Izunia, ja mam taka karnacje ciemna po mamie, bo ona jest Serbka wiec jestem po niej "ciemna" a tata blondyn :) Ale to tez byly wakacje w Grecji u mojej siostry, tam mi sie Wiktor oswiadczyl :D
Izunia ale ja robiłam różne typy brzuszków nie te tradycyjne tylko tylko takie jak pisze Lady i skośne, na dolne partie brzucha i najwiecej zawsze rano na czczo a teraz żadnych, leń baba się ze mnie zrobiła. Odbębniłam 30 minutek na orbim więcej nie ganiałam bo z moimi atakami astmy i katarem ostatnio to nie chce mieć kłopotów
Laski te forum jest szalone, bo pamietam jak czasem bylo tu pusto ale teraz widze ze produkcja postów znowu na topie. Fajnie ze mnie pamiętacie. A co do mikołaja ewa nie wiedzialam ze we włoszech go nie ma, bo sis mieszka w holandii i tam maja 5 grudnia bo 6 juz jest hiszpani. porąbane to.
myszorka no w UK tez nie maja mikolajek...ale przed swietami gdzieniegdzie mozna znalesc domek Mikolaja i tam sie z nim spotkac....tak tez zrobilismy 6-tego :)
TAlka ja tez bym to wolne brala....co masz do stracenia????
Nieźle, co IWA? Teraz nie wiem, czy jak odpowiem na pytanie Izuni, które było ze trzy strony temu, czy jeszcze będzie wiedziała, że jej odpowiadam :) Iza, dziękuję, miewam się nie najgorzej A radzić sobie jakoś muszę, w końcu nie mam specjalnie wyboru.
hehehe Dronka wsadziła się do pralki i zakręciła i zapomniała wrócić :) Super jak jest tak żywo jak było "kiedyś" no i zdecydowanie brak Dronki tuta co widać po jej dzisiejszych odwiedzinach :)
czesc kobiety no no 370 postow dawno nie widziałam nadrobiłam ale moglyscie do wieczora fotki zostawic zeby mozna było powzdychac tez
co do mnie to dzis tak naprawde wrocilam do zycia zle znosze chemie spie i ciagle niedobrze nie moge nic przełknac ale musze sie zmuszac bo wtedy jest jeszcze gorzej a w czwartek powtorka i znow pare dni wyjete z zyciorysu
a ja dzisiaj w miare na chodzie mam antybiotyk i widać ze działa Trisha wiesz jak czas szybko leci? niedawno chciałam zeby chodził ,teraz go prosze zeby mi nie uciekał ... Alexi trzymaj sie ,dobrze ze masz M już no i gratulacje dla Amelki