Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 26th 2009
     permalink
    a ja krupnik gotuje ,bo VEVE CHCE ...chyba makaron babci jej sie znudzil..
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja nie gotuję dzisiaj nic... zaraz wsadzę kurczaka w piekarnik i będzie "do rączki" Albo się czymś podtrułam (ale dziwne że tylko ja) albo najprościej przesadziłam wczoraj... Zjadłam właśnie kromeczkę z masłem ale jest mi bleeeeeeeee strasznie

Hoguś ja jestem po prostu zmęczona ... i marzy mi się urlop
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    wczoraj w nocy przeczytałam "powroty nad rozlewiskiem" a teraz czytam "miłość nad rozlewiskiem" ... jak ja uwielbiam takie książki co same się czytają! Dzieciaki grają w eurobiznes ale obiecałam im dziś scrable... nie chce mi się :/ moze jeszcze jakoś z tego wybrne hihihi
    Ja chcę jakiś otwarty sklep i nie wiem suchary czy pieczywo ryżowe :/ Jestem głodna!!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    pojawiam się na chwilkę :))
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Agunia wiem, ja przy dwójce marzę o takim tygodniu gdzie by nikogo w domu nie było, wreszcie bym się wyspała i nadrobiła książkowe zaległości i doskonale wiem co czujesz a ty masz przeciez pokaźną gromadkę.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ehh ale kochana gromadkę :)
    Jestem w połowie "Miłości...." dziś ją chyba skończę choć juz mnie wszystko boli a najbardziej oczy. Nawet przysnęłam na kilka minut więc jestem rześka hihi Mój mąż poszedł mi na CPN i kupił pieczywo ryżowe i nim się "przetarłam" na tyle że zjadłam kurczaka ale dalej mi ciężko ... Nie chcę nic głośno mówić ale chyba odezwały się u mnie wrzody... już od jakiegoś czasu cierpię po bigosie czy majonezie a teraz doszło wiele innych "zakazanych" produktów no i mam za swoje :(
    Po świętach (po tych wolnych dniach) idę do ortopedy :/ kości mnie bolą bardzo bardzo i coraz bardziej i nie dam się spławić :/ mam dosyć przepłakanych nocy i sięgania po ketonal który nie pomaga wrrrrrrr
    Dziewczyny ja się sypię:( i to coraz mocniej
    Ehh święta mnie nastroiły jakoś tak melancholijnie ... przypomniały mi się Wigilie z dzieciństwa i ta zeszłoroczna z moja mamą... ehh mazgaje się jakoś dziwnie -> tak jak pisałam starzeje się
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez zagladam,bo VEVE juz padla,nie spala dzis popoludniu...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    AND ,BòLU kosci nie zazdroszcze,moja mama strasznie cierpi..
  1.  permalink
    Jak tam kobitki? Świętujecie jeszcze?
  2.  permalink
    nieeeee
    my juz w miare posprzatane mamy i czekamy z niecierpliwoscia na jutro
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja juz po swietowaniu mielismy dzis gosci na roczkowej imprezie wszystko juz posprzatałam sama bo M padł;)
    wszystko szybko przeleciało nawet mi sie jesc tego wszystkiego nie chciało...
    w wigilie to sie prawie poplakałam bo mi wszystkie włosy wypadly i nawet nie chciało mi sie do lustra patrzec:((

dobranoc
    --
  3.  permalink
    alexi a wogóle jak sie czujesz? włosy odrosną! jeszcze łądniejsze zobaczysz,nie martw sie kup sobie taka ładną chustke ,żeby Ci nie było przykro.Mam nadzieje ze to jedyny objaw uboczny chemii...
    a jak Amelka po imprezie zadowolona z prezentów?
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 27th 2009
     permalink
    ALEXI,eeee wlosy odrosna, glowa do gòry ,DZIEN DOBEREK, jeju jaki wiatr ...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesc baby
    jak tam po swietach? u nas dzisiaj trzeci dzien swiat - imieniny mojego taty wiec kolejny zasiad. mowiac szczerze juz mi sie to znudzilo, a tu nawet na spacer nie ma jak wyjsc gnatow rozruszac bo caly czas pada i silny wiatr...

Alexi wlosy odrosna, najwazniejsze zebys pokonala chorobsko. wrzucisz nam jakies foty urodzinowe Amelki?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    No i po swiętach
    Alexi odrosną zobaczysz oby chemia pomogła a jak ją skończysz to wróca i włosy. Przyłanczam się do AniM i też chcę fotki.
    U nas dziś sucho i nie ma wiatru więc panowie wybyli na spacer.
    U mnie jedyny plus świąt to,to że nadrabiam zaległości w spaniu i śpię do 10-10:30 :) teraz dopijam kawke troszkę ogarnę dom i poćwiczę . Potem musze doprowadzić się do porządku, namalować urodę i mój ma mi fotki zrobić takie żeby do cv się nadawały :)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    czesc kobiety wkoncu ostatni dzien lenistwa i obzarstwa
    wiem ze włosy odrosna ale sam fakt jak sie widze w lustrze to mnie odrzuca kupiłam sobie fajny turban na glowe bo nie wyszlabym inaczej do ludzi...ogolnie dobrze sie czuje zobaczymy jak w sylwestra bedzie...

