Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Dlaczego błąd? Przecież to normalne.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeDec 9th 2009
     permalink
    Bo nie mam swojego życia :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Uzależniam je od niego.
    --
  2.  permalink
    Wiesz, ja też nie mam. Wszystko co robimy, robimy wspólnie. Mamy wspólnych znajomych itd. :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No tak... ale powiem szczerze, że R. też czasem chciałby mieć czas dla siebie,iść na rower podownhillować.... a ja mu to "zabieram". bo wszędzie się szwędam z nim.
    --
  3.  permalink
    ech dziewczyny
    ja juz 5 lat po ślubie moge powiedziec ze to podporządkowaie sie pod faceta to najgorszy błąd jaki można zrobic,bo o ile kiedys to jeszcze było ok to uwierzcie że teraz to docieramy sie jakbyśmy sie dopiero co poznali -poniewaz ja zaczęłam sie buntowac a jemu juz to nie bardzo pasuje
    acha i to wychowanie sobie faceta...coś tam mozna zmienic w nim ale to co wyniósł z domu od mamusi że tak powiem to sie już nie zmieni-chyba że jest jakis taki podatny na Wasze sposoby.Mój od 5 lat ma suszoną głowe o zamykanie klapy od wc i nic .Nie przyswaja poprostu :)

grunt to umieć olać niektóre odchyły facetów
    --
  4.  permalink
    Madziarynka robisz tak bo jestes Młoda zonka
    kiedys tez wszystko robilismy razem,ale oboje potrzebujemy troche wolnosci.teraz mamy całkiem innych znajomych i inne zainteresowania ,nawet muzyki nie lubimy tej samej
    mój mąż na weselach to dusza towarzystwa,lubi sie wygłupiac itd a ja znów wole sie zachowywac tak aby nie zwracać na siebie uwagi-i dlatego tanczymy ze soba tylko pierwszy i ostatni kawałek:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
  5.  permalink
    a tak poza tym to głowa mnie zaczyna bolec i wypiłam juz kawe której nieznosze i może pomoze
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam z rana laseczki!
    Aga zdrowia dla mamy - wszystko bedzoe dobrze!!!
    Lady ty nie musisz się tutaj zadomowić tylko kurz strzepnąć hehehehehehehe przecież ty "swoja" babka jesteś!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Zgadzam się z ciasteczkiem - nie warto rezygnować z siebie w związku i nie wolno brzydko mówiąc włazić na faceta (no chyba że mowa o seksie hehehehe ). Każdy musi mieć troszkę wolnej przestrzeni, swoje zainteresowania, hobby itd. Inna sytuacja jest niezdrowa - takie jest moje zdanie.
    --
  6.  permalink
    Ręcamy i nogamy podpisuję się pod tym, co powiedziały Ciasteczko i Iwa.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A mi sie pisać nie chciało to punkt dodałam :)
    Dzień dobry:)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wczoraj córa moja buszowała prawie do 23. Za to dała mi pospać dziś prawie do 9:)
  7.  permalink
    Nie, no macie racje. Nie wszystko razem, ale w większości tak.
    Ciacho, u nas jest zupełnie odwrotnie. To mnie zawsze na imprezach słychać, a mój siedzi cicho.
    Przed ślubem byliśmy ze sobą ponad 7 lat, jak zamieszkaliśmy razem, to "troszkę" musieliśmy się podocierać, ale teraz jest już ok, we dwoje nauczyliśmy się ustępować sobie nawzajem.
    Z klapą w wc nie mam problemu, raczej nie mogę go nauczyć, że jak się szczotkuje zęby, to się wodę zakręca :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No i właśnie dlatego myślę, że jak już w końcu zamieszkamy razem, to będę miałam tyle Rafała, że mi się odechce :wink:
    --
  8.  permalink
    Aga, zazdroszczę Ci, bo ja taka niedospana.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a mojej koleżanki dziecko znowu 'chore' .... i o 14 musi się zwolnić, bo mąż, który jest w domu do lekarza nie pojedzie......
    ech, ależ ona mnie teraz drażni.
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wiesz, Madziarynko, gdyby nie ten żywy budzik to jeszcze pewnie bym pospała. Ciagle mi mało snu ostatnio. A ta pogoda za oknem też jakoś specjalnie ożywiająco na mnie nie dziala. Może kawa pomoże:)
  9.  permalink
    Talko- tak to jest z dziećmi... Chorują w najmniej oczekiwanym i w najmniej poządanym momencie.
