witam was ale nas dzis zasypało ze sie z domu nie chce wychodzic, drogi białe i jedna kobita skasowala auto przed moja brama dobrze ze nam nic nie zrobiła tylko troche o slupek sie otarła....
mam jakas nerwice M mnie wkurza coraz bardziej....
ja lubie wszystkie herbaty tak szczerze mówiąc...może dlatego wogóle nie pije kawy dobranoc dziewczyny,u mnie juz standard ,że zasnełam o 21 z młodym i teraz sie obudziłam
Witam porannie! Pierwszy raz słyszę, że te cukierki nazywają się lentilki :) Nas też troszkę przysypało. Wczoraj mój M ze strażakami robił lodowisko na boisku szkolnym, a chyba gdzieś mam łyżwy. Poszłam tam z Miką i ktoś oczywiście rzucił petardę, dobrze że była na smyczy, bo by mi zwiała. W Sylwestra musiałam zapodać jej persen, bo bidna nie wyrabiała.
Ale tragiczna nocka za mna! obejrzałamw nocy drogówke i jakis inny policyjny program bo dziecko wyjca właczyło nie wiadomo dlaczego i dzisiaj z lekka jestem zgon mam nadziejej ze odespie w południe a tak wogóle to czesc wszystkim
Ja mimo, że przespałam całą noc, to i tak ledwo rano się zwlokłam z łóżka. Najbardziej mnie przeraża myśl, że przede mną 3 weekendy ze szkołą i sesją w tle.
Czesc dziewczyny :) Ja wczoraj ostatecznie pożegnałam mieszkanie, które wynajmowaliśmy- zabarałam ostatnie kwiatki i oddałam własciecielce klucze. Ufff :) Strasznie sie cieszę :)
Dziewczyny ja ręce już załamuję ... nie wiem co robić, wydaje mi się, że nie jest dobrze z Juniorami. Mimo humoru i apetytu ten cholerny kaszel ich dalej męczy no i nie ustępuję katar. Czy to nie za długo już trwa?
No już niedługo. Cieszę sie, bo bez kuchni dziwnie się żyje. Co prawda jest u mamy- więc tam jemy obiady ale jak juz przyjdziemy do siebie to ciągle wymyslamy co bysmy zjedli. I wieczorami w TV tez bezczelnie coś gotują i jedza ;) Dzięki Izuniu- mieszka nam się swietnie, chociaz jeszcze wciąz jesteśmy "niepoukładani". Czekamy na drzwi :/ A z mamą dużó lepiej :)
Izuniu.... MOze jakas kontrola by się przydała? Wiem, że się martwisz... Hania łaskawie wczoraj zjadła conieco po tygodniowej głodówce . Mam nadzieje,ze to jakiś przełom... Ścięło ją strasznie to choróbsko
Aga ja dziś dzwoniłam do przychodni, ale nie ma naszej pediatry. A wierz mi, że ja już nie mam ochoty chodzić od jednego do drugiego. Wiesz co jeden to inne leki i inne leczenie. Nasza będzie jutro.
Izunia musi być dobrze,nie ma innej opcji ,trzymam kciuki za kontrole mi dziecko dzis znów sceny urzadzało i w sklepie i naklatce schodoej ,jak weszłam a raczej wniosłam go pod pachą do domu to tak misie rece trzesły ze nawet odpisac na sms nie mogłam no ale trudno-ukrócone ma troche to sie bedzie jakis czas buntował a ręka swędziała mnie niesamowicie
miała mnie odwiedzic szwagierka ale chyba nie dotrze za to koło 18 mama z tata przyjda do mnie a ja jade do centrum handlowego wywołac zdjecia i ogóle odstresować sie
A ja postanowiłam zmienić fryzjerkę. Bardzo lubiłam moją i chodziłam do niej od lat- no ale nie chce mi się teraz specjalnie jeździć do innego miasta.. Poszłam wczoraj no i ... w sumie jestem bardzo zadowolona- ale cena mnie wbiła w fotel! Mam krótkie włosy i robię baleyage jednokolorowy. Zawsze płaciłam 100 zł a wczoraj- 170! No szok normalnie
Bry Izunia jesli maja katar to kszel też może być, zresztą jak skontrolujesz to lekarz powie czy ten kaszel to po prostu jeszcze oczyszczanie organizmu( bo może sie nawet do 2-3 tyg utrzymywać) czy po prostu trzeba doleczyć, może jakieś nebulizacje by pomogły na kaszel. Aga a ja znalazłam tańszego fryzjera na długie włosy dwa kolory to zawsze kupę kasy dawałam a teraz za 100
Bosze Hubcio lata i spiewa na całe gardło znowu ani myśli spać choć już go wymęczyłam na spacerze:) ciekawe może za godzinkę na duzym misiu zaśnie, bo ja bym chciała poganiać i pognić troszkę :)
niech ten dzien sie juz skonczy!!!! moja klasa wyprowadzila mnie z rownowagi dzisaij. cisnienie tak mi skoczylo ze i kawa niepotrzebna... a jeszcze moja kuzynka dzisiaj sobie przypomniala ze jej dzieciak ma sprawdzian jutro i musi powtorzyc wrozdzialy i ma zaraz przylezc, alez mam ochote normlanie.... zwlaszcza ze to takie dziecko z serii niewyuczalnych
Aga ja za kolor i sciecie place 90zl. balayage na dlugosci jak Twoje to u nas 120zl takze Twoja stara fryzjerka calkiem tania byla :
Iza a inhalacje robicie? u nas Krzys zatkany nos zawsze miewa dlugo, kaszel nawet po miesiacu miewal ale teraz inhalacje mu pomogly i szybciej przeszedl
U mnie w pracy kiepska sytuacja. Szef pozwalniał serwisantów i montażystów, powiedział, że jak będzie jakiś wyjazd to będzie dzwonił. Bo sprzedaży praktycznie nie ma wcale, więc się zastanawiamy kiedy i z nami porozmawia. Wolałabym mieć tę rozmowę za sobą. Płakać jakoś szczególnie nie będę, no ale zawsze to kasy mniej no i budowa się opóźni
Firma sprzedaje solaria, oprócz tego prowadzi kilka salonów. Ruch w solariach po całej kampanii antysolariowej zmniejszył się bardzo, a sprzedaż to już w ogóle upadła. Chociaż mamy na magazynach tego pełno, to i tak nie wiemy czy szef nie zamknie firmy.
Dzięki tej całej kampanii przekonałam się jak tv potrafi ludziom zrobić pranie mózgu. Nie twierdzę, że opalanie jest zdrowie i że nie szkodzi w ogóle. Za całą kampanią antysolariową stoi ponoć koncern, który produkuje kosmetyki L'oreal. Teraz popularne będą kremy z filtrami i super bronzery. I nawet program Drzyzgi o solariach był zakłamany. Wszystko można nam wmówić.
Ja się ta akurat zgadzam z tą kampanią... dla mnie solarium to ingerencja w organizm. Dosyć nam psuje zdrowie zwykłe słońce... czy musimy jeszcze niszczyć się sami?