ooo wredne baby jestem na chwilę bo jadę do sklepu za chwilkę.... śluz badam codziennie i szyjkę hi hi hi i seksiłam się dość dużo w tym miesiącu więc może trafiłam hmmm nie wiem :) ale chyba nie zaszłam bo coś brzuch mnie pobolewa hmm chociaż sutki mnie kuźwa bolą jak na ciążę hmmmm
jeśli chodzi o wystrój stołu to jestem za jasnymi kolorami... raz miałam zieleń z czerwienią i złotem ale to było raz... lubię bielutki obrus i pod niego komponuję resztę a w tym roku mam ochotę na biel :)
dziewczyny zjadłam dwie tabletki aspirin activ i teraz normalnie czuje jak mi sie unosi macie jakis sposób żeby mnie tak brzuch nie bolał bo jestem nie do życia
"Przydusiłam komara" ponad pół godzinki i mi troszkę lepiej, chociaż za to teraz zamulona jestem, a tu zaś komputer i pisanie pracy. Ale mam już prawie 8 stron
NR to gratulacje.... niestety u mnie rodzina się dzisiaj pomniejszyła ehhhh a u mojej Ady w klasie dziewczynie zmarł dzisiaj tata, biedna go nieżywego zastała nad ranem ehhh
ehh no ja też nie wiem co jemu kupić a co gorsza nie wiem co ja chcę ... Przez dzieciaki musi cos być pod choinka ale tak naprawdę mam cel na który zbieram kasę więc nawet takie 10zł to szkoda mi na coś dla siebie ... Idę spać - spokojnej nocy życzę
CHanel chance,ja je zimowa pora lubie ,na wiosne zmieniam,ksiazke to sam ma wybrac ,to akurat latwe dla niego,bo juz wiem ze wybierze te njczesciej czytane,w sklepach jest klasyfikacja a niespodzianke,ma sam wybrac...
a Ja nie wiem co chcę bo lista jest wielka i niewykonalna :) perfumy bym chciała oj tak emporio armani bo mi się kończą hi hi hi kosmetyki niewątpliwie z olay bo kuźwa też nie są tanie a wyszły mi :) bieliznę triumpha mam upatrzoną ehhh :) torebkę też hi hi hi Ja mam dużo potrzeb :) i tak bym mogła do rana wymieniać co chcę :)
Lady to tak jak ja, tyle rzeczy mi brakuje, ale w tym roku nie robimy sobie prezentow, idziemy na wigilie do rodziny Wiktora wiec tylko dla nich prezenty beda, no i dla mojej bratanicy. do tego w Wigilie tesciowa ma imieniny i 50 urodziny, wiec czeka na dodatkowy wydatek, ale jakos damy rade :)) Prezent juz dostalimy, taki wczesniejszy :P i mam nadzieje, ze teraz sobie spi smacznie pod moich serduchem :D