Elo :) ja już byłam w UP w związku z wezwaniem, jakie wczoraj dostałam :) mianowicie miałam okazać decyzję o przyznaniu renty.... no to okazałam...teraz dostanę decyzję z UP o utracie statusu bezrobotnego.... a później list, gdzie będzie nr konta, na który mam wpłacić zwrot stażowego za grudzień + za 30.11.
Izunia, wlasnie troche sprzatam, o 13 przychodzi do mnie moj tata, zjemy pierogi ruskie razem, pogadamy, pochwale mu sie nowymi rzeczmi dla bobaska :) potem moze odwiedze kolezanke w pracy jak bede miala sile :D a tak to blooogie leniuchowanie
probuje tez rozgladac sie za wozkami, ale nie mam pojecia coo i jak. Wiem, ze jest tu watek o tym, ale dostalam jeszcze wiekszego zamieszania w glowie :)
Aga ja tez uwazam ze moja mama robi najlepsze :P hehe Smak dziecinstwa!
Aga, moi i Wiktora roddzice postanowili kupic nam wozek, dzieki nim odpadnie nam spory wydatek :) Mysle, ze tak do 1,500 zl (zakladam, ze kupie przez internet bo najtaniej). Chcialabym, zeby mial duze kola, lub takie ktore dobrze sie prowadza na nierownych terenach, zeby byl bezpieczny dla malucha i zeby mnie sie wygodnie go prowadzilo :))
Moja mama też robi najlepszego pierogi na świecie... A ostatnio otworzyli u nas w Słupsku pierogarnię i mają w menu pierogi a'la gołąbki, ciekawie brzmi.
Trisha, pewnie jeszcze musisz się zastanowić czy chcesz gondolę na początek czy taki 2 w 1.
Oj tak Izuniu- bardzo sie cieszę... Nareszcie weekend- jestem zmęczona... Talko- fajna półka :) Masz pomalowany pokój na szaro? Madziarynko- moja mama do tej pory robi sama makaron
A - 14 m to rzeczywiście niewiele :) Ja do sypialni wole troche inny styl lamp- takie wg mnie dobrze sprawdzają sie np w przedpokoju, gabinecie itp. Ale wiadomo- Wam ma sie podobac :)
a w dużym pokoju mamy pod sufitem halogeny. tzn takie jak są w półce... 6 halogenów łącznie na pokój 20m2 (trochę mało, ale idzie wytrzymać) i na 2 ścianach po półplafonie.
A ja sie dopiero witam wzielam sie dzis za sprzatanie bo chrzestna małej ma wpasc do nas a tak to juz jutro nie bede musiała nic robic:D moja mama tez do tej pory robi swojski makaron no i jest roznica w takim rosole