Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Moja jest za to niczym żmija
    i nie wtraca sie dlatego ,ze kompletnie nie jest na czasie co sie u nas dzieje
    ale za to baaardzo lubi dodawac swoje i puszczać dalej

ja nie ukrywam tego-ja wiem ze nie bede łatwą teściowa
    nie mam charakteru potulnej owieczki która ukocha swoją synową
    będzie miała cieżko
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeDec 15th 2009
     permalink
    aga ja po przejściach z teściową nr 1 , mam zamiar byc jej przeciwnością a czy mi się uda czas pokarze, chciałabym byc jak moja mama a mój mówi że była zajebista.
    Talinka nie przejmuj sie kobieto my tez nie robimy świąt, w tym roku będzie choinka z papierowymi ozdobami i domowymi łańcuchami jak coś bo bombki z zeszłego roku to bardziej brokat przypominaja, na wigilię pierogi, zupa grzybowa i może uda się jakąś rybę zrobić ale nie wiadomo, bez prezentów.To co nad nami wisi do spłacenia to gorzej niż tornado ale chyba oleję to wszystko głeboko bo nie spie po nocach tylko myślę co zrobić żeby wrócić do normy i nie wiem jak a jak bedę tak dalej robic to mi zdrowia braknie, bo już serdycho się odzywa astma daje równo popalić. Najważniejsze że z moim się wspieramy, dajemy wszystko z siebie dzieciom a ze w tym roku jest tak no cóż, może przyszłe będą lepsze pod względem finansów.
    W koncu musi sie ten krater biedy skończyć :) ciesz sie że jesteście sami dorośli i mamie udało się z pracą, nie ma małych dzieci. Będzie dobrze, zobaczysz może powoli i nie od razu ale zawsze. Bynajmniej ja sobie ostatnio tak powtarzam, bo inaczej to człowiek do głowy dostaje.
    Młody z tatą i Jakubem posiadują u Jakuba a ja tu, jutro normalnie o rok starsza, mam zebranie u Jakuba. W niedzielę średniak był na kwestowaniu z pck, pakowali zakupy przy kasach i zbierali kasę do puszek, moje dziecię stwierdziło że po 4 godzinach stania i ciągłego: "pi,pip" ma dość :) ciekawe jakby robił jak ja kiedyś na kasie nawet po 10 godzin :)ale co tam niech zobaczy choć troszke jak to trzeba :)
    --
  2.  permalink
    czesc baby wpadam na chwile...dziecko padlo na kanapie...poczekam az glebiej zasnie i przetransportuje go do wyra.... wieksze dziecko (czyt. Połówek) bawi sie na koncercie Depeche Mode...wspolokator wybyl do swojej kobiety...a ja czekam na kuriera z paczka z PL, ktora miala byc juz wczoraj....mam nadzieje ze niedlugo przyjedzie bo jest w niej moje Cosmo :) a straszna mam na nie ochote....:)

aga w moim domu na slasku nie je sie w niedziele schabowego tylko rosol, kluski, kapuste i rolady :P
    a tak serio to nie zazdroszcze tesciowej...ja z moja na szczescie juz sie "dotarlam" i bardzo sie ciesze ze ja tutaj mam....chociaz poczatki nie byly latwe....:)
    Ciacho no a Twoja tesciowa to juz zywa legenda hihihihi :)
    --
  3.  permalink
    Hoga no i co piszesz ze swiat w tym roku nie bedzie???? papierowe ozdoby o niebo lepsze od kupnych...przynajmniej jak dla mnie...no i czas spedzony razem w bardzo rodzinnej atmosferze (bo nie watpie ze u Was taka wlasnie panuje) cenniejszy od niejednego prezentu....
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Hogatko, to niesamowite, ze potraficie sie wspierac nawzajem. Ja czasem o tym zapominam a to tylko niepotrzebne nerwy :/ W Swietach najwazniejsza jest rodzina, ja zawsze czekam na to, bo rodzina sie schodzi i wreszcie ma sie czas dla swoich bliskich. A prezenty, to tylko zwyczaj..
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Hogatko, to ja jjuz teraz zycze Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, bo jutro mnie caly dzien w domu nie ma wiec nie zdaze ;/ Wytrwalosci i wiary Ci zycze, bo milosc i wspaniala rodzine juz masz :))):flowers:
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    my się z teściową dotarłyśmy nie wtrąca mi się aż tak - tylko czasami się zapomni - he he no i czasami wyjchodzi różnica w tzw wychowaniu i zwyczajach.
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    moje dziecie zaczyna coraz ładniej chodzić - tylko babcia nadgorliwa jej nie chce puścić bo się przewróci :confused:
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    kurcze nadal nie mam prezentu dla męża:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    kup mu cos co jest zgodne z jego zainteresowaniami lub co lubi albo potrzebuje ;]
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    na wędkarstwie się nie znam a zegarka mu nie kupie:)
    --
  4.  permalink
    my w tym roku robimy prezenty tylko dla dzieci (dla Minika i minikowych kuzynow)....dla siebie juz mamy.... bilety na wakacje....:)
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    myślę o bieliźnie crafta lub jakimś fajnym sweterku
    --
  5.  permalink
    kurcze ja tez zawsze mam problem co kupic Połówkowi...wbrew pozorom to wcale nie latwa sprawa....
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    nie musisz sie zznac na wedkarstwie, mozesz isc do takiego sklepu i podpytac obsluge :P sweterek tez fajny pomysl :)) ja lubie mojemu kupowaz sweterki :D
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Patrycja jak Minik???

