Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    podobnie jest z wieloma innymi przyjemnościami :)
    Czas zbierać się do domu.
    --
  2.  permalink
    Miłego popołudnia kobietki. Ja pewnie będę się dzisiaj uczyć, bo czas najwyższy.
    --
    • CommentAuthoraga976
    • CommentTimeJan 7th 2010
     permalink
    Hej hej

Wy tu o jedzeniu ..... ratunku kobiety waże 75kg - dajcie mi szybko skuteczną dietke bo masakra po Świętach wrrrrr

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    mam mega doła
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Madziarynka: podobnie jest z wieloma innymi przyjemnościami :)

oczywiście... :) szczerze powiem - nigdy nie korzystałam z solarium i nie zamierzam zacząć :)

eee Aga- ja ważę 15kg więcej :wink:
    --
  3.  permalink
    a ja nie jestem przeciwniczka solarium-oczywiscie w granicach rozsadku
    chodze soie czasem dla poprawienia nastroju lub zeby ludzi nie straszyc bo mam tak jasną karnacje ze wyglądam czasem blado-zielono
    byłam z młodym na sankach-pół drogi jechał a pół musiałam go niesc
    krzyż mi wysiądzie chyba
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ja polecam diete protal. na forum jest watek a ja sluze wszystkimi materialami od ksiazek przez przepisy az po odpowiedzi dukana skopiowane z innego forum :D
  4.  permalink
    ja tez polecam:)
    dzisiaj lentilki już nie kuszą...wszystko wraca do normy
    mam ochote na sok z kapusty ,chyba pojade do Piotra i Pawła bo tam zawsze jest
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talinka ja dla zdrowia chodziłam do solarium tak na 4 minutki- chodzi mi o zatoki, jak mam je wysuszać kwarcówą czy innymi sposobami to wolałam 2x tygodniowo poleżec i podobnie jak Ciacho mam cerę białą jak mąka to bynajmniej wygladałm zdrowiej, bo tak mnie szlak trafia jak każy pyta czy ja chora bo blada a ja zawsze taka byłam :) bardziej szkodliwe jest dla tych lasek i panów co po 30 minut nawet co drugi dzień chodzą,
    Ja dzis też mam jakis dzień do bani dobrze ze juz sie kończy
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja sie nie moge wyciszyc dzisiaj, tak mnie nosi ze szok, mezowi sie dostalo i dzieciom tez

