Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAine
    • CommentTimeJan 18th 2010 zmieniony
     permalink
    Ha to może ja nerwicowa jestem bo takie mam normalnie ;) Albo taka spokojna :)
    Uciążliwe jest takie niskie niestety trochę.
    --
  1.  permalink
    Hełoł :)
    pokaze, pokaze- w następny weekend ze wszystkimi fotkami :)
  2.  permalink
    Talko- stało się coś, że musiałas te krople brac???
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJan 18th 2010
     permalink
    Biorę je zamiast tabletek przecimigrenowych-dowiedziałam się, że one powodują tycie.
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hm?? nie słyszałam tego

Aga czekam juz niecierpliwie
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Talinka nie wiem co lepsze, niskie ciśnienie potrafi wkurzać (ja na przykłąd siedze na spotkaniu i mam problem żeby ukryć ziewanie chociaż jestem wyspana :bigsmile: )...może u Ciebie by akurat nie było efektu tycia a trafiałyby dobrze w ból..próbowałaś je brać?
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ja mam niskie i strasznie mnie meczy ;] kawka nie pomaga ;]
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Kawka podnosi na chwilę i znów dół. Trzeba dużo pić i cwiczyć...
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Dzięki za kciuki, nie wiem jaki rezultat bo do końca tyg maja dac znac , nastrój mam do bani. Przeciez ja tu w zyciu nic nie znajdę może zapytam gościa od "dojenia krów na czarno " ile daje to bym wzieła.
    Miłego wieczorku babeczki ja zmykam dołowac sie dalej
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    moze akurat Hoga dostaniesz jakas prace trzymam za to!!
    ja siedze i ogladam tv no i zerkam tu bo to jakies uzaleznienie:wink:odpalam kompa i prosto tu:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Aine: może u Ciebie by akurat nie było efektu tycia a trafiałyby dobrze w ból..próbowałaś je brać?

pomyliłam się, zamiast zacytować-wzięłam dodaj pkt.
    brałam je od dawna - przytyłam 10 kilo ponad.
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Alexi musze najdalej do końca lutego już pracować bo potem mi opiekunka ucieknie, bo też ledwo ciągnie i musi poszukac czegoś , ech do doopy to wszystko.
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    przewaznie jak sie wali to wszystko naraz ale kiedys wkoncu musi byc lepiej:hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosh co za dzien. jakas nabuzowana mocno jestem a w sumie nikt mi nic zlego nie zrobil, nie lubie siebie takiej wrrrr

Hoga mam nadzieje ze z ta praca cos wypali. u nas tez kilkoro znajomych szuka juz kilka miesiecy i nic kompletnie nie ma. moja siostra cioteczna skonczyla chemie analityczna, ma dodatkowe uprawnienie i niestety nikt z nia gadac nie chce. nawet w sklepie zadnym na sprzedawce sie nic nie trafilo :(
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania dzis podjęłam decyzję mieszkam juz tylko do czerwca, sprzedamy to mieszkanie i juz mój dzis gadał z kumplem co ma znajomości w nieruchomościach i kupimy w łodzi, bo już mam dośc limit 15 złotych na dzień ( jaki mogę wydać ) to nawet jak dla mnie za duże psychiczne obciążenie. Na ogłoszenia jako sprzedawca do sklepu tez dzwonię tylko po jaką cholerę podaja telefony jak sie automatyczna sekretarka włącza a ogłoszenie co dziennie sie pojawia.
    --
  3.  permalink
    Czesc dziewczyny
    Hoga- wierzę,że znajdziesz dobrą pracę. W koncu jestes fajną, madra kobietą- więc czemu miałabys jej nie znalexc, co?
  4.  permalink
    A ja jestem głoooodna. I nie mam NIC do jedzenia:cry:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga bo nie mam do 30 lat cv na 5 stron ? :)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Przyjedź do mnie:) Upiekę Ci bułeczki :smile:
    Albo coś innego, co będziesz chciała:)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A komu by się chciało czytać takie długie cv, Hoga? :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i ja sięwitam wieczorową porą;))

dawno mnie nie było, ale nadrobilam wszystkie posty:wink:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Hoga, mam nadzieję,że dostaniesz pracę;)