Trisha najgorsze, że on ma mnóstwo ekwipunku wedkarskiego i nie wiem co juz ma a czego nie - wiec nie chce wtopy zaliczyc i chyba kupie coś z ubrań
    --
  6.  permalink
    aga no chyba mamy mala poprawe....meczy nas katar i kaszel...no i biegunka ale juz nie tak ostra jak w poprzednie dni... teraz sobie smacznie spi a ja sie coraz bardziej wkurzam na tego kuriera...cos kurde nie mam do nich szczescia....mam nadzieje ze jednak dzisiaj przyjedzie...pisalam maila do biura do PL i napisali ze dzisiaj bedzie i ze przepraszaja za opoznienie...no ale jest godzina jaka jest...a ja chce moje cosmo...:)
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    ech kurierzy przed Świętami już tak bedzie
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    czy wszystkie seriale oglądacie?????? pusto tu jakoś?
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    czesc dziweczyny:smile:
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    ooo Alexio co u Ciebie jak sie masz?
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    spóźnione życzenia i uściski dla Amelki:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    ok muszę męzowi kolacje zrobić bo bidulek dopiero z pracy wrócił
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    dzieki za zyczonka:smile:
    od soboty ciagle jacys goscie i nie miałam czasu tutaj wpasc a w sumie impreze dopiero robimy w drugie swieto:wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki,mòj M ,tez ostatni ma duzo pracy,wròcil niedawni i je kolacje...
  7.  permalink
    hej alexi i ewa...:) co tam u Was???
    ja uciekam pod prysznic coby wojewodzkiego ogladnac juz w pizamce :) zagladne jeszcze pozniej....
    kurcze strasznie dziwnie mi tak samej w domu...
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    oszalały kobiety 147 postów który nie ma mowy abym nadrobiła :(( nie poczekałyście na mnie wrrr
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeDec 15th 2009 zmieniony
     permalink
    Trishia buziaki dla Amelki i dziękuję za zyczenia :)
    Talinka ja mam juz tylko tych moich trzech łobuzów i właściwie odkąd mama zmarła to już nikogo, ojciec się dziwny zrobił i jak mi próbował ostatnio dyktowac jak ma żyć i mówic ze jak tego nie zrobie to nie będzie do mnie jeździł, bo mu pies nie dał się wyspac, mały nabałaganił a ja nie raczyłam pozprzatać bo on wpada na jedną noc i same takie bzdury to nawet do niego nie dzwonie , dlatego wiem, że my mamy tylko siebie i staram się, żeby nasze kłopoty nie namieszały, bo wiadomo albo jak nie ma kasy to nie ma związku albo jeszcze nas zbliży taka walka z tymi przeciwnościami. U nas na szczęście jest ta druga opcja. A mi też się podoba taki inny pomysł na choinkę, będą dzieła Jakuba bo dla mnie jest mistrzem w origami, takie cuda robi że szok a młody nie potrzaska :)szkoda mi Jakuba ze nic nie dostanie choć kombinuje i ,może dostanie to co już rok temu miało byc czyli podłączony net( o ile uda mi sie wybronić od odłączenia bo mam zaległośc) a Hubciowi wystarczy mały drobiazg widziałam taki mały traktorek za 10 złotych w kiosku :)Przyjdą lepsze czasy to będziemy mogli sobie pozwolic na więcej, choc ja wiem że moim panom dużo nie trzeba do szczęscia i bardzo dobrze.
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Pati jak mój w domu to ja bym zasnęła na siedząco a jak go nie było to spać nie mogłam, bo tez mi tak jakoś dziwnie :)ale dobrze tak czasami odetchnąc
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    I o wilku mowa jak go nie ma mam kompa dla siebie a tak juz mnie wygania bo dzis pozwoliłam mu pograć :)
    Buziole kobiety i nie skrobcie za wiele

