NR mnie praktycznie tez nie stac, mnie zawsze mama w Niemczech kupowala w prezencie, a te ktore mam-Escape, to mam jeszcze od mojego wtedy narzeczonego jak dostalam na Walentynki. Byla pelna 100 ml wiec jeszcze mam ;]
Talka, pamiętaj że najważniejsza jest rozdzielczość. Im wyższa, tym lepsza, bo inaczej będzie telewizor bardzo poszerzał. Mamy samsungi dwa i naprawdę trafny wybór.
Trisha-=- ja kupiłam młodemu na Mikołajki własnie taką jednoosobową- w kształcie piłki nożnej. Jest świetna- mega wygodna. Tylko zastanawiam się czy takie coś sprawdza się w salonie...
hmm mysle, ze jezeli oprocz tego masz w salonie normalna sofe i jeszcze sporo miejsca, to mozna by cos takiego dolozyc, ale ja osobiscie tylko na takiej sofie bym nie polegala ;] nie dla wszystkich moze to byc komfortowe ;]
my chcielismy kupic tv teraz na gwiazdke ale zrezygnowalismy dlatego ze my nie chcemy takie cieniutkiego tv a teraz narazie same takie sa poprostu mamy nisko stolik i Pit nam go przewróci-to taki szatan a tv to jego zakazane jabłko które bardzo chetnie y tracał powieszenie a scianie nie wchodzi w gre bo byśmy musieli miec wiekszy a na taki juz nam szkoda kasy wiec narazie nie kupujemy,a chcielismy tak sie wmiescic w 1000 zł za to zakładamy w koncu cyfrowa tv hahhaa wiedziałam ze M bedzie brakowalo hahah i nic nie musiałam mówic
Lady ja was podczytuje z pracy za bardzo nie wolno, więc cichaczem a po powrocie do domu to jest cisza aż do wieczora a wieczorem to znowu coś oglądamy i kicha z siedzenia na kompie
Aga moja kuzynka ma - bardzo sobie ją chwali. Widziałam nawet na focie jak siedziała na niej - w ciąży jeszcze była z twinsami :D I super kolor jak dla mnie - krwista red :DD
Aga - hmmmmmmmm - bardzo fajna taka sofa tylko czy do salony?????? Czy przychodzący goście tez dobrze będą się czuli tak siedząć i czy zawsze zda to egzamin??? Nie jestem do końca przekonana????
Hhahahahahahahahah o tak Kasia jesteś w domku więc wpadaj częściej i skup sie kobieto hehehehehehehe a Olay jest spakowany w świateczny zestaw - takie czarne pudełko i stoi osobno - nie na półce z innymi kosmetykami Olay - ja tez dałam się zrobić i kupiłam każdy produkt osobno - buuuuuu A do tego dostałam jakieś dziwne kaszkowane uczulenie na twarzy i obawiam sie że to od tych kosmetyków czyżby 200 zl poszło się paść na łąkę??? buuuuuuu
mnie sie wydaje, ze na takiej sofie sie siedzi dosc blisko siebie, jesli bedzie wiecej gosci, to nie wiem czy beda sie czuli komfortowo siedzac tak blisko drugiej, niekoniecznie znanej lub "bliskiej" osoby ;] Ale sofa jest super i o chociaz jednej takiej marze bardzo :))))
Izunia, jak sie nazywaja te meble co znalazlam kiedyys na allegro i okazalo sie, ze Ty masz takie? Bo chce znowu je poogladac, skoro jeszcze ich kupic nie moge, to chociaz oko naciesze :D
o rany.... jak to dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo, pewnie wystarczy jedno spojrzenie na VEVE i zapominasz o cierpieniach :)))) Cud macierzynstwa ;]