Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthoraga976
    • CommentTimeDec 11th 2009
     permalink
    ok nie mam baboli więc nawet poklikac nie ma z kim:(
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja jestem ;]

Pati, kurcze wszystko bedzie dobrze, szczescie, ze szybko zareagowalas!!
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    a ja wlasnie wrocilam z galeri, kpupilam sobobie kolczyki i w koncu znalazlam rurki ciazowe jeansowe!!!

Wreszcie, bo ilez moge chodzic w rajtach i legginsach! Ciesze sie jak cholera:P
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Trisha czyli zakupy się udały???
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    moje dziecie wyjątkowe spanie ma dzisiaj - rano spała z nocy do 8.10 potem drzemka 1,5 h około 11 a potem usnęła o 15.10 i śpi nadal
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Aga, podczas biegu rzepka się przesunęła i w tym przesunęciu została, miałam nastawienie w szpitalu. Lekarz twierdzi, że te rzeczy, które trzymają rzepkę się porwały. Już nie pamiętam, jak nazwał te rzeczy.
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    aga zakupy sie baaardzo udaly :)) bo wreszcie mam cos w co sie mieszcze :P

NR kurcze a czy zrobil Ci sie krwiak? mialas punkcje? Bo ja mialam dokladnie to samo, rzepka mi wyskoczyla, ale na szczescie sama wrocila na miejsce. niesteety krew naplynela tam gdzie nie trzeba i byla pukcja, ponad miesiac gipsu a przez to zanik miesnia, noga byla patykiem z wiotkim kaalkiem skory i nie umialam chodzic ;/ potem miesiace rehabilitacji, no ale oodzywa mi sie to do dzis, a to bylo 14 lat temu.

oby Ci sie wszystko zagoilo :flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Na zdjęciu nic nie widać, żadnego krwiaka. Mam nadzieję, że nic się nie zrobiło.
    Trisha, a miałaś coś takiego jeden raz? Bo ja mam już trzeci raz nogę w gipsie z tego powodu...
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    o rany! ja tylko raz na szczescie, ale ostrzegali zeby uwazac, bo noga bedzie miala tendencje do ponawiania takich kontuzji. I owszem, chwilami byly braki stabilizacji, ale na szczescie nic sie nie dzialo, bo bym oszalala, takiego bolu, to w zyciu nie czulam :( Mialam jeszcze wykrecony miesien czworoglowy, ktory do dzis pobolewa, ale ogolnie jest w porzadku.

Wspołczuje, ze to juz trzeci raz. ale na wszelki wypadek moze popros niedlugo o rentgen, zeby na wszelki wypadek sprawdzic czy nie ma tam jakis plynow badz krwi. A w przeciagu jakiego czasu mialas te 3 kontuzje?
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Eszme, chciałaś odłożyć poczęcie bez obserwacji?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Pati - czekamy na wieści!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Patiś jesteś?? co tam??
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeDec 11th 2009 zmieniony
     permalink
    Trisha apropo zakupów - znasz może taka firmę???