    Tez przyjdzie czas,że bedziesz się zwalniała z tego powodu :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ok, ale ile można?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Poza tym jej mąż siedzi w domu.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeDec 9th 2009 zmieniony
     permalink
    Wiecie co - cos mi weszło w krzyże - dokładnie w okolice kości ogonowej - ledwo sie ruszam :sad::cry:
    Już wczoraj coś czułam, ale dzisiaj cięzko mi wstawać :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A co to za przeproszeniem za oferma losu z tego faceta - co - wstydzi sie iśc z dzieckiem do lekarza?????!!!:devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    IWA ona twierdzi, że on nie umie powiedzieć co jest dziecku. Ostatnio jak siedział w gabinecie to musiał do niej zadzwonić, bo ona musi wiedzieć od lekarki co się dzieje.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    To ona robi z niego taką ofermę.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ależ pędzicie z tym pisaniem kurcze - nie możecie na mnie poczekać ehhh
  10.  permalink
    Iwa, może to korzonki?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia jaki żal, że Ja się nie załapałam na oglądanie postępów w budowie domu przez Agę ehhh szkoda i to wielka :(

Talinka faceci zawsze mają rację, nawet jak jej nie mają a do tego nie potrafią się przyznać do błędu wrrrrrrr i Ja nieraz z tego powodu myślałam i mojemu oznajmiałam, że lesbą zostanę hi hi hi ale jakoś ciężko mi to przychodzi hi hi hi
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    dla pocieszenia mMÓJ w ogóle nie chodzi do lekarza z dzieckiem... raz pojechał na długo wyczekiwany termin do ortopedy to jak zobaczył te tłumy ludzi i to jak się rzucili do rejestracji kiedy pielęgniarka poprosiła to z przerażenia i zdenerowania, że go odepchnięto ubrał się i wyszedł. Na wizytę czekałam przeszło 2 miesiące wrrr
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    DZIEŃ DOBRY :))
    Właśnie piję poranną
  11.  permalink
    Czesc Biedronka :)
    Podeślę Ci zaral szeptem linka do wszytskich fot. Teraz już są trochę nieaktualne- ale nowe wrzucę jak skonczymy.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga rewelacja :) u mnie ciągle budowa jest rozpatrywana ale przypuszczalnie jak już formalności z działką zostaną wyjaśnione to wtedy będziemy się tak porządnie zastanawiać co robić dalej... jak na razie oszczędności zero a jedyny nasz majątek to mieszkanie jakie mamy. Boimy się, że to o wiele za mało i nawet gdybyśmy dostali kredyt to i tak nie damy rady ehhhh
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga powiem tylko, że kubatura czy jak się to tam nazywa taka jak Ja szukam hi hi hi ale co będzie nie wiem jak napisałam... wczoraj się jedna firma z projektami odezwała w końcu :) na moje zapytanie do nich skierowane hmmm
  12.  permalink
    Kasiu- mieszkanie to majątek. Dacie radę :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga majątek oj tak jakieś 200 tyś z groszami to nie tak dużo a gdzie reszta :) mój mąż jest przerażony na maksa a Ja hi hi hi moje marzenie od lat jako cel nr 1
  13.  permalink
    200 tys + działka to już jest coś.
    My nie mieliśmy działki i to był największy kłopot
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    alem zmęczona
    --
  14.  permalink
    Do odważnych świat należy :devil:
    My nie mamy swojego mieszkania, tylko oszczędności, a większość będzie z kredytu. Ale jestem dobrej myśli.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja mieszkam z mamą w naszym mieszkaniu.... tylko działka nie podzielona :sad: no i nie wiadomo gdzie jest babci, a gdzie nasze. :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    dobre myśli to już coś :)
  15.  permalink
    Lady, kosztorysy domków, które oglądam mieszczą się miedzy 300-400 tys., a systemem gospodarczym 200-300 tys.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Eh - a my mamy ciągle problem z działką.
    Mieszkanko mamy własnościowe to się sprzeda, kredyt spokojnie dostaniemy - oboje w budżetówce pracujemy - cholera tylko ta działak jeszcze!:devil::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Kasia dobre myśli - pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!:wink:
    Prawda Aga?????
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jak myslicie jak dlugo mozna czekac na pogrzebowy z zusu? i na decyzje o przyznaiu renty? (jesli osoba zmarla byla emerytem i nie trzeba bylo liczyc skladek od nowa??)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Madziarka ale sam kosztorys to nie wszystko ... do tego dochodzi jeszcze wiele innych ukrytych kosztów choćby przyłącza - media ehhhh to wszystko fajne jest na kosztorysach a w rzeczywistości zupełnie inaczej!
    •  
      CommentAuthorMadziarynka
     permalink
    My będziemy dzielić nasze 0,5 ha na cztery działki, więc 3 będą na sprzedaż. Mogę Wam sprzedać 0,12 ha za jakieś... 25 tys. :smile:
    --
  16.  permalink
    Pewnie Iwa:)
    Madziarynko- Lady ma rację. Do kosztorysu dodaj 30%
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ile to m2??
  17.  permalink
    1200 m2
    --
  18.  permalink
    1200:)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.