jestem jestem, ale wsciekla...wiedzialam ze tak bedzie. Wczoraj powiedzial Dyr, ze nie da rady cczasowo ale jest w Krk od dzis do piiatku (akurat to sa moje 3 dni wolne). No, ale mu powiedzialam, ze dzisiaj przyjde w takim razie, bo koniecznie musze z nim pogadac. Wiec jestesmy umowieni na godzine 11. wracam wtedy do domu i od razu dam Wam znac, bo mnie juz troszke szlag trafia :D
Pokażę Wam mój salon :) Może coś pomożecie... Jeśli słabo widać to trzeba kliknąć na zdjęcie. Część jadalniana po lewej: Część kominkowa po lewej przed jadalnią - słabo widać ale kominek jest z czarnego granitu, będzie miał jeszcze ramkę ze stali naokoło wkładu. Widać też kuchnię połączoną z salonem która jest w kolorach szaro- brzozowo-białych: Tutaj stoi kanapa w Ikei(czarna, skórzana i prosta) i mialby tę część oświetlać wspomniany żyrandol: A żyrandol wygląda tak:
Dziekuję bardzo - właśnie Trisha jak tam? No i będę wdzięczna jak mi ktoś coś doradzi w sprawie lampiszona :) Zalezy mi na tym żeby dość mocno zwisał w dół i był takim ciekawym akcentem w prościutkim salonie stąd taki odpalony jest :)
czesc dziewczyny u nas znow prucha śniegiem juz chce wiosne.... widze ze sie tu meblujecie a ja uwielbiam ogladac takie foty wiekszosc takich żyrandoli ma te kable ktore nie zawsze fajnie wygladaja
Prawda - takie kable i jeszcze po kilka na lampę są w połowie żyrandoli na rynku. Ja na początku chciałam taki prościutki owal biały bez kabla z taką nóżką ale okazało się że nie doświetli nam pokoju i że zginie w nim wg babki w sklepie. Wiosny to ponoć jeszcze dośc długo nie będzie :(
No wlaśnie o to chodzi że to prawda że mało światła dają ale jak mam calą chałupkę tak urządzoną to teraz nie zmienię. Ta wairacika lampa ma dużó żarówek i liczyłabym na ilość że to pomoże. Ja tylko cytuję prognozy :( Co poradzę na o że takie głupie są ;)
Fajowe to jest :) Dwóch lamp takich bym nie dała radę bo jestem za prościutkim i jak mam za dużo ozdób to się gubię ale jedna może wyglądać super :) Alexi ja mam taką samą prognozę co Aggnieszka tylko ona jest lepsza w retoryce jak widać :) Ale ciemno się zrobiło za oknem no nie?
moj szef tak mi mowil o sklepie, o planach, o szkoleniach, co bede robic za miesiac itp itd. Tak mowil i mowil a ja ledwo go sluchalam ;]
W koncu mowie do niego: Denis, przepraszam, ale Ty tak duzo mowisz i mowisz o tym wszystkim , a jak ja sobie pomysle co chce Ci powiedziec, to to co mowiles bedzie sie mialo troche inaczej do tego co planujesz :D
A on mowi: To mow :)
Wiec mowie: Jestem w ciazy Denis.
Reakcja??
Denis: GRATULACJE!!! TO WSPANIALA NOWINA PATRYCJA!!!
JA: PINK PINK -mrugam oczkami nie wierzac w to co slysze
Zapytal do kiedy jestem w pracy i kiedy wracam, zeby wiedzial na jak dlugo ma zastepstwo znalezc :))
A potem znowu powtarzal: To naprawde dobrze Patrycja :)
Znaczy trishia trafiłas na normalnego szefa, oby mu się nie odmieniło a potem po powrocie docenił:) mojej kumpeli szef w pracy -bo ta pracowała do końca teraz w sylwestra urodziła, kazał do pokoju w którym pracowała wstawic łóżko i miała dziennie w pracy co najmniej godzine leżeć i się nie przemęczać. Żeby więcej takich szefów było :)
Babeczki co taniego polecicie na sińce pod oczami?... W grę nie wchodzi nic do malowania bo to u mnie odpada - myślę bardziej o kremie/żelu ale jak widziałam cene 80zł za małą tubkę to mnie powaliła :/
To dobrze,że dziś lepiej. ja myslę ,że sińce to kwestia urody. Mój maz ma takie i kiedyś kupiłam mu specjalny krem, który miał je rozjasnić... Niestety- rozjaśnił jedynie przegródkę na banknoty w moim portfelu :)
ja jeszcze jestem :) Byłam dzis z Jakubem do kontroli u psychiatry i jeden plus że jest coraz lepiej , drugi, że concerta jest od tego roku za darmo :) a jutro drugi próbny test kompetencji
Na razie jeszcze torszkę, ale tylko w dni kiedy chodzi do szkoły, jak jest weekend i ferie czy wakacje to nie musi, ale chlorprotiksen na razie cały czas
A wieści w końcu jakies pozytywne, oby tak dalej. Ostatnio przyszedł ze szkoły i mówi że znalazł 100 zł, a ja i co wydałeś :) a on że nie bo taki starszy pan chodził szukał i zapytał czy przypadkiem nie widział a on do niego, że znalazł i mu oddał w zamian dostał piątka :)
Mnie tez, w domu się nie przelewa ale zawsze ucze młodego, że takie uczciwe podejście kiedyś do niego wróci a że to był starszy człowiek to tym bardziej, bo być może ma malutka rentę i nie miał by na chleb. Mam nadzieję, że Jakub tak za 5 lat mi nie zgłupieje :) i będzie w miarę normalnym nastolatkiem :)