jak tylko zrzuce foty z aparatu od brata to wam tu wkleje, Amelka zachwycona bo lubi jak jest duzo ludzi w domu dostala wozek do lalek rowerek i konia spiewajacego no i kase nawet w kosciele była grzeczna:smile: tylko ostatnio pospac nam nie daje o 6 pobódki robi a jak załozyłam pierwszy raz chustke to sie smiała ze mnie:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    eloł :)
    a ja jutro do pracy..... ach :D
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam po Świętach laski!
    No niestety jutro do pracy :((
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja dostałam pierwszą rentę 24.12 :D 1271 zł !!!!!! :surprised::cool:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    To super Talinka!:cheer::clap:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a my kisimy w domku,VEVE spi...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja juz tez sie dotoczylam do domu od rodzicow...
    dzisaj pekam bo sie pokusie nie oparlam i sie na maxa obzarlam, espumisan w ruch poszedl :devil:

Talka no to super wiadomosc no i wysoka ta renta, moj tato jest kaleka po powaznym wypadku ponad 20lat temu i ma duzo mniej, zreszta u mnie w miescie taka stawka jest za 9-10h pracy dziennie.
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 27th 2009 zmieniony
     permalink
    no ja tez wpadam poczytac ,ale cos tu psciutko...robie frittate z cukiniami ,cebula i parmezanem ,dla M...my nie napychalismy sie w swieta....
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja w swieta tez sien ie objadalam ale dzisiaj nie oparlam sie pokusie i wrabalam sloik grzybkow marynowanych, ponad pol sloika sliwek z octu i talerz flaczkow... peeeeekam
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: moj tato jest kaleka po powaznym wypadku ponad 20lat temu i ma duzo mniej, zreszta u mnie w miescie taka stawka jest za 9-10h pracy dziennie.
    Aniu mój mąż pomimo tego że choruje od dziecka i przepracował (z chorobą) 14lat to ma niewiele więcej niż renta socjalna :confused:
    Ale generalnie renty rodzinne są wyższe i ja ponad 6lat temu miałam też ponad tysiac (miałam po tacie i najpierw była dzielona na mnie i brata a potem tylko ja)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Po rewplucjach wczorajszych z brzuchem jest dzis dobrze - ale zaopatrzyłam się już w ranigastr i rapacholin więc może nigdy więcej takiego samopoczucia hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi na szczescie pomaga espumisan, swiuetny jeste ten EASY, w saszetkach na jezyk co to sie wysypuje. pol godziny i ulga sie robi
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a teraz zamiast wiadomosci proponuje Wam spiewajacego Krzysia. a na deser wigilijne wyczyny z gitara elektryczna :) zwroccie uwage na mimike mojego syna,w kogo to poszlo :tooth:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehehe REWELKA !! Uzdolnionego masz Syna:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    rewelacyjny Krzysko:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    fajna landrynka :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    sliczna...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cześc kobiety. Alexi :hugging: nie martw się bardzo, ani sie obejrzysz a będą z powrotem. Ile jeszcze zostało kroplówek?
    A córa jak modelka :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    tego mi jeszcze nie powiedzieli ale musze sie dowiedzec w sylwestra
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a tak w ogòle to gdzie idziecie na sylwka? my do sasiadòw na parter he...
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    my siedzimy w domu niestety bo rano mam chemie a wieczorem maja przyjechac tescie i moj brat ale chyba moj M bedzie z nimi tylko siedzial
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    My chyba pójdziemy do znajomych ale nawet to nie jest pewne. Pobawiłabym sie gdzieś, upiła w 3 d i wróciła do domu nad ranem a potem spała do 1 no ale cóż, matce nie wypada ;)
    Alexi, beznadziejnie z tą chemią tak w samego sylwestra :/
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ,ja tez ,dlatego chcialabym leciec W lutym ,do PL SAMA,VEVE zostawilabym z mama a z siostra POSZLABYM W TANY...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A tam masz jakiś fajnych znajomych?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA,mam sporo kolezanek i utrzymuje kontakty na skypie,ale w tany poszlabym z siostra ,bo ona zna knajpy na czasie...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ale tam na miejscu, we Włoszech. Włosi chyba trochę trzymają ze swoimi, nie?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    wiesz ,ja nigdy tego nie odczulam,zawsze bylam mile przyjmowana i mam duzo kolezanek wloszek i polek tez...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    to dobrze :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ,ja generalnie jestem otwarta i gadula,latwo nawiazuje znajomosci...
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hej hej po Świętach - wpadłam na chwilke bo córcia śpi a mąż leży do góry nogami po kolejnym spotkaniu z rodziną - tak jest ja k sie odwiedza rodzinne strony co kilka mcy:)

Alexio super wyszliście na fotce - a Amelka jaka pannica i jaka ona wysoka się wydaje?? na jaki rozmiar ubranka kupujesz?
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No widzisz Ewa, a o mnie często mówią, że na pierwsze wrażenie wydaję się taka nadęta damusia; nikt by mnie tam pewnie nie zaakceptował ;) Ty to faktycznie wydajesz się taką po prostu otwarta osobą.
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    nie wiem jak Wy ale ja musze zgubić po Świętach z 3 kg
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No ja mam 3 na + i od jutra planuję ścisły post. Brzuch mam nadęty jak balon :/
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    ha ha - ja też i czuje sie ciężko:confused:
    --
  4.  permalink
    Heloł :)
    Aniu- usmiałam się z Krzysia :)
    Alexi- słodka córeczka! I jaki śliczny kapelutek :)
    Ja dziś nie narzekam na ciężki brzuch. Miałam trochę gimnastyki- składałam z mężem meble :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.