Cześć dziewczyny, chłopcy miewają się już znacznie lepiej co mnie ogromnie cieszy :D U nas też zima na całego. Czekam na męża i wychodzę na wyprzedaże, może coś się trafi fajnego :P And brawo dla Tosi :D
Agunia, slodka ta Twoja Tosia a egzaminem sie nie przejmuj :)
Ja mam dzisiaj wolne, planujeleniuchowac a potem isc do lekarki zeby mi dala cos na alergie co moge brac w ciazy, bo zyc mi nie daje :(((( a potem z przyjaciolkami idziemy prezent kupowac dla naszej psiapsioly i na jakas herbatke pogadac :)))
Hop, hop :) Jest ktoś? Ja jestem dziś na urlopie, a mili, młodzi panowie montują mi drzwi( nareszcie!!!!!!). Nawet nie wiecie jak się cieszę,że będę mogła sobie zamknąć drzwi do kibla :D
O tak- to prawda. Ja w ogóle lubię sobie czasem pobyć sama. A wiecie,że mam kolegę , który do 12r. z. był przekonany,ze jak dziewczynki robią siku i kupę to pachnie fiołkami? I że to tylko chłopcy są tacy "nieczyści" ?
My zawsze wszystkich miło witamy :) Nowe foremki tez- chociaż z nowych niewiele tu się tu zadomowiło... Oj ja też chcę wiosnę... Bardzo... Nienawidze zimy
mnie ta ciaza chyba sluzy, bo pierwszy raz w zyciu jestem zachwycona zima :D Potrzebowalam tego mroznego powietrza i chrupiacego sniegu :D ale tylko chrupiacego, bo chlapom i ciapom mowie NIE!!!
Izunia, a jakze by inaczej, jestes imienniczka mojej siostry, to mam mile skojarzenia :D
Izuniu- moze po prostu gorszy dzien mają? U nas przeciez też tak bywa- czasem można się obyc praktycznie bez jedzenia, a czasem byśmy jadły na okragło....
Pewnie- uważam,że ważne,żeby jedli cokolwiek,żeby się żolądki nie skurczyły za bardzo. MOja chyba dochodzi do formy- dziś o 7 rano chciała... rosołu :D
Aga, no właśnie wyjdzie może szklanka tego wszystkiego. W porównaniu z bratem to Filip wypija i jego. Mleko wieczorem i rano spije, zagęszczone. Wiesz wydaje mi się, że on już jest zamulony od tych wszystkich leków.
Aga na razie leżą odłogiem. :) jak będzie jakaś praca w UP to dostanę informację :) W przyszłym tygodniu zaczynam szukać w internecie. Na razie odpoczywam
Aga, nie chcę oddać, proponuję przejażdżkę. W związku ze stanem kończyny (dziękuję, że pytasz :)) boję się sama prowadzić, a trzeba auto ruszyć, bo ma problemy z akumulatorem.
czesc dziewczynki... ja tez juz chce wiosne bo zeby ubrac moje dziecko w kombinezon to sie musze nasłuchac krzyku i placzu ze mi sie odechciewa wychodzic
Witam dziewczyny ja staram sie o coreczke bo synusia juz mamy!!! Jezeli tez staracie sie o dziewuszke piszcie to powymieniamy doswiadczenia Pozdrawiam!!!