co do solarium to ja mialam przez lekarza dermatologa zalecone co tydzien na 5-7min skoczyc bo mi sie wrzody straszne robily zima i chodzilam na dogrzanie, na zatoki tez pomagalo.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Oddaj mi trochę energii Ania:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: ja sie nie moge wyciszyc dzisiaj, tak mnie nosi ze szok, mezowi sie dostalo i dzieciom tez
    to tak jak ja :/ nawarczałam na męża nie wiem nawt o co ale teraz nie odzywa się do mnie i jest sfochany a mnie szlak trafia :/ Kubie się dostało mocno i w ogóle mam dosyć wszystkiego
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja jutro musze 2 choinki obskoczyc - jedna u mnie w szkole dla dzieci pracownikow na 16.30 a na 18 u Gabrysi. mialo nie byc przebierania u mlodej a tu sie okazuje ze dziewcyznki przebieraja sie za wrozki, krolewny, elfy. ciekawe skad ja mlodej kostium wytrzasne... no nic pojdzie w weselnej kiecce i tyle, nie bede po wypozyczalniach na godzinna dyskoteke ganiala
  5.  permalink
    tą weselną to miała taką ksieżniczkowa wiec pewnie ze moze isc!
    a co do dnia to ja tez taki miałam beznadziejny
    i niestety musze atakowac znów jakimis gripexami bo czuje ze mnie znów cos bierze
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho no tej bialej to jej nie zaloze. cala jest odkryta a zreszta szkoda mi jej na szkolna dyskoteke. ja ja odrobine udrapowalam przed weselem i licze ze moze za rok komunie w niej obskoczymy tylko doszyje jakeis rekawki ;-)
  6.  permalink
    ja na każda impreze szkolna byłąm księżniczka ,wrózka czy cokolwiek to miało byc
    mielismy suknie ślubną mojej mamy siostry i przerobilismy ja włąsnie na taka ksiezniczkowa
    tak długo służyła póki sie nie popruła:)
    --
  7.  permalink
    Witam porannie!
    Mój tato wczoraj do szpitala trafił. Podali mu kroplówkę i wypuścili do domu. Lekarz stwierdził, że przyczyną jest silny stres i przepracowanie.
    A mnie z tego stresu głowa i brzuch boli, brałam persen, ale to na chyba na nic.
    Co do solarium to też pójdę raz na jakiś czas, co by promieni nałapać i koloru. Chociaż ostatni raz w maju byłam, jak szliśmy na wesele. Mimo, że nic za to nie płacę, to mnie nie ciągnie.
    --
  8.  permalink
    czesc
    oj to mnie by ciągneło ,jak jeszcze za darmo
    Madzia to tata może teraz troche zwolni tempo ,niech pomyśli troche o swoim zdrowiu
    --
  9.  permalink
    Już ja dopilnuję tego żeby mu było lżej w pracy. Bo najstarszy jest, a najwięcej musi dźwigać. Pracuje u mojej siostry teścia, więc dzisiaj jej nagadam.
    --
  10.  permalink
    Zawsze był sobie sam szefem, bo prowadził firmę budowlaną, a jakiś czas temu stwierdził, że to już nie dla niego, że woli w ciepłym pomieszczeniu i na spokojnie pracować do emerytury, a tu masz... No ale nic, nie ma co "płakać nad rozlanym mlekiem". Niech wypocznie sobie na zwolnieniu, o ulgę w pracy my mu się postaramy, mama ma iść do lekarza co by się dowiedzieć jakie ewentualnie badania może jeszcze zrobić, to zabierzemy go do prywatnej przychodni. I wypadałoby jakiś biovital czy coś kupić.
    --
  11.  permalink
    o tak witaminy dobry pomysł,a siostra może tez nie wie ale jej łatwiej tesciowi będzie słówko szepnąć
    faktycznie lepiej weźcie sprawy w swoje ręce,skoro tata już wylądował pod kroplówką to nie ma żartów musi zwolnić tempo i inni także powinni o tym pomyslec-mam na myśli np szefa
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeJan 8th 2010
     permalink
    Witajcie na kawie dziewczyny :)
    Madziu tato odpocznie chwile i dojdzie do siebie :)
    --
  12.  permalink
    Tak, szef to dobry człowiek i na pewno pomoże, no jakby nie było to prawie rodzina, w końcu każde święta nawet razem spędzamy. Tacie należy się odpoczynek, jeszcze muszę leniwca Daniela zmusić do pomocy. Nie wiem czy pisałam, tato ma 29.01 60 lat - kupujemy mu fotel bujany, bo zawsze się śmiał, że na emeryturze będzie w nim wypoczywał.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Madziu 60 lat to jeszcze młody chłop :) Mój teść jak przeszedł na emeryturę zaczął (chyba z nudów) chorować i zaczęły sie problemy z sercem i inne. Pokolenie Twojego taty na emeryturze czyje się zbędne i niepotrzebne więc póki ma siły i chce niech pracuje bo to dodaje mu sił
    --
    •  
      CommentAuthorMadziarynka
    • CommentTimeJan 8th 2010 zmieniony
     permalink
    Też tak myślę, że niech pracuje (tylko się nie przepracowuje), bo wtedy to by się zanudził :) No i jeszcze dom nam musi postawić :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry, 3majcie kciuki zebym dzisiaj nikogo nie zabila
    mam taki bojowy nastroj jak juz dawno nie...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu mi przeszło (chyba) w nocy jak mąż mnie przepraszał :D
    Ale wczoraj miałam ochotę wyjść i nie wracać
    --
  13.  permalink
    To ładnie musiał przeprosić, skoro podziałało :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And no mnie uczniowie szybko nie uglaszcza. czeka mnie kilka rozmow z rodzicami.
    moj maz to mnie duzym lukiem omijal bo po prostu widzial ze jestem nabuzowana. w ramach wyciszenia puzzle (w sepii!!) ukladalam do 1 w nocy
  14.  permalink
    o jezu Ania na uspokojenie puzzle mnie by bardziej rozwscieczyło ale to dlatego ze ja jestem nerwusem takim
    miejmy nadzieje ze uczniowie dzisiaj będa potulni jak baranki
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    liczylam ze ud ami sie za 2tyg obleciec 2 lekarzy jednego dnai a tu ... kupa. nie damy rady czasowo i dwa razy za benzyne do wawy bedzie trzeba placic :cry:
  15.  permalink
    Dzien dobry
    Madziarynko- dużo zdrowia dla taty. Miejmy nadzieję,że sam tez uzna,że czasem warto się zatrzymac i wyciszyć.
  16.  permalink
    moje dziecko od kilku dni ogląda album ze zdjęciai swoimi i sie zachwyca sobą:shocked: i tatusiem oczywiscie
    --
  17.  permalink
    Dziękuję Aga. Miejmy nadzieję :)
    --
  18.  permalink
    Ciasteczko- moja córka tez się soba zachwyca:) Ale ja sie z tego ciesze :) W koncu jest najpiękniejsza, nie? ;)
  19.  permalink
    Aga ja tez sie ciesze bo przecież niczego mu nie brakuje:wink:
    ale jak widzi na tych zdjeciach M to najchetniej by wycałował je i ciagle powtarza:"tatuśś:
    wczoraj rozmawiali na skypie-ja sie oczywiscie nie dopchałam do monitora bo miał komputer na kolanach i tak sobie gadali razem
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    witam porannie a właściwie południowo prawie

