobitki a my na basen idziemy,WIECIE còrka mnie zaskoczyla mile,kupilam jej puzle 16 elementòw, pierwsze jej puzle a ta ulozyla sama szybciutko...dzis kupie 46 ,to bedzie trudniej...
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    heloł,

gratulacje kobiety ;] macie zdolne dzieciaki i powod do dumy :)))

ja dopiero wstalam i musze za niedlugo sie zebrac do tesciowej, choc nie mam sily bo to godzina drogi tramwajem ;(((((((
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hej a ja z rana wzięłam się za sernik:) bo mężusiow się zachciało
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    aga, jak Ci zostanie to mozesz mi wyslac :D:D:D

jak napisalas sernik to marzy mi sie taki puszystyyyy :D:D:bigsmile::bigsmile:
    --
  2.  permalink
    ja to na nic nie mam ochoty dzisiaj
    Myśle ze juz za długo M nie ma i mnie nikt nie odciaza z Pitem
    byłam dzisiaj na rynku to nie chciał wejsc do żadnego sklepu wrzeszczał jak opętany wiec zwinełam dupe i pojechałam do domu
    czekam na mame,jak przyjdzie to spadam stad bo jak Boga kocham dzisiaj wybuchnie tu 60 kg bomba:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No ja po egzaminie wróciłam wściekła :/ to jest do dupy wszystko i nijak ma się jazda pod literką L do normalnej jazdy takiej na codzień :confused: rzekomo wymusiłam bo pacan jechał dużo za szybko i zmusiałam go do jazdy wg przepisów (musiał przyhamować) potem przy parkowaniu nie zatrzymałam się (tu racja nie popatrzyłam w lusterko) no i właśnie - przeklęte lusterko - zapominam o nim :/
    A jakby tego było mało złamał mi się paznokieć :/
    To ostatnie chyba najbardziej mnie wkurzyło bo zasmakowałam w dłuuugich
    Dziadek (mój ojczym) zabrał i Kubę i Gabi, Andrzej zabrał Weronikę a ja z Tosią odpoczywam
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    CIACHO ,ja ci wierze ...Bogu dziekuje ,ze mam tesciowa...
  3.  permalink
    no poszłam sobie spokojnie do sklepu w końcu i wróciłam

And kurde widzisz ja uwazam że zeby zdac za pierwszym razem to trzeba miec fuksa poprostu-ja miałam
    zrobiłam taki błąd na miescie ,że juz zabierałam sie za wyprzedzanie na pasach i nie uzyłam kierunku raz
    ale nie ulał mnie bo powiedział ze mimo tych błedów widzi ze jazda nie sprawia mi trudnosci
    poza tym ja nie patrzyłąm NIGDY na znaki

a ja mam taką teorie ,że tak jak sie jeździ po ulicach juz PO otrzymaniu prawa jazdy nijak sie nie ma do tego jak Cie uczyli
    uczą tak żeby zdać ,potem radz sobie w tej dżungli sam
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ciastuś powiem ci ze jak zdawałam tych kilka lat temu łatwiej mi było... Wydawało mi sie ze właśnie tak jak mnie uczą tak sie jeździ :/ A teraz dupa goła... wiem jak sie jeździ, wiem jakie popełniam błędy ale co z tego jak to robię :/ To co oni nazywają wymuszeniem nim nie jest - inaczej stałbyś 3 godziny zanim zrobi się na tyle luka że pacan jadący 90zamiast 50 nie bedzie musiał hamować czy zwalniać :/
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jedno czego sie trzymam mocno to znaki i prędkości - co nie przeszkadza mi pod domem przejeżdżać przez podwójną ciągłą :/
    --
  4.  permalink
    Aga ja myśle że teraz jest wogóle trudniej
    jak ja zdawałam to nie było tych manewrów na miescie tylko na placu,
    po samym miescie jechałam 6 minut tylko i wrócilismy do ośrodka
    potem troche bałam sie jeździć bo czułam sie troche niepewnie ale chyba najgorsze to sie przestraszyc ,wiec tata mnie wręcz zmuszał-jedż tam jedz tu
    i jakos sie oswoiłam,dzisiaj pojade w każde miejsce

