Aga fajny ten dywan. Co jakiś czas wyjdzie kilka tych "sznurków - włosów" ale szybko nie powinien wyłysieć. Moja siostra ma taki tylko kremowy w kolorowe kółka ;)))
Ja wczoraj zazęłam szukac wykładzin i myślałam że w Komforcie tam tego więcej będzie niz tylko 10 kolorów i rodzajów... A tu bieda... Macie jakiś sklep internetowy albo z Wwy do polecenia?
Iwa- ja wybrałam Agnellę i mam nadzieję,że nie wyłysieje. Oni mają niezłe opinie. Aine- z dywanami mam sklep internetowy, ale z wykładzinami to juz nie... Trisha- wysyłam Ci szeptem adres:) Chce Ci e zobaczyć :D Ale wiesz- jak mnie jeszcze nie wywalili, to Ciebie tym bardziej nie wywalą :P
Nie jako podstawowe w całym domu, dodatkowy jest kominek. I działa super wszystko :) Nawet mnie kominek wkurza bo wysusza powietrze więc jest bardziej do dekoracji i relaksu niz ze względów praktycznych.
Trisha jestem cały czas czytam co tu piszecie u mnie nic ciekawego sie nie dzieje wiec nie mam co pisac... narazie dobrze sie czuje za tydzien znow ide na porzadnego drinka po ktorym bede pare dni dochodzic do siebie...
przewaznie to mi sie nic niechce mam lenia ostatnio no i duzo czasu zajmuje mi mała bo nie chce nigdzie sama siedziec ani sie bawic wiec musze byc z nia a laptopa przy niej nie mozna miec bo zaraz kombinuje przy nim
Ja właśnie sprawdzam czy jest jadalna:) Całkiem niezła - pierwszy raz robiłam:) A mężu zje jak do domu dotrze, jeszcze nie wiem o której sie zjawi. U nas też zimno, ale słonecznie:)
A mnie tak zdenerowowała głupia baba w pracy że mały mi nerwowe fikołki kręci w brzuchu. Martwię sie o niego bo ja się nie powinnam tak stresować ale co moge na głupie baby poradzić!
O dwóch dni już go czuję jak sobie siedze spokojnie przy biurku w pracy, takie uderzenia od czasu do czasu. Wczesniej musiałam się bardzo skupiać i odpoczywać raczej na leżąco. Ale jak zadzwoniła to wiercił się parę razy na minutę i teraz tez jest aktywny...
Z takiej kiszonej kapusty bardzo dobre są gołabki jeszcze zapiekane z kapustą kiszona i kiełbaskami z grilla to już wyżerka na maksa :) Ja też mam lenia , młody cuduje i sam nie wie gdzie chce spać, u mamy, Kuby czy u siebie :)
ja własnie wszamałam spagethhi na wynos (mama doniosla) bo od rana szafy nam montują;)..no wreszcie się "zapełnia" mieszkanie:D, i przylazłam ogrzać się do domu:* bo od 2 dni w bloku u nas nie ma ogrzewania i cieplej wody bo rury poszły:( heh
Mi się pierwszy podoba :) Jak znajdę chwilę między wizytami krewnych i znajomych królika w weekend to Wam pokażę moją nową łazienkę :) Z wanną!! Tego sprzętu parę lat nie uzywałam chyba :)
Ja dziś poszłam do teściów z dzieciaczkami - dziadkowie dostali dzbanek do herbaty z podgrzewaczem plus dwie herbatki no i wiadomo laurki :) W zamian teściowa dała im pieniążka (po 10 zł ) a ja dostałam zrypki "po co to" Ogólnie milutki i fajny dzień
Byłam w Rosmanie i kupiłam sobie krem Ziaja pod oczy i jeszcze jeden do pyszczydła - jak pomoże to super jak nie to trudno - nie były drogie bo pierwszy 6zł a drugi 8 a zawsze byłam zadowolona z Ziaja
Mogła ale pewnie musiała bo to tak u nas w zwyczaju ponarzekać nawet na to że prezenty dzieciaki od serca dają...Smutne to. Ziaję ja uwielbiam szczególnie kremy oliwkowe i toniki wszelkie. Teraz niestety musiałam odstawić płyn micelarny który w Ziaji kosztuje parę złotych i jest bardzo dobry ale ma retinol więc jego to nie w ciąży.
Agunia niektórzy to nawet nie potrafią docenić Ja mimo, że z moim ojcem nie gadam kazałam zadzwonic Jakubowi do dziadka, bo moje osobiste animozje z nim dzieci nie dotyczą, to ich dziadek i maja o nim pamiętać, dziadek chce aby do niego na ferie przyjechał i chyba pojedzie autokarem w niedziele, bedzie miał bynajmniej jakies ferie a dziadek sie ucieszy :)
Moi teściowie nie rozumieją że uczę dzieci dawać a nie tylko brać - nie ważne :)
Wiecie co... kupiłam farbę do włosów i poczytałam o niej trochę i aż sie boje bo ponoć kolor potrafi wyjść nawet i czarny z blondu...?? Albo ktoś zniecheca w opiniach celowo albo może faktycznie strach sie bać (
AGA do naszego pokoju/ sypialni..zwał jak zwał..pokój jest w odcieniach fioletu-ściany, plus szafa gigant (dosłownie-bo taka wyszła) w kolorze olchy i ten dywan pasuje perfecto;) tylko, że póki co nie mogę znaleźć bo tamte aukcje się skończyły;((( chlip..
Hania będzie miała wykładzinę w kolorze coś jak limonka-zieleń..
Witam leniwie i pracowicie zarazem w sobotę :) Sprzątam czyli pracuję ale nigdzie się nie spieszę czyli jesli chcę mogę się lenić w przerwach. Czy macie jakiś patent na bezsmugowe lustra? Mam teraz 2 duże i kompletnie sobie z nimi nie radzę :(