swietny pomysl! fanie jakby byla dwujezyczna :) moja mama mowila zawsze do mnie po polsku chociaz ja doskkonale rozumialam serbski, jednak przez brak stycznosci z jezykiem nie mowie plynnie :( a moja siostra to juz w ogole swoich dzieci po polsku nie nauczyla i one mowia tylko po grecku i po angielsku!
Trisha, boskie zdjęcie, wszystko wyraźnie widać - :) Ewa, ja mam tylko do "obkupienia" moją mamę, bo u nas każdy kupuje prezent tylko jednej, wylosowanej osobie ale nic jeszcze nie mam. Zamierzam kupic coś we Wrocławiu w sb albo nd.
ewa to masz z nią wesoło więc może w taki sposób zmobilizują się do mówienia po polsku co ??? troszkę języka jak się nauczą to im nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie :)
kurcze dzisiaj z kosmetyczki wyciągnęłam próbka resztki perfum mmm i jak poperfumowałam nimi Julkę to mi się ich zachciało z tą różnicą, że to była wersja limitowana i nie wiem czy się jeszcze załapię wrrr
Ano. Ale wiadomo- są lepsze i gorsze dni. Mó j związek to typowe "włoskie małżenstwo" Ostatnio kłócimy się czesciej- budowa - a szczególnie jej koncówka to naprawdę próba dla związku
aga tylko, że Ja chcę iść do pracy więc mogą być problemy... niestety Olek sam pracuje więc nie ma lekko :( ale z drugiej strony nie narzekamy tylko, że oszczędzać się nie da :(
Kobitki, przyjmijcie mnie do swojego grona... Przez parę miesięcy chyba się trochę uzależniłam od 28dni, a teraz przez ciążę jakoś się czuję nie na miejscu tu.. ale nie umiem przestać zaglądać...
Przed porodem myślałam, że wiem wszystko... i proszę, oto efekty ;) Mam nadzieję, że nie będę się badała kontynuować obserwacji po porodzie i będą one.. hm.. mniej owocne.. Dziękuję za miłe powitanie :)