bry duze sa u was imprezy przy okazji WOŚP? u nas niestety miewiele sie dzieje. przynajmniej z puszkami wiecej osob chodzi niz do tej pory. a po osiedlu jezdzili dzisia konno z klubu jezdzieckiego w drodze na miejsce zbiorki. ale dzieciaki mialy radoche :)
U nas w Cieplicach jest sztab główny i tam sie dzieje Moja Ania w tym roku nie chodzi bo jej sie ie chciało :) A my i tak nie bierzemy udziału w tych imprezach bo Cieplice to 30min czerwonym - całkiem inna dzielnica :D I ciągnać się tam z dziećmi nie chce mi się Ania będzie zastępową młodszego zastępu koedukacyjnego a jak się sprawdzi to jak bedzie mieć 13 lat drużynową
Czesc dziewczynki :) No i po weekendzie... :( Znów minął jak 5 minut :( Nie wiem jak u Was , ale u mnie jest mega śnieżyca. Adam odśnieżał już 3 razy podwórko a i tak śniegu prawie po pas. Az się boję jak ja jutro dojadę do pracy z tej mojej wsi
Chyba nie ma nikogo- ale co tam- uwywnetrzniam się. Mój mąz mnie wkurza. Jakiś taki spierniczały jest. Zero inwencji, zero pomysłów, zero optymizmu. NIe iwem, czy to zima tak działa, czy zmęczenie, czy ( nie daj boże) tak ma mu juz zostać na zawsze. No ale pewnie mnie nie zrozumiecie- bo z tego co czytam, to u większości sam miód... sprzątają, prasują, gotują i nie wiem co tam jeszcze- ale prawie aniołowie
Aga :) ta mój dzis cały dzień grał, jak mu zwróciłam na ten szczegół uwage to ebnął focha, ze przecież w przerwie garki umył :) czasami to brak mi słów i sił,
Te jego granie mnie dobija, nic nie można obejrzeć, poczytać bo tylko wyjde do łazienki to ten od razu siada, z małym miał się pobawić to ta chwilka i happy że młody do mamy, bo ten ma z głowy wrrr już dumałam jak mu pokiełbasic te gry w kompie :)
Więc z dwojga złego te juz lepsze :) Pytam- bo swojego czasu mój młody dośc mocno się wciągnał w internetowe i potrzebne było założenie kilku blokad w kompie.
ooo nienawidze gier komputerowych, na cale szczescie moj nie ma na to czasu, bo jak by mial to by siedzial w tym godzinami! Ale spokojnie kobiety moj TATA ma 68 lat i pyci codziennie ostroo w gry komputerowe i grafika zaczwyca sie, nic dziewnego, ze urodzil sie 1 czerwca :) Ja na mojego M teraz narzekac nie moge bo pomaga na okraglo teraz i jak moze, ale i tak obowiazuje nas uklad, ja mowie co ma zrobic a on to robi :) Czyli jak do faceta konkretny i zwiezly przekaz :D Ogoolnie jest cudem, ale jedna jak dla mnie wielka wade: Nie potrafi zarzadzac pieniedzmi i jakby brak mu wyobrazniw tej kwestii....ale uczy sie ehh...
Oj nie- to nie tak,ze on w domu nic nie robi... Mi tylko brakuje u niego inwencji, niebanalnych pomysłów itp - czyli tego co w nim zawsze lubiłam... Mnie nie kręcą ciepłe kapcie :/ Trisha- co do kasy- mój jest sknerą. Fuj. Nie lubie tej cechy- chociaz gdyby nie on pewnie dawno byśmy poszli z torbami :)
Dialog sprzed chwili Męzu kąpie się w wannie. Poszłam siku i przy okazji mówię do niego: - Wiesz- wkurzasz mnie. Chyba Cie dziś utopię w tej wannie Mężu - - Po co Ci to? Bede Cie straszył po nocach ja: - Nie boje się. Przeciez mamy podpisaną umowe z "Solidem " On mówi,że jestem świrnieta.
Aga, skoro mial pomysly wczesniej, to na pewni jest przejsciowe, faceci tez maja prawo do humorow jak i my :P My oczywiscie wieksze :P
Alexi, bilard, to moj gra w pockera na Facebooku online. Ale nalogowo, to samochody samochody i jeszcze raz samochody, angielski Top Gear ma w malym palcu :)))
Cześć Kobietki! Więc test sobotni zaliczyłam na 4+ :) Pisaliśmy go na auli, gdzie krzesła są jak w kinie - podnoszone, gdy się z nich wstanie... I jak myślicie co zrobiłam? Tak, tak... podniosłam się, żeby ściągnąć jedną odpowiedź od koleżanki z przodu no i... z wielkim hukiem spadłam na ziemię jak chciałam szybko usiąść Oczywiście pośmiali się ze mną łącznie z wykładowcą. No ale najlepsze jest to, że przeprawiłam odpowiedź, którą ściągnęłam i była źle a tak bym miała 5. aaa tyłek bolał
Madzia to po prostu kara za ściąganie Ja nie mogłam zasnąć w końcu jak zasnęłam śniło mi się że wpadłam w odwiedziny do ... naszej forumowej Ciacho :) która mieszkała nawet nie daleko mnie i ot tak sobie poszłam tam na spacer bawić się z Piotrusiem
Aga, raczej przestroga, żebym nie poprawiała odpowiedzi :D Mi się dzisiaj śniło oczywiście mierzenie temperatury. Niby o tym w ogóle nie myślę, a jednak siedzi w głowie. Nie wiem czy to dobrze.