Izunia Hubi właśnie poszedł spać, a tak ma się już coraz lepiej, ale zaczynał wykorzystywać fakt choroby i jego "ała" i muszę go powoli temperować :) a taka mała cholera się robi z niego że szok :)
Lady z tymi lokami to jest tak, ze moje wlosy sa tzw podatne z ukierunkowaniem na krecone, bo jak susze silnym strumieniem suszarki od gory to sa falowane, a jak je zostawie sobie do wyschniecia i potem podsusze normalnie, to wtedy sa takie prawdziwe krecone ;] ale powiem szczerze, ze od wiekow uzywam tylko prostujacych szamponow i odzywek i wlosy troche mi sie juz zmienily, sa bardziej teraz podatne na prostsze niz byly. Ale kiedys zrobilam test i uzywalam znowy tylko zwyklych szamponow przez miesiac i znowu byly takie mocne loki :D
Iza ja kiedys robiłam po 250 brzuszków dziennie a teraz mi się nie chce, właśnie zmykam na orbiego więc nie naklepcie za wiele,od 16 znowu wojna o kompa bo mój właśnie wraca z łodzi
Ja kiedyś też robiłam dużo brzuszków ale nie takich pełnych ale takich jak na fitness minie uczyli czyli tylko z delikatnym oderwaniem kręgosłupa do połowy!!!
bo ja tu jestem na stazu, ale kolezanka se wymyslila, ze se do niemiec pojedzie na sylwestra i mnie chce zostawic z raportem rocznym............ ja pierdole
Iza nie pomoge bo w spodnicach nie chodze :/ oszalalyscie z tymi postami....tylko po red bulla wyszlam a tu 200 postow do nadrobienia....niestety na foty przystojniakow nie dane mi bylo sie zalalpac....ehhhh
aga976: Talka nie daj się wrobić...... chyba, że wiesz że Cie po stażu zostawią
Nie zostawia mnie, bo nawet sama tez nie chce zostac..... a szef juz szuka nowej stazystki. ogolnie to mi sie normalnie milo zrobilo, jak przy mnie gadal kolezance, ze ma sie mamy pytac zeby podsylala nowe stazystki (jej mama pracuje w urzedzie pracy)