słyszałam u lekarza taka stuacje ze jakis chłopak jechał i popełnił bład ale egzaminator powiedział ze mimo to mu zalicza
    a potem niby kamery które nagrywaja wychwyciły ten błą i chłopak po paru dniach dowiedział sie że jednak nie zdał
    nie wiem czy to możliwe?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    tak to jest niestety możliwe
    Manewrów się nie boję bo parkowałam w różnych miejscach itd wiec tu luzik. Bardziej się boje takich syt jak dziś ze wyjeżdżałam z parkingu tyłem i gość 300m dalej se stał - powoli jechał. wyjechałam na luzie ale to rzekome wymuszenie bo jestem włączającym sie do ruchu itd itp
    Na mieście jest minimum 25min jazdy ciekawe tylko którędy pojedziemy ale i sam wyjazd z WORDU jest dupny i już tam może się o coś przyczepić ehhh dupne to być zaczyna
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Agunia ja zdałam za drugim razem bo byłam nie wiedziec czemu bardziej spokojna.
    No a my byliśmy na pogotowiu jutro o 12 mamy sie stawić w poniedziałek Hubcia zoperuja a we wtorek do domu. Teraz musze jechac zakupić mu kapcie bo nie mamy i normalnie choc ja twardy babsztyl i wiem, ze to nie ciezki zabieg operacyjny to mam łzy w oczach i w ogóle.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Co sie stało Hubciowi?? nie doczytałam czegoś czy nie pisałaś??
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ps Właśnie doczytałam
    Ania miała taką gulę w pachwinie aż sina i też myśleli że to przepuklina -> okazało się że węzeł chłonny pachwinowy - powikłania po anginie. Zabieg trwał około godziny a wieczorem dziecko mi już biegało. Na drugi dzień dom i tylko zmiana opatrunku była
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Agunia ale on ma raz wiekszą potem to mu się chowa ale dotknac się w tym miejscu nie daje, potem za dzien dwa ma nowo, tydzien temu ze czwartku na piatek to do 1 w nocy mi wył i aż się spinał z bólu i nawet miał problem z oddaniem stolca czy sikaniem
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Miłego wieczoru , lecimy do mnie :)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeNov 28th 2009 zmieniony
     permalink
    czesc dziewczyny ale mam dzis smetny dzien do tego moj M poszedl na impreze urodzinowa a ja musze siedziec w domu:devil: tez bym gdzies wyszla

nalałam sobie Martini moze sie ktoras przylaczy:tongue:

biedny Hubcio mam nadzieje ze szybko z nim bedzie dobrze....
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    pozdrawiam Hubcia.....ja pije herbate z cytryna ...nic ciekawego sie nie dzieje...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Dzieki dziewczyny, pewnie po zabiegu będzie troszke marudzenia i cięzko ale myśle, że wreszcie bedzie dobrze i wróci moje dziecko, bo teraz za duzo nie pochodzi bo zaraz mama ała i tyle. Zmykam oglądać dalej mam talent a potem do wyra bo od jutra do wtorku to masakra w tym szpitalu
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    trzymaj sie tam Hoga
    --
  5.  permalink
    Hoga będzie dobrze,szpital to nigdy nie jest fajne miejsce ale naszczescie na drugi dzien do domu ,a będziesz tam mogła być z nim tak?
    trzymamy kciuki zeby nic juz nie bolało

alexi mój M tez wychodził dzisiaj gdzies ale mnie to juz nie rusza,zawsze sama go tez wyganiam żeby poszedł gdzies bo pracuje na nas to cos mu sie od zycia nalezy :) no byle nie za dużo...coś:bigsmile:

