Melduję się na pokładzie. Gin już dzisiaj zaliczony, w starostwie złożyłam wniosek o odrolnienie, przez co później w pracy jestem. A mgła to dzisiaj straszna, a ja sama przez te lasy do Słupska pędziłam.
Amazonko a Ty w standardzie musisz wyskoczyć ze swoimi tekstami... długo mnie nie było ale widzę, że nic a nic się w tym temacie nie zmieniło!!! Amazonko a jak Twoje staranka poczyniasz jakieś postępy w tym kierunku ???
Tak, po fakcie wiedziałam, że to okres płodności, wcześniej tego nie widziałam, wszystko było "po staremu". I tak, pomijając przerażenie, to baardzo się cieszę :)
U mnie mgła dzisiaj leciutka, w środę był koszmar... Jakoś ostatnio mgliste są te dni, nieprzyjemne...
Emesze starające, odkładające, ciężarówki czy już te które o powiększenie gromadki dzieci się nie starają wszystkie tutaj siedzimy i klikamy oraz zawieramy ciekawe znajomości na lata :) bo niektóre z Nas są tu już od bardzo bardzo dawna :)
laseczki znikam pod prysznic a potem do ośrodka szkolenia kierowców :) może w końcu złożę domumenty bo to ostatni dzień tygodnia i wypada go jakoś zamknąć :)
czesc baby niestety Minik chyba zlapal od swojego kuzyna ta swinska grype...:( od wczoraj ma goraczake w okolicy 40 stopni z dreszczami (nie pomaga paracetamol - podalam o 9 rano a on nadal goracy, w nocy tez niewiele sie obnizyla).... dziwny szybki nieregularny oddech.... zwrocil flache (nie wiem czy po prostu mleko mu sie nie zwarzylo)....nie chce jesc i nie chce pic...lekow przyjmowac tez nie chce...i nie chce sobie dac zmierzyc temperatury na zaden z mozliwych sposobow.... dziewczyny co sadzicie o termometrach do uszu??/ bo zastanawiam sie nad kupnem ale nie wiem czy warto bo slyszalam rozne opinie... o 11 10 mam w przychodni wizyte u pielegniarki w sprawie szczepien przed wakacjami wiec wypytam ja co powinnam robic....bo pewnie odesla mnie do szpitala... :/
my zawsze wczesniej, bo lubimy sie cieszyc choinka i tym okresem, bo potem swieta tak szybko mijaja kocham najbardziej swiatelka i swieca sie cala dobe
A ja się zastanawiam, czy iść do szkoły za tydzień. Nie spodziewam się niczego specjalnego, ale szkoda opuszczać. A z drugiej strony, to nie bardzo się widzę w podróży z moim "opatrunkiem" :P
Cyryl był trochę u teściów, ale dzisiaj lub najpóźniej jutro wróci - nowy obywatel się wprowadza i się zrobi tłoczno. W domu w miarę, odpoczywam, siedzę, leżę, nie wędruję. W niedzielę jadę do babci, co najmniej do piątku. Dzięki, że pytasz.
Ech- dupowo z tą Twoja nogą.... Dobrze,ze na tak krótko ten gips... Ja na samo słowo "gips" dostaję dreszczy. Od razu przypomina mi się mój Michał z obydwiema rękami unieruchomionymi od palców do pach... Ech :/
witam ponownie w tym szarym i smutnym dniu bo dupiata pogoda :) - - - Załatwiłam sobie kat C, jestem 64 na liście pomniejszona już o 5 osób więc 59 czyli na czerwiec przy tej ilości może się załapię wrrrrrrrrr a jak jeszcze ludzie poodpadają to może wskoczę w marcu hi hi hi - tak się po cichutku łudzę :)) a gdybym kasiorę miała to robię i E ehhh ale za dużo to kosztuje brrr - - - Izunia te ośrodek jest tam gdzie ty mieszkasz tzn na goduli i przechodziłyśmy tam będąc na spacerku :))
- - -
Poza tym odwiedziłam córę na treningu hmmm tzn myślałam, że zobaczę ją w końcu jak gra ale niestety była na wyjeździe ehhhh i znowu nic nie zobaczyłam wrrr ale za to Julcia miała wesoło jak ją dziewczyny z drużyny zabawiały hi hi hi
bo kazdy ortopeda specjalizuje się w danej dziedzinie jedni sa spece od wiezadel krzyzowych a inni od innych dolegliwosci kolan - ona zna kilku tylko pyta mnie co Ci jest