Emek się śmieje że święta cały rok byśmy mieli :) Ja już wyprysznicowana, spadam się smarować moimi ciążowymi mazidłami, średnio 10 minut na to poświęcam, całe szczęście że akurat 20 minut trwa serial Big Bang Theory bo bym się zanudziła. Dobrej nocy znów :)
Cześć Laski! Ja dzisiaj do pracy troszkę się spóźniłam, ale celowo. Co by zmylić przeciwnika, jeśli nas takowy obserwuje. Jakiś przygnębiający dzień dzisiaj mam. Może to już przemęczenie. Już chciałabym być po sesji. Śniadanko zjedzone? Bo ja właśnie wcinam. Smacznego :)
Madzirynka ja juz olałam mój brzuch bo nigdy nie miałam i chyba nie będę miec płaskiego :) a mój lubi mój składaczek :) Aga fajny strój jak ktoś nie ma dzieci i obchodzi walentynki :) my też nie obchodzimy. Trishi a ja w dalszym ciągu jeszcze nie poznałam rezultatów czy dobrze wychowałam, na razie dobrze się zapowiada a czy dobrze wychowałam to sie dopiero przekonam jak bedzie całkiem dorosły bo przed nami gimnazjum i dalsze nauczanie a wiadomo że rówieśnicy i środowisko poza domem mogą mieć na niego wpływa, a on jest troszkę podatny, choć w razie wątpliwości zawsze przychodzi pyta czy po prostu rozmawia co i jak . A tak w ogóle to bry, dziś przespałam całą noc aż dziwne, młody zażyczył sobie ryż z mleczkiem więc się gotuje chleb zarobiony sobie rośnie a ja mam chwilkę na kawę,przeglądam ogłoszenia i znowu sklep spożywczy i nikt nie odbiera telefonu wrrrr
Nie ma jeszcze Babć na naszym forum ale są Agnieszki - Dziewczyny życzę Nam
Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień, uśmiechał się do Nas świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny, co rozwiewa smutki.
M ma płaski brzuch, nawet powiedziałam troszkę umięśniony, tak więc nie jest jeszcze typowym żołnierzem :) Ja miałam płaski brzuch do ślubu. To chyba przez ten ślubny stres tak przytyłam. Sukienkę miałam kupioną gdzieś na 3 mce przed ślubem, a w dniu ślubu miałam już problem z zapięciem jej. Teraz staram się nosić luźne bluzki, nadal mi przeszkadza, to co się wylewa. Nie jakoś tam bardzo, że mnie to stresuje. Oczywiście akceptuję siebie w 100% :) no może 99%
Agnieszki kochane zdrowia, spełnienia marzeń, samych pogodnych dni. Wspaniałych ekscesów w łóżku z mężem i pociechy z dzieciaków. Ściskam Was wirtualnie i częstuje Tiramisu :D
Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Agnieszek ) Madziarynka aha, bo czasami miałam stycznośc z parami gdzie pan miał brzuszek i tego nie widział a od swojej kobiety wymagał sylwetki iście modelowej:)
Trishia niom :) Dodzwoniłam się do tego sklepu jutro idę zanieść cv. Oby chociaz to wypaliło no . Młody znowu mnie puzlami zamęcza , niech już będzie wiosna to nie będzie tego siedzenia w domu Iwa no pojecie sobie , pojecie, ja nacieszę oko takimi pysznościami :)
Używacie czasem perfum z FM? Jest promocja 50% na wybrane :) więc perfumy 30 ml bez żadnego zysku wychodzą po 12 zl za szt., jakby któraś miała zapotrzebowania na większą ilość, to się opłaca nawet jeśli miałaby płacić za przesyłkę. To nie reklama :)
FM Group, coś jak avon, tylko mają same perfumy. Każdy perfum ma swój numerek i na tajemniczej liście są przypisane odpowiadające oryginalne perfumy. Ich trwałość nie jest powalająca. Ja używam ich na co dzień, bo tych "moich" to mi szkoda, taki perfumowy kitracz ze mnie, znaczy lubię mieć dużo :)
Madziarynko- nie :P. Nie od meza :P Przed chwila dostałam tez jakąs wodę Lucia z Oriflame- ale nie znam perfum z tej firmy. jakoś nie mam przekonanai do ich sposobu sprzedazy- ale przyznam,że zapach ładny :)