ja juz dzisiaj z moim pogadałam i zaraz zmykam do wyra
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    mnie to tez zbytnio nie rusza tylko wolałabym tez gdzies pojsc a jak jest w domu to mu sie niechce..
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ale mnie zaskoczył dzis wynik mam talent:shocked:
    --
  6.  permalink
    to M sie poprawił z takimi rzeczami,kiedys tez by tylko siedział w domu a teraz sam pyta"to gdzie jedziemy?"
    on wie ze my siedzimy ciągle sami wiec chyba mu sie żal zrobiło:tongue:
    --
  7.  permalink
    Hoga trzymam za Was kciuki....i wiem co to znaczy stres przed operacja....ale wiem tez ze bedziecie dzielni....:)
    --
  8.  permalink
    czesc w niedziele
    dzisiaj mam zajety cały dzien wiec nie napisze ze nudny
    Piotrus mi wstał podejrzanie ciepły ale juz jest ok ,goraczki nie ma ,może to po spaniu taki dziwny
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 29th 2009
     permalink
    hej babeczki a my jak zwykle w niedziele,kosciòlek,spacer,obiad u tesciowej a pòzniej leniuchowanie...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja też idę dziś do teściów na obiad z okazji imienin Anda a potem odpoczynek :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam!
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A ja włsąnie spakowałam torbę i jestem gotowa do tego szpitala, normalnie żołądek mnie boli z tego wszystkiego, do usłyszenia we wtorek po powrocie
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Agunia, wszystkiego najlepszego dla Meza, ale to chyba jutro :D:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja popsztykana z mezem, a bylo tak pieknie wczoraj :)))

u nas cudowna ciepla ppogoda:smile:
    --
  9.  permalink
    mnie dzisiaj wszystko wkurza
    --
  10.  permalink
    słuchajcie jednak sie nudze -to co miałam rozplanowane na cały dzien to juz zrobiłam jak Pit śpi
    i co dalej
    nie mam pojecia co robic,chyba sie przejde do sklepu chociaz cos na wieczór kupic
    a Wy co robicie?\
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja troche dom ogarnelam, bo juz patrzec nie moglam na ten syf, a tak ogolnie to ogladam jakis program na MTV, przegladam gazety i dalej w duchu wsciekam sie na meza i chyba szykuje na wojne po jego powrocie :devil::devil:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja wròcilam od tesciowej ,teraz jem galaretke z bita smietana,M rozgrzewa wyrko ,jak zjem to lece ja spalic...heee
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    czesc laski piekna pogoda u nas
    pół godziny temu miałam kolede , mała spi a ja sie nudze jak zwykle w niedziele...
    zjadłabym cos dobrego ale sama nie wiem co:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ciacho- kiedy maż wraca?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja tesciowa robi pizze,wlasnie glodna jestem...
  11.  permalink
    Talinka -we wtorek i cąłe szczescie bo wyglada na to ze Pit bedzie chory
    niestety ma goraczke jest marudny,prawie nic nie zjadł.narazie innych objawów brak
    własnie poszedł lezec,pewnie zasnie wiec juz moge sobie kawe robic bo nocka z głowy bedzie jak nic
    --
  12.  permalink
    alexi co mieliscie???
    --
  13.  permalink
    heh a my wlasnie wrocilismy z "firehouse play centre"... taki rurapark obok mojego domu...mam tak blisko a bylam tam pierwszy raz....zdecydowanie za pozno heheh... teraz juz wiem co bedziemy robic jak nie bedzie co robic i pogoda podobna do dzisiejszej (calyy dzien leje).... teraz dziecko mi pada a mamy jeszcze wpasc do tescia na andrzejkowa flaszke...wiec mysle ze juz mlodego wykapie i poloze spac... nasz wspolokator sie zaoferowal ze moze z nim zostac :D wiec jak co to do potem...albo do jutra...:) pozniej wrzuce kilka fotek...:)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ciacho kolęde mielismy odwiedziny ksiedza coroczne przed swietami
    u was nie chodzi ksiadz??
    --
  14.  permalink
    no chodzi ale po swiętach dlatego sie dziwie ze teraz mieliscie
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    u nas juz zaczynaja w 1 niedziele adwentu:confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki ,chyba w PL jest trudno znalezc prace ,bo moja siostra ciagle chodzi na rozmowy i nic...buuuu,DZis tez miala w firmie wloskiej od win,ciekawe czy sie odezwia...
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    alexio u mnie w Wawie zaczynał po 1 listopada i chodził do Wielkanocy ale to dlatego że duża parafia - a tutaj w Czestochowie to dopiero w styczniu u nas chodzi
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.