I co nie kupił mi żelatyny dziabąk jeden no:) i za karę musi lecieć do sklepu , bo ja sobie gotuję galaretkę z nogi kuraka :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    VEVE ,nie daje mi siedziec ,przy kompie,tylko ciagnie do globusa,zeby jej opowiadac ,co gdzie...
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    a ja siedze przed kompem i czytam bo moj M gra sobie w bilarda na necie :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    ja mam jeszcze chwilkę bo mój poleciał do sklepu, nie ma jak skleroza w wieku 30 lat, niestety trzeba się nachodzić
    --
  8.  permalink
    a ja tez siedze ale zaraz zmykam do wyrka
    jak M skonczy jesc ostatnie gołąbki to moze go dzisiaj wpuszcze pod kołderke
    --
  9.  permalink
    btw gołabki sa dzisiejsze a nie te co były jak wracał :)
    --
  10.  permalink
    a ja jestem ciekawa jak Połówek sie bawi...pewnie w najlepsze...jak dziecko czekal na ten koncert...bilety kupil pol roku temu i dni odliczal...:) mnie tam muzyka depechow nie kreci a nie powiem przydal mi sie wieczor tylko dla siebie i tylko ze soba...bo o dziwo i mlody wspolpracuje i spi od godz. 18....dobrze ze spi...znaczy sie tak mi sie wydaje...zdrowieje znaczy sie...
    --
  11.  permalink
    Ciacho a myslisz ze jest opcja dostania chocby gryza takiego golabka???? mmmm ja robic takowych nie potrafie...cierpliwosci mi brak i zawsze sie rozwala...a lubie bardzo...bardzo...:)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    czasami trzeba od nich troche odpoczac:wink:
    ja to czasami mam za duzo tego odpoczynku hehe
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ide spac dobranoc
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja lubie golabki z sosem pomidorowym, chyba sobie zrobie,bo smaka mam...tylko ze tu kapusta mala ...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kobitki,do jutra bo M ma chyba@ ,jakis zly strasznie ,zaraz go opierd...zeby sie wyzywal w pracy a nie w domu...
  12.  permalink
    ewa no tutaj kapusta tez mala.... ale taka w rozmiarach maxi mozna kupic w tureckich sklepach...tylko nie wiem czy u Was takowe sa... :/
    --
  13.  permalink
    ok ewa i alexi dobranoc...
    juz dzis chyba sie nie doczekam mojego cosmo....buuuu...
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    eh cisza tu i spokój ehh a Ja siedzę na necie bo męża nie ma w pracy, mała gada w łóżeczku a do sprzątania w mieszkaniu mam lenia wielkiego
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    chyba juz dzis za pozno Pati :(

ja czekam az wroci M :) libido chyba wraca :P
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja sobie czekam na nie wiadomo co ......... idę sobie zrobić 3 herbatę pod rząd wrrrrrrr
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    oglądam sobei przepisy na internecie podesłane przez ludzi i aż mi ślinka cieknie ehhh
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    idę zatem też z neta bo wszystkie poszły sobie ehh
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ja ogladam CSI :D
    --
  14.  permalink
    wlasnie przyjechala paczka a w niej same pysznosci....:) i moje cosmo...tak wiec dziewczyny nie obrazcie sie ale ide zasiasc w kanapie i zrelaksowac sie troche...:)

dobranoc
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.