takie rozmowy są cudne - a jeszcze jak mają jakieś wspólne tematy tym bardziej!!!

ja uwielbiam patrzeć jak mój mąż z córcią nawiązują różne kontakty gadają na swój sposób, szaleją rano w łóżku itp

U nas już sypie śnieg !!!
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    lepsiejszy mam humorek bo zważyłam się po ponad tyg i jeeest kilo mniej - wiem, że to też wypróżnienie ale mimo to lepiej już się na takie cyferki patrzy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam :)
    my już z mamą po cmentarzu :-)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć, chciałam tylko napisać, że jestem straszna panikara :shamed:
    Moje dzieci jednak zdrowieją. Jesteśmy po kontroli i osłuchowo czysto.
    Zatem wybaczcie mi proszę za "sranie w gacie" ... ale tego strachu chyba się już nie pozbędę póki matką będę.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Tak więc dziękuję za wparcie kciukowe :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Moje dzieci też lubią oglądać się na zdjęciach. Uwielbiam jak pokazują gdzie jest który, oczywiście sami się myląc haha :D
  20.  permalink
    Życzę przyjemnego weekendu. Ja niestety mam szkołę. Wprawdzie dzisiaj wolne, ale jutro za to koło :/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja w niedzielę jadę na zaliczenie:)
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Izunia Ty nie jedna panikara chyba jesteś :) i tak to już nam zostanie.....

Kobiełki uczące się i zdające egzaminy zaciskam kciuki za Was!!!!!!!!!

Ależ u nas od rana sypie śnieg - ciekawe co bedzie dalej ???
    Byłyśmy na saneczkach - super ale zimno hi hi
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie dopiero niedawno zaczęło posypywać ... mąż jak wrócił z pracy to oznajmił, że wieje strasznie.
    Też trzymam kciuki za Wasze egzaminy dziewczynki :D
  21.  permalink
    Puk, puk
    Jest ktoś?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja jestem,ale jakos przybita,bo pogoda beznadziejna ,brakuje slonca...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    bylam dzis zapisac VEVE ,DO przedszkola,jeju jak ten czas szybko leci...
  22.  permalink
    Czesc Ewa. A od kiedy planujesz wysłać Veve do przedszkola?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    tu idzie sie od wrzesnia...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.