Agunia ja nie wiem jak blond wychodzi, ale 3 dni temu robiłam tą farbą brąz i wyszedł mi normalny, więc wydaje mi się, że próbują po prostu zniechęcić:)
Miejcie na uwadze,że nie wszystko skonczone i że niektóre rzeczy sa beznadziejne i do wymiany- ale pochodza ze starego mieszkania :) Cenię tez konstruktywna krytykę- dzieki niej można przeciez coś poprawić :)
Agunia daj znać jak wyszło, chciałabym taki kolor włosów jak na tym pudełku, co wkleiłaś;) Aga1976 super masz domek, a ten dywan pasuje idealnie do zasłon;P
Aine to chodzi o ścierkę bodajże z mikrofazy są dostępne w biedronce Lidlu tesco itd - prawie wszędzie Mi osobiście one nie podpasowały - bez większych powodów
Pandy nie mam sił się za to zabrać hihih Tak przemarzłam że siedzę w swetrze i polarze a reszta domowników śmiga w krótkim... i na sama myśl że mam sie rozebrać to mi zimno
AGA,no domek kwiynie...MOJA choroba to tzw uveite ,choroba dna oka,mialam robione wszystkie mozliwe badania,zeby znalezc jej przyczyne,ale jak w wiekszosci przypadkòw tej choroby,nic nie znalezli,generalnie jestem zdrowa,problem w tym ,ze ta choroba moze powròcic tak jak np, zimno na ustach,jak raz masz ,to kiedys znòw sie przyplacze...dobrze ,ze tu okulistyka w szpitalu jest dobra...
Pandy wyszedł ciut ciemniejszy niż na tym zdjeciu. taki naturalny średni blond. Niestety słabo kryje siwe włosy :( Ogólnie jestem zadowolona i bardzo mi się spodobały tubki - przykręcanie, nakrecanie itd I mam fajna bazę do pasemek :P
Agunia jednak farbowałaś hihi, fajnie, że wyszedł, aczkolwiek szkoda, że nie kryje dobrze siwych włosów, chociaż gwarantują na opakowaniu. ja kupiłam tą farbę na wyprzedaży i właśnie ten grzebień mnie zainteresował;P łatwo się ją nakłada i 10 min. to na prawdę niedługo:) mi nie wyjdzie taki blond bo mam brązowe włosy i bratowa mówi, że nie ładnie mi w blondzie chociaż zawsze mnie do niego ciągnie
Pandy na pewno nie wyjdzie - ja miałam bardzo ciemny blond - lekki brąz i nie wyszedł No ja kupiłam ja w Rossman za 12 zł i w poniedziałek kupie chyba druga może jaśniejszą to za jakiś czas zrobie ponownie :) Myślę o pasemkach ale zdecydowanie szkoda mi kasy na to :)
Jestem skonana na maxa i normalnie chce mi sie spać
Katy ja wczoraj poszłam na zakupy i tak przemarzłam ze 3 godziny nie mogłam się rozgrzać :/ Mój mąż się ze mnie śmiał ale ja wylądowałam w końcu pod kocem z gorącym mlekiem i dalej sie trzęsłam :/ Dziś jednak niestety muszę wyjść :( Muszę zaraz iść do mojej parafii na 10 jest msza dla bierzmowanych i po niej muszę łapać księdza by dał mi zaświadczenie do Bierzmowania dla młodej (że może iść w innej parafii) a o 11.30 jest dla dzieci i muszę łapać innego księdza by dał zaświadczenie do Komunii dla Kuby Wiec teraz powoli się mobilizuje by wyjść z domu
Kupiłam wczoraj ciepły sweterek dla siebie (na ryneczku mamy takie stoisko gdzie często jest coś bardzo tanio i zapłaciłam za niego 20zł gdzie w sklepie widziałam je po 65zł hihihi) no i niestety gryzie :/ Nie wiem co zrobić :( Moze moczenie w płukanku pomoże a jak nie to jestem ciut zła bo nawet przez cienki podkoszulek gryzł przy mierzeniu wrrr
Mam to zaświadczenie!!! Jupi!! Ks odpowiedzialny za Bierzmowanych nieobecny, ks od Komunii "proszę przyjść po mszy, a w ogóle po co to pani" wrrr Złapałam Proboszcza i powiedziałam że bez tego papierka nie wyjdę - i udało się :)
Agunia myślę, że na takie wypaday powinnaś zakąłdać kalesony :D Swetry gryzące to masakra, nic się nie da z nimi zrobić, ew można założyć jakąś bluzeczkę pod spód lub golfik. Ja po takich swetrach cała jestem czerwona.
Talinka: cholercia.... u mnie w pokoju zaledwie 7 stopni....
o mada faka! podziwiam Cię dziewczyno, że wytrzymujesz w takiej temp!
Witam :) Ja obzarta zupą z soczewicy, woda w kranach jest.Zaraz sprobóje wam lazienke pokazac:D Musze sie tylko nauczyc linki robic bo zawsze zapominam jak.