teraz jest koszmarnie z pracą, nawet jak jest to ciulowa..ehh coś wiem o tym:(
  5.  permalink
    Aguś- no bardzo chętnie... Mniaaam... Kurcze- życie bez kuchni jest dołujące :/
    Hoga- przecież wiesz,że pic nie polega na długim cv tylko na odpowiedniej konstrukcji tegoż ;)
  6.  permalink
    Czesc Beatka:)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ale idzie wiosna i z pracą będzie lepiej:) I nastroje też sie poprawią nam wszystkim:)
  7.  permalink
    Do znalezienia pracy potzreba oprócz umiejętności trochę szczescia- jak zresztą w każdej dziedzinie życia.
    Mnie przybiło to, gdy usłysząłm ,ze do świetnej dziewczyny po studiach znającej 2 języki odezwali się tylko z jednego miejsca pracy. Tym miejscem było stoisko do pakowania prezentów w markecie :confused:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    aga wiem, tylko z rozmów na których się bywa tak wynika
    Dla mnie może być nawet za ciulowe pieniądze, byle bym miała na podstawowe opłaty a i tak wyjeżdżamy, mam nadzieję że w centrum Polski coś szybciej znajdę.
    A ja nawet głodna nie jestem ale to chyba z wrażeń dzisiejszego dnia. A zmarzłam jak cholera latając z jednego końca miasta na drugi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pamietacie jak Magg szukala pracy? jak ktos jej tam z CV pomogl to migiem dostala...

Aga no faktycznie dobijajace. niestety teraz niektorzy pracodawcy twierdza ze im sie wyksztalceni ludzie zbytnio nie oplacaja bo... sa za cwani :shocked:
  8.  permalink
    Hoga- wiem- przeciez sama tez kiedyś szukałam pracy...
    O - no własnie- u Magg tez tak było z cv
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja tam zauważyłam, że u nas po studiach jest o wieeeeele gorzejdostać pracę , żeby nie powiedzieć, że wogóle można jej nie dostać;(
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania w moim "kochanym" mieście zapotrzebowanie jest na ubezpieczycieli -wymóg własna działaność
    telemarketerów za 5 złotych za godzinę- praca na 5 do 7 godzin dziennie, i prace typowe dla panów no i najwięcej to ogłoszenia z agencji towarzyskich, ciekawe jakie tam trzeba miec kwalifikacje :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    gosh poczytalam wiadomosci i zrobilo mi sie zimno... nad Rosje nadciagaja mrozy do -50stopni...
    orientujecie sie od kiedy u nas ma byc ponizej -20???
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    tak zimno ma byc chyba w tym tygodniu a otem odwilża ale nie jestem pewna czy aby mówili dobrze, bo co dzień to inaczej
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogatko w agencji to mysle ze przynajmniej 3 fakultety i ze 4 obce znac trzeba :wink:

u mnie polska B i tez z praca gorzej niz kijowo. wiekszosc firm prywatnych tez wymaga wlasnej dzialalnosci...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    wrr mam słabe baterie w klawiaturze i zjada mi literki
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania ale dają 500 stówek za dniówkę :)
    Mojego kuzynka też ma problem ze znalezieniem pracy z jej kwalifikacjami, ma za dobre cv :)
    --
  9.  permalink
    Brr.. Mam nadzieję,że do nas takie mrozy nie dojdą :/
  10.  permalink
    5 stów dniówki? Wow :shocked: To skąd klienci, jak z pracą ciężko?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ja też bo teraz nie mam butów na taka pogodę, bo podeszwa cienka jak papierek po wyjściu już mi zimno a przy takich mrozach to dopiero, choć zauważyłam, że moim dzieciom wcale taka zima nie przeszkadza, Hubcio daje się namówić na powrót do domu tylko wtedy kiedy mówię mu że mamam ma mokre nogi i jest mi bardzo zimno, a i tak musze kilka razy mu to zakomunikować
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Zalezy ilu tych klientów dziennie może, haha:)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga no tego nie wiem ale widocznie grube ryby na to mają :) tylko my biedne zuczki o tym nie wiemy :)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    AAgnieszka ale jak zauważała Ania tu chyba dopiero trzeba byc wszechstronnym i kreatywnym
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Dobra zmykam pooglądać DR G znaczy truposzki na sekcji :)
    --
  11.  permalink
    Ja bym chciała zarabiać 5 stów dziennie... No ale raczej nie w takim zawodzie- chyba nie nadaję się. Pewnie bym klientów wypłoszyła mówiąc, co mają dla mnie zrobić :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mam tez kijowe buty na mrozy :(
    na kulig zakladam spodnie narciarskie R i cieple rajty pod spod. gorzej z kurtka bo moja puchowa po praniu w pralni przestala spelniac role grzewcza.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    aga1976: Pewnie bym klientów wypłoszyła mówiąc, co mają dla mnie zrobić

:tooth: boooooooooooooooska jestes :tooth:
  12.  permalink
    No a wyobrażasz sobnie mnie z maślanymi oczami udającą, jak mi bosko?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Aga , niektórzy panowie lubią takie kobiety, które im mówią albo nawet każą cos robic. Wróżę Ci wielką karierę ;)
  13.  permalink
    O tak- może bym się spełniła jako domina ;)

Dziś mój meżu skonczył 35 lat. Chyba pójde umilić ( uprzykrzyc??) mu ten czas starości.
    Dobranoc kochane :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    :rolling::rolling::rolling::rolling::rolling: mysle ze dziennik nimfomanki to bylby pikus przy tym co bys mogla opisac
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.