Kasia - ja w tym roku razem z moją mamcią robie Wigilie u rodziców - pierwszy raz u nas w domu, bo do tej pory tylko u babci było i z siostra mojego taty i dziećmi. W tym roku sami. Jeszcze nie myślałam o stole, ale chyba będzie czerwie biel i ciemna zieleń!
Mam czerwony obrus i biały bieżnik z haftem zielono- czerwono- złotym. Pozatym biała zastawa z zielonym paskiem. Musze pomysleć nad serwetkami do tego i stroikiem.
Iwa kompozycja niezła - powinno być super - ja niestety nie mam czerwonego obrósa tylko same białe - ale serwety mam kolorowe różne. Ja zastanawiam się nad ubraniem stołu na Wigilie firmową dla pracowników ...
aga - ja mam nawet 2 czerwone obrósy, bo duży pokój mam czerwono- pomarańczowo-zółty, także zabiorę jeden z nich do mamy i bieżnik - zresztą dekoracja stołu to moja działka hehehehehe
bo miała wczoraj jechać do zusu coś tam zawieźć, a jak pojechała po 15 to już było zamknięte i teraz się chciała zwolnić, bo z tym dzieckiem jechać.... a jak szef się wkurwił, że ona tego nie zaniosła..... i teraz ją wygonił i kazał już dzisiaj nie wracać, tylko z dzieckiem też jechac od razu
Iwa łacze sie z Toba w bólu,tyle ze ja znów z głowa oczywiscie lekarza mam zapisanego na piątek to akurat dzisiaj musi mnie boleć... M pojechał na działke,Mały spi a mnie rosół dzisiaj na obiad poprotu nie mam siły zrobić nic innego
dostałyśmy odpowiedź z PROVIDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA - spłaca tylko POŻYCZKOBIORCA!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahah całuję Pana Boga po stopach!!!!!!!!!!!!!!!!!!