9 fashion
    Myślę ża znalazłabyś tam coś dla siebie - gusta mamy podobne - z tego co pisałyśmy u mnie. Ja tam sporo rzeczy kupowałam, może i tobie w tym pięknym czasie coś się spodoba!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    IWA hihihi!!! Ja wlasnie bylam w sklepie gdzie maja rzeczy 9fashion :))) a rurki kupilam Bebefield :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ale fakt, super rzeczy ;] narazie kupilam to co mi niezbedne czyli spodnie :D ale w przyszlym miesiacu cos innego zakupie. Moj gin wczoaj nie wzial w ogole kasy za wizyte ani za USG:shocked: wiec stwierdzilam, ze te spodnie to mus! :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    a mezowi kupilam sznorowki :p hihihi zeby nie bylo, ze o nim nie pamietalam :P haha
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hehehehehehehe dobra jesteś Trisha hehehehehehe
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    rzeczy z 9 fashion bardzo polecam - świetne jakościowo, no i te fasony - nowoczesne, modne, ładne - kobieta w ciązy czuje się na czasie. ;))))))
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ooo tak, to mi sie przyda przy tych moich melancholijnych nastrojach :D
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Trischa poczekaj - w II trymestrze będzie lepiej - kobiety wtedy czują się dobrze - lepiej, są silniejsze, mniej śpiące i wogóle fajnie, ładnie wyglądają. A wtedy trzeba to wykorzystać, zakupić sobie coś fajnego, powychodzić gdzieś do ludzi, z mężem itd. wykorzystać na maksa, bo później będzie gorzej (przez jakiś czas) ;)))))):wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    no! cale szczescie, ze dodalas "przez jakis czas" :P
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Antosia powtarza słowo MAMA :) raczej nie przypadek bo patrzy na mnie i mówi MAMA!!!!!!! Dzika radość !!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeDec 11th 2009 zmieniony
     permalink
    BRAWO!!!!!!!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
    a ja lecę do domu :)
    miłego wieczoruuuu!!!
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    :cheer: pieknie!!
    --
  1.  permalink
    kurde Pati odezwij sie co z małym
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    PATI ,DAJ ZNAC co u was..Dobry WIECZòR..
  2.  permalink
    jestem...
    zadzwonilam na pogotowie...po krotkim wywiadzie padla decyzja ze to nie nagly przypadek i ze ktos do mnie oddzwoni....nie minely 3 minuty...zadzwonil lekarz...wypytal dokladnie co i jak...po czym stwierdzil ze mam isc do przychodni...jeszcze dzis wieczorem albo jutro z samego rana...powiedzialam ze od przychodni dzis zaczelam i tam kazali mi dzwonil na swine flu line...to on zapytal czy chce aby on dla mnie tam zadzwonil i umowil wizyte...odpowiedzialam ze bardzo prosze...2 min pozniej tel i godzina wizyty na 40 min pozniej :D.... lekarz zbadal Minika i powiedzial ze nie jest w stanie okreslic czy jest to swinska grypa czy infekcja gardla...poki co dal najpopularniejszy lek w Uk czyli paracetamol....no i penicyline...do poniedzialku mamy poczekac i obserwowac malego...jak bedzie nadal jak jest w poniedzialek to mamy przyjsc ponownie... jak bedzie sie dziac cos powazniejszego to mamy dzownic na out of hours (cos w stylu lekarza dyzurnego) ale przede wszystkim mamy nie panikowac i sie nie martwic...maly teraz spi, bardzo lekkim snem ale spi...antybiotyk moge wykupic dopiero jutro rano...wiec poki co podaje paracetamol i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej...
    --
  3.  permalink
    Agunia no to wielkie swieto dzisiaj...ucaluj Tosie od cioci Pati :)
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Trisha, kontuzje... Hmm, te oficjalne poprzednie były 8 i 11 lat temu, te nieoficjalne, to w ciągu ostatniego roku miałam ze dwa razy.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Pati, a ta penicylina to chyba nie na wirusa?
    --
  4.  permalink
    And- wspaniałe wieści :) Słowo "mama" rzeczywiście rozczula chyba najbardziej :)
  5.  permalink
    Powiedzcie- fajny? niefajny?
    dfs

fgds
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Mi się podaba:) Nawet bardzo. Ja lubię biel, a ten zestaw wygląda na wygodny.
    Aga, jak się mama czuje?
  6.  permalink
    Agi- mi się też biel podoba- ale niestety nie jest wskazana przy moich dzieciach-kocmołuchach. :confused:
    Jeśli się zdecyduję to na trochę ciemniejszy kolor - ale nie ma fot we wszytkich odcieniach- sa tylko wzorniki... :/
    A mama- Hm... Jest trochę lepiej... No ale rewelacji nie ma...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wielkie święto bo Antosia nie mówiła sylab wcale... żadnych "ba-ba czy pa-pa" czy innych :) A tu patrząc mi prosto w oczy rozkoszne MA-MA i śmiech w głos :)

Pati trzymam kciuki by paracetamol zbił temperaturę i penicylina nie była potrzebna!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mebelki super ale zdecydowanie nie białe
    Aga a nie rozważałaś czegoś do rozłożenia do spanka dla gości? może by było korzystniejsze ...
    --
  7.  permalink
    Aga- Antosia nadrabia czas :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ale jest w domu czy w szpitalu?
    Brawa dla Antosi :)
  8.  permalink
    And- rozważałam... Ale doszłam do wniosku, że nie będę przejmowała się goścmi :) Dla nich kupię materac dmuchany i tyle- goście nie nocują u nas jakoś bardzo często... Stwiardziłam,że przede wszystkim to nam mają meble dobrze słuzyć. ;)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A czym one są pokryte? Moze da sie czyścić bez kłopotu?
  9.  permalink
    W szpitalu
  10.  permalink
    Aga- to jest ekoskóra. Napewno czyści się w miarę niezle- tylko wiesz- ja leniwa jestem ... :shamed:
  11.  permalink
    Jeszce takie rozważam:

sfdh

df

zfg
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Zatrudnij Michała:) Ja sprzedaję Oli czas na necie za porządki:) Zasuwa jak etetowa pomoc domowa teraz;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :) z tym spaniem to tak patrzyłam pod siebie hihihi
    Ale materac z pompką kupuj bo szkoda płuc dla gości hihihi

Tosia nadgania wspaniale i zaskakuje nas baaaaaaardzo
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Te pierwsze bardziej mi sie podobają, jakieś takie zgrabniejsze:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    te pierwsze "dzielone" ładniejsze
    --
  12.  permalink
    Agunia- ja też kiedyś patrzyłam "na gości"
    Teraz jestem samolubem :)
    dzięki za opinie , dziewczynki :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :) Wiesz u mnie nie ma możliwości rozłożenia materaca Choć jakbym sie postarała to by sie dało hihi
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Świńska grypa sie kończy, teraz przyszedł czas na KOZIĄ. Ciekawe co jeszcze wymyślą.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.