A ja dziś wysprzatałam, bylismy na spacerku z Hubim oczywiscie wszyscy sie na nas dziwnie patrzyli, ale młodemu pasowało, uwielbia robić slady A jutro do racy ale tylko własciwie 3 i poł dnia bo w wigilie podobno o 11 szef wygania do domu( jak by nie mógł wolnego zrobić skoro u nas same kobiety)
Ja dzisiaj przesiedziałam dzień w domu... prasowałam wszystko co miałam do wyprasowania zaległego ale kuźwa kolejne kupki się uzbierały po tym co poprałam ehhh - załamka :(
Przygotowałam sobie poza tym ciasto na pierniczki, które będę jutro piekła z dziewczynami :) ale będzie bałagan coś czuję :)
Lady ja tez poprasowałam a w łazience i na suszarce w pokoju Jakuba juz kolejna tura, nie mówiąć ze w łazience już sie zbiera na kolejne pranie wrrr a ja nienawidzę prasować
Hej Ewa ,u nas ok ,jestem w trakcie sprzątania po malowaniu mieszkania Wigilie jemy w domu we trójke ,potem odwiedzimy moich rodziców któzy mieszkaja kilka bloków dalej i moze teściów,zobaczymy w pierwsze swieto zawsze zbieramy sie u rodziców M a w drugie odwiedzamy chrześniaków
hej baby... Ciacho na szczescie ja nic nie musze gotowac....znaczy sie hmmm mamy ugotowac ziemniaki na wigilie...:D nie ukrywam ze baaardzo cieszy mnie ten fakt... jutro wybieram sie po prezent dla Minika... znaczy sie od mojej babci, ktora wyslala pieniadze a my mamy cos wybrac.... mamy na oku taka skrzynie na zabawki .... a tak poza tym mialam dzis u siebie i mam jutro i w srode 3 minikowych kuzynow... :D grupa wiekowa 2-8 lat :) i jak tu sprzatac przed swietami hihihi :) ale se wymowke znalazlam co???
HEJ BABOLKI ja szykowałam ciacho rybke i salatke na wigilie firmową - reszte przywiózł catering - ale juz mam za sobą i z głowy - było całkiem sympatycznie ale poza tym ani za mną ani przede mną - niby posprzątane mam w domu ale moje dziecie szybciej robi swoje porządki niż ja sprzątam:) no i nie wiem czy uda nam sie jutro wyjechac czy pojutrze
no to ja jedynie co mam to prezenty z głowy.jeszcze nawet zakupów nie zrobiłam wiec chyba jutro sie wybiore sprzatac nie musze bo ja mam na bieżaco porządek Dzisiaj Pitowi dokupiłam w Empiku bajke na dvd Reksio i ksiązeczke jakas taka dzieciecą
czesc dziewczyny u mnie dzis dotarl karp i moj M z mama go robia a ja sprzatam jutro reszta zakupow bo w drugie swieto robimy impreze roczkowa wiec trzeba cos przygotowac...
Cisza tutaj widzę! Witam - ja też w wirze prac przedśiątecznych, a pozatym mam dzisiaj fryzjera hehehehe co by na bóstwo się zrobić hihihihihi Czasu na wszystko brakuje, po Świętach pewnie znowu nas będzie więcej !!! Ja już pewnie nie zajrzę także życzę wszystkim WAM (zwłaszcza tym koleżankom które nie mają dostępu pod wykres)
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Całość życzeń dla WAS zawiera w sobie jeden z ulubionych moich wierszy Ks. Twardowskiego:
"Pomódlmy się w noc betlejemską."
Pomódlmy się w noc betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania By wszystko nam się rozplątało, Węzły, konflikty, powikłania.
Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki
I oby w nas złośliwe jędze Pozamieniały jak owieczki A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki
By anioł podarł każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego Kładąc na serce pogmatwane Jak na osiołka-kompres śniegu
Aby się wszystko uprościło, Było zwyczajne, proste sobie, By szpak pstrokaty, zagrypiony Fikał koziołki nam na grobie.
Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska cichych, ufnych, Jak ciepły pled wzięła na ręce.