o zesz... Aga... slinotoku dostalam moj R dzisiaj cala taka wrabal mi na oczach a ja bylam twarda. skusilam sie w dzien na gryza bialego kit kata i marnie sie czulam wiec wole mleko w proszku :P
Alexi mama kolezanki po terapii tez tak miala. chodzila na jakies zabiegi z parafiny
Ja się obżarłam pomarańczą supersłodką i ide spać :) Milego gadania :) Alexi - u mnie dziala tylko noszenie podwójnych rękawiczek plus dużo kremu Nivea albo takiego zimowego.
No własnie- Iza ciekawy temat uzaleznieniowy zaczęła i poszła sobie. Ech- paskuda :/ Ja odkąd wróciłam do pracy zaczęłam popalać moje mentolowe cieniaski. Ale od Nowego Roku ani jednego nie zapaliłam. Trzymam się, chociaz są sytuacje kiedy mi się chce baaaardzo.
nie wiedzialam ze wrocilas do palenia. ale w sumie to juz przeszlosc nie ;-)
moj R popala glownie na imprezach a od jakiegos czasu mu sie zdarzy jak sa jazdy w robocie. biedny jest bo moj psi wech na progu go wyczuwa i juz wiem ze cos nie gra i tu pada krzyzowy ogien pytan...
Wróciłam to moze za dużó powiedziane. Popalałam w pracy i imprezowo- w domu, przy dzieciach never. No ale nie chce palić wcale. Chociaz uwazam,że to bardzo przyjemna czynnosć...
bry reanimuje sie kawa mietowa, wlasciwie do reanimacji trzbea by ja duszkiem wypic a ja sie nia delektuje. pychota :)) w nocy przeczytalam polowe pamietnika nimfomanki, nie jest zle ale jestem ciekawa czy moje przewidywania sie sprawdza i dzisiaj znowu posiedze nad ksiazka. dzieciaki maja frajde ze tata jest ich to ja sie odsune na bok :) dzisiaj moj mezu gotuje wiec w ogole laba :))
jadlyscie kiedys zupe jarzynowa robiona na warzywach na patelnie? polecam! mielismy mieszanke taka w biedronce kupiona i mezu wykorzystal ja na zupe. pyyychota. wszystkei inne mieszanki sie umywaja. moze to dzieki kukurydzy i papryce ktorych do jarzynowej nigdy nie dawalam ale grunt ze pyszna. 2 miseczki zjadlam.
Talka ja nie moglam przebrnac przez Anioly i Demony. Kod przeczytalam ale tez ciezko mi szlo.
hej baby,wròcilam z pogotowia, z okiem zle,nie idzie opanowac zapalenia,zmienili mi leczenie,mailam robione zastrzyki, we wtorek rano mam kontrol i jak nie bedzie poprawy to zostaje na oddziale,szook ,jeszcze widze i cisnienie ok jest ok...ale to zycie jest dziwne ...dzis jestesmy zdrowe a jutro nie wiadomo...
sluchajcie zastanawiam sie czy takie dziecko jak Krzys wygtrzymaloby jjuz w regularnym kinie. Gabrysia bardzo by chciala isc na KSIEZNICZKA i ZABA i w ferie bym ja wziela ale wtedy bym musiala kogos do K zorganizowac. ciekawe czy on by sie w ogole kina nie bal bo boi sie ciemnosci troche...
Agnieszko no bajki lubi ale nie oglada za dlugo. w sumie Barbie uwielbia wiec kto wiec moze by te 90min wytrzymal... jedynie obawiam sie tego jego strachu przed ciemnoscia ze by mi ryczando urzadzil...
sluchajcie - czym sprac krew z kanapy? rzadko miewam taka @ zeby mnie przelalo ale teraz pech i niestety kanapa upackana. vanish ani takie mydelko do prania tapicerki i zapierania plam nie pomoglo. podrzuccie jakis sposob bo jak nie to bede musiala jakas narzute na kanape kupac
OJ ANIA nie pomoge...ANIA,zaczelo oko mnie bolec w sobote,tak bez powodu ,tlumaczyl mi po wlosku ,sprawa powazna bo oko chore w wewnatrz,nic trzeba czekac i miec nadzieje ,ze te antybiotyki pomoga,teraz przestalo bolec,ale slabo widze ,moze to przez krople i masci..zobaczymy jutro,we wtorek mam wizyte jak nie bedzie poprawy to szpital,ale sie boje...
Dobry wieczór :) Ewa- fatalnie z tym okiem... Ale co konkretnie lekarze móią, oprócz tegop ,że "oko jest chore"? To jakies zapalenie spojówki? Rogówka?
AGA,bylam taka zalamana w tym szpitalu,ze lekarz do mnie mòwil a ja nic nie slyszalam,poprosilam zeby mi napisal ale nie moge odczytac,lekarz fajny ,starszy facet,we wtorek wypytam dokladnie ,to napisze...strasznie bolalo to oko,teraz juz nie boli...naprawde sie podlamalam...